Jim Cashman nettovarallisuus

Paljonko Jim Cashman on arvoinen?

Jim Cashmanin nettovarallisuus: 2 miljoonaa dollaria

Jim Cashmanin palkka

500 dollaria tuhatta

Jim Cashmanin nettovarallisuus ja palkka: Jim Cashman on amerikkalainen näyttelijä ja kirjailija, jonka nettovarallisuus on 2 miljoonaa dollaria. Jim Cashman on luultavasti tunnetuin esiintymisensä autovakuutusyhtiön Progressive mainossarjassa. Hän esiintyy näyttelijän näyttämän `` Jamie '' -elokuvan roolissa Flo: lle Stephanie Courtney . Jim Cashman esiintyi ensimmäisen kerran elokuvassa The Rules of Etiketti ja lyhyessä Springtime in Hell -elokuvassa vuonna 1999. Hän esiintyi elokuvassa The Boss vuonna 2016. Cashman on esiintynyt TV-sarjassa Spy TV, Hidden Hills, Just Shoot Me! BSTV, Jackie Woodmanin vähäiset saavutukset, Frank TV, Pahin viikko, Super Dave's Spike Tacular, Jay Leno Show, Bandwagon: Sarja, Kuinka elää vanhempiesi kanssa (koko loppuelämäsi), Benched, Mike Tyson Mysteries , Greyn anatomia, ja Philadelphiassa on aina aurinkoista. Jim Cashman on toiminut kirjailijana TV-sarjoissa The Looney Tunes Show, Saturday Night Live ja Benched. Hän kirjoitti tv-elokuvan Amy's Brother ja johti lyhyen illallisen keskustelun. Hän meni naimisiin Michelle Nohin kanssa vuonna 2003.

Paljonko Jim Cashman tekee progressiivisia mainoksia ? Näyttelijät, jotka eivät ole tunnettuja ennen ilmoittautumista mainossarjaan, yleensä sitoutuvat ansaitsemaan kiinteän vuosimaksun hahmon kuvaamiseksi. Tämä antaa yritykselle mahdollisuuden välttää ammattitason palkkojen maksamista joka kerta, kun kaupallinen lähetys tapahtuu. Jimin kaltaiselle näyttelijälle, joka pelaa Jamie-roolia, ansaitaan 500000 dollaria vuodessa.

Jim Cashman nettovarallisuus

Jim Cashman

Nettovarallisuus: 2 miljoonaa dollaria
Palkka: 500 dollaria tuhatta
Sukupuoli: Uros
Ammatti: Näyttelijä
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu