Jerry Springerin nettovarallisuus

Paljonko Jerry Springer on arvoinen?

Jerry Springerin nettovarallisuus: 60 miljoonaa dollaria

Jerry Springerin palkka

8 miljoonaa dollaria

Jerry Springerin nettovarallisuus ja palkka: Jerry Springer on englanniksi syntynyt amerikkalainen televisio-juontaja, jonka nettovarallisuus on 60 miljoonaa dollaria. Epäilemättä Jerry Springer tunnetaan eniten tabloid-talk-show'n, The Jerry Springer Show, isäntänä, joka alkoi poliittisena selostusohjelmana vuonna 1991, mutta siirtyi painopisteensä 90-luvun puolivälissä tabloid-uutisiin saadakseen paremmat arvosanat.

Aikainen elämä: Hän syntyi Gerald Norman Springer 13. helmikuuta 1944 Highgatessa, Lontoossa, Englannissa. Hän syntyi Lontoon Highgaten metroasemalta, kun ihmiset piiloutuivat saksalaisten pommitusten takia toisen maailmansodan aikana. Hänen vanhempansa olivat Saksasta ja pakenivat natseista. Traagisesti monet Jerryn perheenjäsenet kuolivat lopulta keskitysleireillä, mukaan lukien hänen äitinsä isoäiti. Hänen perheensä muutti New Yorkiin tammikuussa 1949 ja asettui Queensiin. Jerry osallistui Forest Hillsin lukioon. Hän sai perustutkinnon Tulanen yliopistosta, sitten JD Luoteis-yliopistosta vuonna 1965 ja 1968. Vaikka Springer oli perustutkinto Tulanen yliopistossa, hän työskenteli WTUL New Orleans FM: ssä, yliopiston radioasemalla, lähetystoiminnan harjoittajana.

Ura: Yliopiston jälkeen Springer sai työpaikan asianajotoimistoon Ohiossa. Sitten hän aloitti uransa politiikassa. Hän palveli jonkin aikaa Robert Kennedyn kampanjaneuvojana. Kennedyn murhan jälkeen Jerry jatkoi oikeustoimintaa Cincinnatissa, jossa hänet valittiin kaupunginvaltuustoon vuonna 1973. Sillä välin hän aloitti lähetystoiminnan, pääasiassa poliittisena kommentaattorina ja uutisankkurina. Jerry juoksi menestyksekkäästi Cincinnatin 56. pormestariksi ja palveli lopulta vuosina 1977-1978. Vuonna 1982 hän juoksi Ohion kuvernööriksi, mutta ei voittanut puolueensa nimeämistä.

Kun hän oli Cincinnatin pormestari, hänellä oli esillä kommentteja nimeltä Springer Memorandum radioasemalta WEBN-FM. Näiden kommenttien suosio aloitti Springerin lähetysuran. NBC: n tytäryhtiö Cincinnatissa, WLWT, palkkasi Springerin poliittiseksi reportteriksi. Kun Springer tuli alukseen, se oli Cincinnatin matalimmin luokiteltu uutisohjelma. Kaksi vuotta myöhemmin Springer oli kaupungin suosituin uutisankkuri. Hän oli edelleen suosituin ankkuri viiden vuoden ajan. Hän voitti 10 paikallista Emmyä työstään.

(Kuva: Kevin Winter / Getty Images)

Jerry Springer -esitys ensi-iltansa 30. syyskuuta 1991. Esitys kehitettiin muistuttamaan Phil Donahue -näyttelyä. Esitys alkoi poliittisena keskusteluohjelmana vieraiden, kuten Jesse Jacksonin ja Oliver Northin, kanssa. Sitten, vuonna 1994, Springer ja hänen uusi tuottajansa muuttivat näyttelyn muodon röyhkeämmiksi tabloid-aiheiksi etsimään parempia arvosanoja. Vierailijat tapasivat yleensä puolison tai perheenjäsenen tunnustuksen, joka johti käsikirjoitettuun väkivaltaan ja huutamiseen lavalla. Tämä kaava toimi, ja vuoteen 1998 mennessä Jerry Springer -näyttely voitti Oprah Winfrey Show'n useissa kaupungeissa.

Springer korvasi Regis Philbinin elokuvan America's Got Talent isäntänä suositun näyttelyn toisella ja kolmannella kaudella. Poistuessaan Nick Cannonista tuli AGT: n isäntä seuraavien kahdeksan kauden ajan.

Springer on Steve Wilkos Show -tapahtuman tuottaja, jota isännöi Steve Wilkos, entinen Chicagon poliisi ja Springerin talk-ohjelman pitkäaikainen turvallisuuspäällikkö. Tämän kirjoituksen jälkeen Steve Wilkos -näyttelystä on ollut 2000 jaksoa 13 vuodenaikana.

Springerin talk-show on suosittu myös Isossa-Britanniassa, mikä johti lähetysverkko ITV: n ottamaan yhteyttä Springeriin täyttämään tämän aamu Judy Finniganin isäntänä maaliskuussa 1999. Hän täytti uudelleen vuonna 2000. Hän teki myös 12 jaksoa hänen esityksensä brittiläisestä versiosta, jonka on tuottanut ITV. Hän kuvasi Jerry Springer UK -tapahtumaa samassa studiossa kuin amerikkalaisen showansa. Springerillä oli myös ITV-sarja nimeltä Springer, joka esitettiin viisi jaksoa toukokuussa ja kesäkuussa 2000 Isossa-Britanniassa. Näyttelyn otti myöhemmin vastaan ​​Ison-Britannian Chanel 5 ja nimeksi Late Night with Jerry Springer. Kaksi vuodenaikaa 16 jaksosta juoksi vuosina 2000 ja 2001.

Springer kertoi myös Yhdysvaltain presidentinvaaleista vuonna 2016 ITV: n Good Morning Britain -tapahtumassa.

Jerry Springer Show'n viimeinen uusi jakso esitettiin 26. heinäkuuta 2018. Näyttely kesti 28 vuotta. Se nauhoitettiin Chicagossa vuosina 1991--2009 ja Stamfordissa, Connecticutissa vuosina 2009--2018. Uudelleenkäynnistykset alkoivat välittömästi CW-verkossa, joka pidättää oikeuden tehdä uusia jaksoja Jerry Springer -näyttelystä.

9. syyskuuta 2019 ensi-iltansa oikeussalissa 'Judge Jerry'. Se uusittiin toiselle kaudelle helmikuun alussa 2020. Tuomari Jerryn levittää NBC Universal ja se kuvataan Stamfordissa, Connecticutissa.

Henkilökohtainen elämä: Springer meni naimisiin Micki Veltonin kanssa vuonna 1973 ja hänellä oli yksi tytär Katie Springer (s. 1976). He erosivat vuonna 1994. Springer pyrkii pitämään yksityiselämänsä yksityisenä.

Hän on New York Yankees -fani ja käy toisinaan heidän kotipeleissään.

Hänen yleisönsä The Jerry Springer -näyttelyssä lauloi Jerry, Jerry -esitystään. Tämä käytäntö on jatkunut tuomari Jerryssä.

Vuonna 1995 Springer äänitti albumin Dr. Talk 'for Fiddle Fish Records, joka koostui pääosin kantrimusiikista.

Vuonna 2006 Springer esiintyi elokuvassa Tanssii tähtien kanssa. Hän oli kumppanina Kym Johnsonin kanssa suositun näyttelyn kolmannella kaudella. Hänen kerrotaan halunneen kilpailla näyttelyssä oppiakseen valssaamaan tyttärensä Katien häät. Hän putosi kilpailun seitsemännellä viikolla.

16. toukokuuta 2008 Springer toimitti Luoteis-yliopiston oikeustieteellisen korkeakoulun aloitusosoitteen. Noin puolet yleisöstä hän sai suosionosoituksia, ja hänen puheensa arviot olivat yleensä myönteisiä. Myöhemmin hän totesi, että hänen puheensa koski 'eettisiä tuomioita, jotka meidän kaikkien on tehtävä missä tahansa liiketoiminnassamme'.

Vuonna 2009 Jerry Springer lähti Chicagosta, jossa hän nauhoitti esityksensä vuodesta 1991, Stamfordiin, Connecticutiin.

Springer matkusti kotiinsa Sarasotasta Floridasta Connecticutiin kuvaamaan tuomari Jerryn jaksoja joka maanantai ja tiistai. Hän äänitti myös viikoittaisen podcastin toisessa studiossa Kentuckyssa. Hän matkustaa ympäri Yhdysvaltoja tukemaan demokraattisia ehdokkaita poliittiseen virkaan.

Palkan kohokohdat: Jerry Springerin vuosipalkka oli näyttelynsä huipulla 8 miljoonaa dollaria.

Kiinteistöt: Jerry Springer omistaa neljän makuuhuoneen, viiden kylpyhuoneen kodin Bird Keyssä Floridassa lähellä Sarasotaa. Kodin arvo on hieman yli 2 miljoonaa dollaria.

Jerry Springerin nettovarallisuus

Jerry hyppää

Nettovarallisuus: 60 miljoonaa dollaria
Palkka: 8 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 13. helmikuuta 1944 (77 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa (1,83 m)
Ammatti: Talk-show-isäntä, laulaja, poliitikko, juontaja, näyttelijä, Game Show -isäntä, elokuvantuottaja, TV-persoonallisuus, televisio-tuottaja, toimittaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Jerry Springerin tulos

  • Jerry Springer -näyttely 3 500 000 dollaria vuodessa
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu