Jim Cramer Nettovarallisuus

Paljonko Jim Cramer on arvoinen?

Jim Cramer Nettovarallisuus: 150 miljoonaa dollaria

Jim Cramer Nettovarallisuus ja palkka: Jim Cramer on amerikkalainen televisiohenkilöstö, myydyin kirjailija ja entinen hedge-rahastonhoitaja, jonka nettovarallisuus on 150 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan todennäköisesti parhaiten CNBC: n Mad Moneyin isäntänä ja TheStreet.comin perustajana ja puheenjohtajana. Eri tehtävistään CNBC: ssä Jim Cramer ansaitsee 5 miljoonan dollarin vuosipalkan. Hän ansaitsee myös merkittäviä tuloja kirjan rojalteista ja ennakoista.

Cramer johti hedge-rahastoa Cramer Berkowitz vuosina 1987–2001. Rahaston huipussaan oli hallinnassaan 450 miljoonaa dollaria varoja. Sen keskimääräinen vuotuinen tuotto oli 24%. Vuonna 2005 Cramer kertoi BusinessWeekille, että hänen nettovarallisuutensa oli $ 50 - $ 100 miljoonaa.

Dotcom-kuplan huipulla Cramerin nettovarallisuus oli merkittävästi korkeampi hänen 15%: n osuutensa ansiosta TheStreet.comissa. Vuonna 1999, pian julkisen kaupankäynnin jälkeen, TheStreet.comin markkina-arvo oli 1,7 miljardia dollaria. Tällä tasolla Cramerin 15 prosentin omistusosuus oli arvoltaan 255 miljoonaa dollaria. Nopeasti eteenpäin vuoteen 2005, dotcom-kaatumisen jälkeen, ja sen osuus oli noin 15 miljoonaa dollaria.

Varhainen elämä ja uran alku: James J. Cramer, joka tunnetaan paremmin nimellä Jim Cramer, syntyi Wyndmoorissa (Philadelphian esikaupunkialue) Pennsylvaniassa 10. helmikuuta 1955 juutalaisessa perheessä. Hänen äitinsä Louise A.Cramer oli taiteilija, ja hänen isänsä Ken Cramer omisti International Packaging Products -yrityksen, joka myi tavaroita, kuten käärepaperia ja laatikoita jälleenmyyjille ja ravintoloille.

Yksi Cramerin varhaisimmista työpaikoista 1970-luvun alussa oli Coca-Colan ja jäätelön myynti Veterans Stadiumilla Philadelphia Phillies -pesäpallopelien aikana. Hän osallistui Springfield Township High Schooliin ja jatkoi opintojaan Harvard Collegessa, jossa hän opiskeli hallitusta. Hän valmistui magna cum laudesta Harvardista vuonna 1977 kandidaatin tutkinnolla. Opiskellessaan Harvardissa yksi hänen harjoittamastaan ​​koulun ulkopuolisesta toiminnasta oli The Harvard Crimson, joka toimi julkaisun presidenttinä ja päätoimittajana.

Valmistuttuaan yliopistosta Cramer aloitti lähtötason toimittajana Tallahassee Democrat -julkaisussa Tallahasseessa Floridassa. Kun se tapahtui, hänestä tuli yksi ensimmäisistä ihmisistä, joka kertoi Ted Bundyn murhat tuolloin, koska hän asui vain muutaman korttelin päässä. Myöhemmin hän työskenteli julkaisuissa, kuten Los Angeles Herald-Examiner ja American Lawyer, ja työskenteli jopa Kalifornian kuvernöörissä Jerry Brownissa. Lopulta hän palasi Harvardiin osallistumaan lakikouluun. Ollessaan oikeustieteen opiskelija sijoitti osakemarkkinoille ja käytti kaupasta saatuja rahaa lukukulujensa kattamiseen.

Ura: Valmistuttuaan Harvardin lakista vuonna 1984 Cramer aloitti työn osakemiehenä Goldman Sachsissa. Huolimatta siitä, että hänet otettiin New Yorkin osavaltion asianajajayhdistykseen vuonna 1985, hän ei harjoittanut lakia. Lopulta hänen toimilupansa lakimiehenä New Yorkissa keskeytettiin vuonna 2009, koska hän ei maksanut rekisteröintimaksua. Vuonna 1987 Cramer jätti tehtävänsä Goldman Sachsissa aloittaakseen oman hedge-rahaston Cramer & Co: n (myöhemmin tunnetaan nimellä Cramer, Berkowitz & Co). Hän onnistui keräämään 450 miljoonaa dollaria 5 miljoonan dollarin lisäyksinä saamalla 20%: n maksun tuotostaan. Jotkut hänen hedge-rahastonsa varhaisista sijoittajista ovat Steve Brill, Eliot Spitzer ja Martin Peretz. Vuonna 2001 hän jäi eläkkeelle hedge-rahastosta, ja sen otti haltuunsa entinen kumppani Jeff Berkowitz. Cramer on väittänyt, että vuosina 1988–2000 hänellä oli vain yhden vuoden negatiivinen tuotto, vuonna 1998. Hän väittää myös, että yli 14 vuoden aikana hän tuotti keskimääräisen 24 prosentin vuotuisen tuoton. Jotkut hänen tuloksistaan ​​ja väitteistään on kuitenkin kiistetty.

Muita Cramerin työskentelemiä projekteja ovat SmartMoney-lehti, jossa hän oli `` toimittaja yleensä ''. Siellä ollessaan häntä syytettiin epäeettisistä käytännöistä, kun hän teki 2 miljoonan dollarin henkilökohtaisen voiton ostaessaan osakkeita juuri ennen artikkelin julkaisemista suosituksineen. Lisäksi vuonna 1996 Cramer ja Martin Peretz avasivat yhteistyössä talousuutisia ja taloudellista lukutaitoa koskevan verkkosivuston TheStreet.com. Vuonna 2019 verkkosivusto myytiin TheMavenille 16,5 miljoonalla dollarilla.

Lisäksi 1990-luvun lopulla Cramer esiintyi usein CNBC: n vieraskommentaattorina. Lopulta hän laskeutui omaan Kudlow & Cramer -näyttelyynsä Larry Kudlow'n kanssa, joka esitettiin vuosina 2002-2005. Hän siirtyi sitten Mad Money with Jim Cramer -esitykseen, joka alkoi lähettää CNBC: llä vuonna 2005. Show. tarjoaa katsojille työkaluja ja tietoa tullakseen paremmiksi sijoittajiksi. Osana ehtoja, jotta hän voi osallistua näyttelyyn, Cramerin on ilmoitettava kaikki positiot, jotka hänellä on näyttelyssä käsiteltyjen osakkeiden suhteen. Hän ei myöskään saa käydä kauppaa millä tahansa, josta hän on keskustellut tai josta puhunut näyttelyssä viiden päivän ajan jokaisen lähetyksen jälkeen. Hullun rahan näyttely innostui itse asiassa hänen aiemmin isännöimästä yhden tunnin radio-ohjelmasta, Jim Cramer's Real Money, joka päättyi joulukuussa 2006.

(Kuva: Rusty Jarrett / Getty Images)

Cramer on myös kirjoittanut ja julkaissut useita kirjoja. Näitä ovat 'Street Addictin tunnustukset' (2002), 'Sinulla on ruuveja! Miksi Wall Street Tanked ja kuinka menestyä '(2002),' Jim Cramer's Real Money: Sane Investing in a Insane World '(2005),' Jim Cramer's Stay Mad for Life: rikastua, pysyä rikkaana (tehdä lapsistasi entistä rikkaampia) ) '' (2007), 'Jim Cramerin palaaminen tasaiseen' (2009), 'Jim Cramerin rikastuminen huolella' (2013).

Henkilökohtainen elämä: Cramer oli naimisissa Karen Backfischin kanssa vuosina 1988-2009. Heillä on kaksi yhteistä lasta. Hänen toinen avioliitonsa on Lisa Cadette Detwilerin, kiinteistövälittäjän ja New York Cityn Longshoreman-ravintolan pääjohtaja. He menivät naimisiin huhtikuussa 2015. Jotkut hänen omistamistaan ​​kiinteistöistä ovat DeBary Inn Summitissa New Jerseyssä, jonka hän osti yhdessä neljän muun sijoittajan kanssa vuonna 2009, ja Bar San Miguel, ravintola ja baari Carroll Gardensissa, Brooklynissa. omistaa vaimonsa kanssa. Hän asuu Summitissa New Jerseyssä ja omistaa myös yksityisiä asuinkiinteistöjä Quogessa New Yorkissa Long Islandilla sekä 65 hehtaarin kokoisen talon New Jerseyn maaseudulla. Cramer on tunnettu pitkäaikainen fani Philadelphia Eagles NFL -tiimissä. Hänellä on ollut kausilippuja yli 20 vuoden ajan.

Kiinteistöt : Vuonna 1999 Jim ja Karen maksoivat 2,375 miljoonaa dollaria yli 100 vuotta vanhasta 1,33 hehtaarin suuruisesta kodista Summitissa New Jerseyssä. Osana avioerosopimusta Jim myi talon Karenille 1 dollaria. Karen myi talon huhtikuussa 2019 3 675 miljoonalla dollarilla.

Vuonna 2008 Jim maksoi 4,7 miljoonaa dollaria eri kodista Summitissa New Jerseyssä. Hän omistaa myös 65 hehtaarin tilan muualla New Jerseyssä.

Jim Cramer Nettovarallisuus

Jim Cramer

Nettovarallisuus: 150 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 10. helmikuuta 1955 (66 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 5 tuumaa (1,6764 m)
Ammatti: Toimittaja, liikemies, juontaja, lakimies, kommentaattori, sijoittaja, kirjailija, TV-persoonallisuus, näyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu