Jim Morrison Net Worth

Paljonko Jim Morrison Worth on?

Jim Morrisonin nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria

Jim Morrison nettovarallisuus: Jim Morrison oli yhdysvaltalainen rock-laulaja, runoilija ja lauluntekijä, jonka nettovarallisuus oli kuollessaan 400 tuhatta dollaria. Se on noin 2,5 miljoonaa dollaria nykypäivän dollareina inflaation sopeutumisen jälkeen. Ovet olivat melko menestyviä Jimin elämässä, mutta postuumisti heistä tuli erittäin menestyviä vuosikymmenien ajan. Nykyään bändi tuottaa kymmeniä miljoonia dollareita vuodessa rojalteista ja tavaroista. Rojaltit jaetaan neljällä tavalla bändin jäsenten kesken, ja Jimin osuus menee hänen jäljellä oleviin sukulaisiinsa.

Jim Morrison syntyi George Stephen Morrisonille ja Clara Clarke Morrisonille 8. joulukuuta 1943 Melbournessa Floridassa. Hänen isänsä oli merivoimien lentäjä, joka saavutti todellisen amiraalin arvon. Jim Morrison oli älykäs ja terävä lapsi. Viiden vuoden iässä hän koki kauhistuttavan kohtauksen, kun hän näki joidenkin matkustajien kuolleita ruumiita New Mexicon autiomaassa. Se jätti elämän mieltymyksen hänen mieleensä.

Jim osallistui yliopistolle UCLA: han. Valmistuttuaan hän ja hänen UCLA-opiskelijastoverinsa Ray Manzarek muodostivat rock-ryhmän The Doors. Vuonna 1966 ryhmä allekirjoitti sopimuksen Elektra Recordsin kanssa. Heidän vuoden 1967 debyyttialbuminsa 'The Doors' oli kaupallinen hitti, mikä johtui suurelta osin singlestä 'Light My Fire', joka saavutti Billboard Hot 100: n ykkönen, pysyen listan kärjessä useita viikkoja.

Morrisson, ryhmän laulaja ja lauluntekijä, tunnettiin juomisesta ja törkeästä käyttäytymisestä lavalla. Kun Jim oli elossa, The Doors julkaisi kuusi studioalbumia: 1967 The Doors, 1967 Strange Days, 1968 Waiting For The Sun, 1969 The Soft Parade, 1970 Morrison Hotel ja 1971 L.A. Nainen ', joka vapautettiin kolme kuukautta ennen Jimin kuolemaa.

Morrison jätti bändinsä vuonna 1970 ja muutti Pariisiin, jossa hän aloitti runojen kirjoittamisen. Jim löydettiin kuolleena kylpyammeesta Pariisissa 3. heinäkuuta 1971 27 vuoden ikäisenä. Hänen pitkäaikaisen tyttöystävänsä Pamela Courson löysi ruumiin. Kuoleman syynä pidettiin ilmeisesti sydämen vajaatoimintaa. Hänen kuolemansa on kuitenkin edelleen mysteeri, koska jotkut teoriat väittävät, että hänelle annettiin yliannostusta heroiinilla.

Kuva Michael Ochsin arkisto / Getty Images

Estate ja Will : Useita vuosia ennen kuolemaansa Morrison loi testamentin, joka jätti kaiken Pamela Coursonille, jota hän piti avopuolisona. Kuolemansa jälkeen Pamela nimitettiin omaisuuden ainoaksi perilliseksi. Hänen kuolemansa jälkeisinä kuukausina ja vuosina useita naisia ​​ilmoittautui väittäen, että Jim oli heidän lastensa isä. Molemmat naiset JA hänen entiset bändikaverinsa, jotka väittivät, että Jim oli velkaa heille hänen elinaikanaan maksetuista käteisennakoista, riitauttivat hänen tahtonsa.

Lähes kolmen vuoden laillisten taistelujen jälkeen vuoden 1974 alussa tuomioistuin totesi, että Pamela oli hänen laillinen ainoa perillinen. Valitettavasti Pamela itse kuoli useita kuukausia myöhemmin, myös 27-vuotiaana. Pamela kuoli ilman tahtoa. Lakisääteisten normien mukaisesti hänen omaisuutensa - johon sisältyi 1/4 oikeus Doorsin rojaltituloihin ja kaikki muu henkinen omaisuus - siirtyi Pamelan vanhemmille.

Suihkutuneena Jimin vanhemmat nostivat kanteen väittäen, että heidän poikansa avioliitto Pamelan kanssa ei ollut laillista. Todistamaan tapauksensa he huomauttivat, että heidän avioliiton rekisteröintiään ei koskaan allekirjoitettu tai rekisteröity. Tämä väite hylättiin. Jimin vanhemmat väittivät sitten, että Jimin tahto ei ollut pätevä, koska hänellä ei ollut tuolloin kapasiteettia, koska hänellä oli tapana olla lähes pysyvästi huumeiden ja alkoholin vaikutuksen alaisena.

Tämä oikeudellinen sota kävi useita vuosia, kunnes Jim ja Pamelan vanhemmat sopivat tuomioistuinten ulkopuolisesta ratkaisusta ja uusista ehdoista, jotka antoivat Morrisonin vanhemmille puolet rojalteista (1/8 osuudesta) ja täyden hallinnan Jimin kuvasta, musiikista ja tulevista rojalteista .

Jim Morrison Net Worth

Jim Morrison

Nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 8. joulukuuta 1943 - 3. heinäkuuta 1971 (27 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,8 m)
Ammatti: Kirjailija, laulaja, runoilija, elokuvaohjaaja, lauluntekijä, muusikko, näyttelijä, elokuvan säveltäjä, käsikirjoittaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu