Jerry Lee Lewisin nettovarallisuus

Paljonko Jerry Lee Lewis on arvoinen?

Jerry Lee Lewisin nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria

Jerry Lee Lewisin nettovarallisuus: Jerry Lee Lewis on amerikkalainen laulaja ja pianisti, jonka nettovarallisuus on 10 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan hiteistä 'Whole Lotta Shakin' Goin 'On', 'Great Balls of Fire!' Ja 'Voisitko ottaa toisen mahdollisuuden minuun'.

Aikainen elämä: Jerry Lee Lewis syntyi 29. syyskuutath, 1935 Ferridayssa, Concordian seurakunnassa, Louisiana. Hänen isänsä oli maanviljelijä, ja perhe asui köyhyydessä. Hän aloitti pianonsoiton nuorella iällä kahden vanhemman serkkunsa kanssa, ja nähdessään rakkautensa musiikkiin hänen vanhempansa kiinnittivät maatilan ostamaan hänelle uuden pianon. Hänen ensimmäinen julkinen esiintymisensä oli marraskuussa 1949. Hänen perheensä oli syvästi uskonnollinen, ja hänen äitinsä lähetti hänet Southwest Bible Instituteiin Waxahachiessa Texasissa, jotta hän voisi laulaa yksinomaan evankeliumin lauluja. Toistettuaan boogie-woogie-version kappaleesta My God is Real, häntä pyydettiin poistumaan koulusta. Hän palasi kotiin ja alkoi pelata paikallisissa baareissa ja yökerhoissa.

Varhainen ura : Vuonna 1955 Lewis matkusti Nashvilleen, missä hän ei päässyt levysopimukseen, joten lähti seuraavana vuonna Memphisiin etsimään sopimusta Sun Records -levymerkin kanssa. Lewis esitti Ray Price'n Crazy Arms -esityksen ja oman sävellyksensä End of the Road -esityksen, jonka ääniteknikko Jack Clement äänitti. Hän alkoi levyttää levy-yhtiöllä ensi kuussa. Sen lisäksi, että hän työskenteli sooloartistina, hän esiintyi myös useissa muissa muusikoissa, jotka olivat allekirjoittaneet Sun Recordsin. Hän oli esillä Carl Perkinsin kappaleissa 'Matchbox', 'Your True Love' ja 'Put Your Cat Clothes On' ja hän oli Billy Lee Rileyn kappaleessa 'Flyin 'Saucers Rock'n'Roll'. Edes kuukautta allekirjoittamisen jälkeen Lewis oli studiossa, kun Johnny Cash vieraili Carl Perkinsin luona ja sitten Elvis Presley putosi sisään. Kolmella oli improvisoitu jam-istunto, joka äänitettiin ja julkaistiin myöhemmin albumilla nimeltä Million Dollar Quartet. ' Lewisin ura soolomuusikkona alkoi todella lähteä liikkeelle vuonna 1957. Hän julkaisi musiikkinsa sooloartistina nimellä Jerry Lee Lewis ja hänen Pumpin 'Piano -soittonsa, ja pian hän levytti hittejä, kuten' Whole Lotta Shakin 'Goin' On, 'ja' Suuret tulipallot '. Jälkimmäinen sinkku keräsi hänelle kansainvälistä mainetta ja suosiota, ja edellinen valittiin pysyväksi säilytettäväksi Kongressin kirjaston kansallisessa tallennusrekisterissä vuonna 2014. Varhaisesta menestyksestään huolimatta Lewis piti laulujaan ristiriitaisina kristilliseen uskoonsa, ja hän toisinaan oli huolissaan siitä, että johti yleisönsä ja itsensä helvettiin. Johnny Cash kuvaili tätä henkilökohtaista kummallisuutta, mutta Lewis pystyi toimimaan suhteellisen pitkällä urallaan uskontoon puuttumatta.

Lewisilla oli allekirjoitusliike, jonka hän tekisi suorittaessaan, johon kuului näppäinten painaminen kantapäässä, potku pianopenkkiin ja sitten käsien ajaminen kaikkien näppäinten yli dramaattisen vaikutuksen aikaansaamiseksi. Hänen ensimmäinen esiintymisensä oli The Steve Allen Show -tapahtumassa heinäkuussa 1957. Vuonna 1960 Sun Records avasi kaksi uutta huipputason äänitysstudiota, yhden Memphisissä ja toisen Nashvillessä. Lewis äänitti ensi vuonna Ray Charlesin kappaleen What'd I Say kappaleen. Hänen sopimuksensa Sun Recordsin kanssa päättyi vuonna 1963, ja hän päätti allekirjoittaa tuotemerkin Smash Records. Hän äänitti useita rock-albumeja levy-yhtiöllä, kuten The Return of Rock, Memphis Beat ja Soul My Way, mutta mikään levyistä ei saanut paljon kaupallista tai kriittistä menestystä. Lewis nauhoitti vuonna 1964 Nashville Teensin kanssa live-konserttialbumin 'Live at the Star Club, Hamburg', kuitenkin monien mielestä yhdeksi parhaimmista koskaan levytetyistä live-albumeista.

Jerry Lee Lewisin nettovarallisuus

Stephen Lovekin / Getty Images

Kantrimusiikki ja myöhempi ura: Vuoteen 1968 mennessä Lewis oli turhautunut siitä, että hänellä ei ollut hittejä Smash Recordsin kanssa, joten kun hänen johtajansa kysyi, nauhoittaako hän country-albumin, Lewis suostui. Hän julkaisi kannen Jerry Chestnutin kappaleesta 'Another Place, Another Time', joka oli yllättävä hitti. Yksi laukaus no. 4 Billboardin kantrimusiikkikartoissa ja pysyi siellä seitsemäntoista viikkoa. Hänen pyrkimyksensä maa-tyylilajiin osoittautui merkittäväksi sysäykseksi hänen urallaan. Vuosina 1968–1977 Lewisilla oli seitsemäntoista Top 10-singlettä Billboardin kantrimusiikkilistoilla ja joitain hittejä, kuten ”What Made Milwaukee Famous (Has Made A Loser Out of Me)”, ”She Still Comes Around (To Love What Left of Me) ), '' Jälleen kerran tunteella '', 'Yhdellä on nimeni (toisella sydämeni)' ja 'Joskus muisti ei riitä'. Pian hänestä tuli yksi tuolloin kannattavimmista kantrimusiikin tähdistä. Hänen ensimmäinen levy-yhtiö, Sun Records, osti Smash Recordsin, ja vuonna 1970 hänen vanhemmat country-kappaleet muokattiin ja julkaistiin albumeina. Yhden minuutin 'Minute Past Eternity' -sinkki saavutti huippunsa. 2 maakartoissa. Hän palasi pop-tyylilajiin vuonna 1971 singlillä 'Me and Bobby McGee' ja 'Chantilly Lace', jotka julkaistiin seuraavana vuonna. Hän nauhoitti sielukkaan rock-albumin Southern Roots: Back Home to Memphis, joka ei listannut, mutta kriitikot ottivat sen hyvin vastaan.

Vaihdettuaan levy-yhtiöön Elektraan hän julkaisi kriitikoiden ylistämän albumin Jerry Lee Lewis, mutta se oli kaupallinen floppi. Vuonna 1986 Lewis otettiin mukaan Rock n 'Roll Hall of Fameen, ja vuonna 1989 julkaistiin hänen elämäänsä ja uraansa perustuva elokuva nimeltä 'Great Balls of Fire!'. Se perustui erään hänen entisen vaimonsa kirjoittamaan kirjaan.

Henkilökohtainen elämä: Lewis on ollut naimisissa seitsemän kertaa, ja hänellä oli kuusi lasta eri vaimojensa kanssa. Hän sai uransa alkupuolella paljon kritiikkiä avioliitostaan ​​13-vuotiaan ensimmäisen serkkunsa kanssa. Lewis oli kaksikymmentäkaksi, kun he menivät naimisiin. Hänen kuudes avioliitto oli hänen pisin, kesti kaksikymmentäyksi vuotta.

Jerry Lee Lewisin nettovarallisuus

Jerry Lee Lewis

Nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 29. syyskuuta 1935 (85 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,803 m)
Ammatti: Laulaja, lauluntekijä, näppäimistösoitin, pianisti, muusikko, näyttelijä, laulaja ja lauluntekijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu