Jet Li nettovarallisuus

Paljonko Jet Li Worth on?

Jet Li nettovarallisuus: 250 miljoonaa dollaria

Jet Li nettovarallisuus: Jet Li on kiinalainen elokuvanäyttelijä, tuottaja, taistelulajien taiteilija ja Wushu-mestari, jonka nettovarallisuus on 250 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan menestyvästä urastaan ​​sekä Kiinassa että lännessä.

Varhainen elämä ja taistelulajien ura: Li Lianjie, joka tunnetaan paremmin näyttämönimellään Jet Li, syntyi Pekingissä Kiinassa 26. huhtikuuta 1963. Hän oli nuorin perheen neljästä lapsesta, kahdesta pojasta ja kahdesta tytöstä. Hänen isänsä kuoli kahden vuoden ikäisenä, ja perhe taisteli myöhemmin ja asui köyhyydessä.

Käydessään kesäkursseja koulussa kahdeksanvuotiaana huomattiin hänen lahjakkuutensa Wushulle. Myöhemmin hän liittyi Pekingin Wushu-tiimiin, jossa hänet opettivat tunnetut valmentajat Li Junfeng ja Wu Bin. Wu Bin auttaisi jopa Li-perhettä ostamalla heille ruokaa, koska heillä ei ollut varaa ostaa lihaa. Kun hän ei ollut edes teini-ikäinen, hän kilpaili aikuisilla Kiinan Wushu-mestaruuskilpailuissa voittamalla viisitoista kultamitalia ja yhden hopeamitalin.

Li on hallinnut useita Wushu-tyylejä erikoistumalla Chángquániin (pohjoisen pitkät nyrkityyliin) ja Fānziquániin (Tumbling Fist). Muita taiteita ja tyylejä, joita hän on opiskellut, ovat Baguazhang (Eight Trigram Palm), Taijiquan (Supreme Ultimate Fist), Xing Yi Quan (Shape Intent Fist), Zui Quan (Drunken Fist), Ying Zhao Quan (Eagle Claw Fist) ja Tanglangquan ( Rukoileva Mantis Fist).

Näyttelijäura: Suureksi osaksi hänen taistelulajien menestyksensä tuoman maineen ansiosta Li aloitti uransa taistelulajien elokuvan tähtinä Kiinassa. Hänen debyyttinsä näytöllä tuli vuonna 1982 Hongkongin ja kiinalaisen Shaolin-temppelin kanssa. Ennen tätä elokuvaa kaikki taistelulajielokuvat oli tehty Hongkongissa, joten tämä oli ensimmäinen laatuaan Manner-Kiinassa. 'Shaolin-temppeli' oli erittäin onnistunut, ja se myi arviolta 300 miljoonaa lippua Kiinan lipputuloissa, mikä tarkoittaa noin 85 miljoonan dollarin bruttomäärää. Se perusti myös Li: n Hongkongin ja myöhemmin Hollywoodin ensimmäiseksi manner-kiinalaiseksi tähdeksi. Lisäksi se synnytti jatko-osia, pääosissa myös Li: 'Shaolin Temple 2: Kids from Shaolin' (1984) ja 'Shaolin Temple 3: Martial Arts of Shaolin' (1986).

Muita merkittäviä hänen kiinalaisia ​​projektejaan on 'Once Upon a Time in China' -sarja, joka kertoo legendaarisesta kiinalaisesta kansan sankarista mestari Wong Fei Hungista. Tähän sarjaan kuului yhteensä kuusi elokuvaa ja televisio-ohjelma, jotka kaikki julkaistiin vuosina 1991-1997, vaikka Li näytteli vain kolmessa ensimmäisessä elokuvassa sekä viimeisessä. Hän esiintyi myös elokuvissa Fist of Legend (1994), joka on uusinto Bruce Leen 1972-elokuvasta Fury of Fury ja kahdesta elokuvasta Fong Sai-yuk (1993) ja Fong Sai-yuk II (1993). ).

Li teki debyyttinsä amerikkalaisesta elokuvasta Lethal Weapon 4. Tämä elokuva oli myös ensimmäinen kerta urallaan, kun hän pelasi konna kaikissa aiemmissa kiinalaisissa elokuvissaan ja oli johtava sankari. Vaikka hän puhui vähän englantia tuolloin, Li: n suorituskykyä kehuttiin laajalti. Hän oli suostunut tekemään 'Tappavan aseen 4', koska tuottaja Joel Silver lupasi antaa hänelle johtavan roolin seuraavassa elokuvassaan. Näin Li näytteli elokuvassa Romeo Must Die (2000) myöhään laulaneen Aaliyahin rinnalla. Muita amerikkalaisia ​​elokuvia, joissa hän esiintyi tänä aikana, ovat The One (2001) ja The Dragon Kiss (2001).

Li palasi Kiinan markkinoille vuonna 2002 taistelulajien eeppisellä elokuvalla Hero, joka oli valtava kriittinen ja kaupallinen menestys. Se tuotti maailmanlaajuisesti 177,4 miljoonaa dollaria ja siitä tuli tuolloin eniten tuottanut elokuva Kiinan elokuvahistoriassa. Hän on sittemmin jatkanut sekä kiinalaisia ​​että amerikkalaisia ​​projekteja, kuten Cradle 2 the Grave (2003), 'Unleashed' (2005), 'Fearless' (2006), 'War' (2007), 'Warlords' (2007). ), 'Kielletty valtakunta' (2008), 'Muumio: Lohikäärmekeisarin hauta' (2008), 'The Expendables' (2010), 'The Expendables 2' (2012), 'The Expendables 3' (2014) , ja `` Mulan '' -elokuvan suoratoisto (2020).

Frederic Nebinger / Getty Images

Henkilökohtainen elämä: Li meni naimisiin ensimmäisen vaimonsa, muiden Beijing Wushu -tiimin jäsenten ja 'Kids from Shaolin' -tähti Huang Qiuyanin kanssa vuonna 1987, ennen kuin hän erosi vuonna 1990. Yhdessä heillä on kaksi tytärtä, Si ja Taimi. Sitten hän meni naimisiin näyttelijä Nina Li Chin kanssa vuonna 1999, ja heillä on myös kaksi tytärtä, Jane ja Jada. Hänellä oli Kiinan kansalaisuus vuoteen 2003 asti, ja vuosina 2003–2009 hänellä oli Yhdysvaltain kansalaisuus, jonka hän sai vuosien asumisen ja työskentelyn jälkeen Yhdysvalloissa. Hän kuitenkin luopui Yhdysvaltain kansalaisuudestaan ​​vuonna 2009, jolloin hänestä tuli Singaporen kansalainen. Kuulemisen mukaan hän päätti ottaa Singaporen kansalaisuuden maan koulutusjärjestelmän vuoksi, ottaen huomioon hänen kaksi nuorempaa tytärtään.

Filantropia: Li on toiminut Kiinan Punaisen Ristin seuran 'hyväntekeväisyyslähettiläänä' tammikuusta 2006 lähtien. Sitten syyskuussa 2010 Kansainvälinen Punainen Risti nimitti hänet ensimmäiseksi hyvän tahdon suurlähettilääkseen. Lisäksi Malediivien tuskallisen kokemuksen jälkeen, kun hän oli lähellä kuolemaansa Intian valtameren 2004 tsunamin aikana, hän perusti oman voittoa tavoittelemattoman nimensä The One Foundation. Tämä järjestö tukee kansainvälisiä katastrofiapua yhdessä Punaisen Ristin kanssa ja on auttanut katastrofien, kuten vuoden 2008 Sichuanin maanjäristyksen ja taifuuni Morakot Taiwanissa vuonna 2009, toipumisessa. On huomattava, että se on ensimmäinen kiinalainen kansalaisjärjestö, joka ei ole liittynyt Kiinan hallitus tai valtion tukemat järjestöt ja virastot.

Jet Li nettovarallisuus

Jet Li

Nettovarallisuus: 250 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 26. huhtikuuta 1963 (57 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 5 tuumaa (1,676 m)
Ammatti: Näyttelijä, kamppailutaiteilija, elokuvatuottaja
Viimeksi päivitetty: 2020

Jet Li -tulot

  • Sotapäälliköt 13 000 000 dollaria
  • Lohikäärmeen suudelma 5 000 000 dollaria
  • Romeon on kuoltava 2 400 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu