Jesse James Net Worth

Paljonko Jesse James Worth on?

Jesse James Net Worth: 100 miljoonaa dollaria

Jesse Jamesin nettovarallisuus: Jesse James on amerikkalainen yrittäjä ja todellisuuden televisiotähti, jonka nettovarallisuus on 100 miljoonaa dollaria. Jesse James syntyi 19. huhtikuuta 1969 Long Beachillä Kaliforniassa. Viime vuosina Jesse James on rakentanut 200 miljoonan dollarin polkupyörän räätälöinnin imperiumin West Coast Choppers -yrityksensä kanssa. West Coast Choppers aloitti nöyrästi vuonna 1992 ystävänsä autotallista Long Beachillä. Siitä lähtien yhtiöstä on kasvanut massiivinen kauppa- ja lifestyle-imperiumi. Nykyään imperiumiin kuuluu myös vaatetuslinja, jota myydään Wal Martissa, useita TV-ohjelmia, aikakauslehti, pikaruokaravintolat ja paljon muuta. Hänen esityksensä Monster Garage oli yksi Discovery Channelin parhaiten arvioiduista ohjelmista. Jesse oli naimisissa Oscar-voittajan kanssa Sandra Bullock vuosina 2005--2010, kunnes havaittiin, että hän huijasi häntä useiden naisten kanssa. Hän on ollut naimisissa hiustenhoito-perillisen ja vetokilpailijan kanssa Alexis DeJoria vuodesta 2013. Alexisin isä John Paul Dejoria on sekä John Paul Mitchellin hiusbrändin että The Patron Spirits Companyn perustaja. John Paulin arvo on 4 miljardia dollaria.

Länsirannikon hakkurien alussa Jesse James rakensi jokaisen pyörän itse tyhjästä. Yhtiöllä on nyt yli 50 työntekijää, jotka kaikki työskentelevät 18 000 neliömetrin varastosta. Länsirannikon Chopper-polkupyörän hinta on 60 000 - 150 000 dollaria. Hänen erikoisautonsa voivat hakea vielä enemmän. James on myynyt polkupyöriä monille kuuluisuuksille Shaquille O'Neal , Keanu Reeves , Kid Rock ja Tyson Beckford. James oli esiintynyt useissa tv-sarjoissa, kuten Monster Garage vuosina 2003-2007, The Apprentice vuonna 2009, Jesse James on kuollut mies vuonna 2009, Jesse James: Outlaw Garage vuonna 2012 ja muissa. Näyttelijänä hän esiintyi elokuvissa Torque ja Machete Kills. James on myös tuottanut useita tv-sarjoja, mukaan lukien Jesse James Is a Dead Man. Hän on kohdannut osuutensa oikeudellisista ongelmista, mukaan lukien yli 270 tuhannen dollarin sakko Kalifornian puhtaan ilman lakien vastaisen moottoripyörän myynnistä ja asiakkaan yli 400 tuhannen dollarin oikeusjuttu.

Jesse James Net Worth

Jesse James

Nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 19. huhtikuuta 1969 (51 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 1 tuumaa (1,87 m)
Ammatti: Liikemies, yrittäjä, televisiotuottaja, hitsaaja, juontaja, henkivartija, näyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu