Jim Parsonsin nettovarallisuus

Paljonko Jim Parsons on arvoinen?

Jim Parsonsin nettovarallisuus: 160 miljoonaa dollaria

Jim Parsonsin palkka

Miljoona dollaria jaksoa kohden

Jim Parsonsin nettovarallisuus ja palkka: Jim Parsons on amerikkalainen televisio- ja elokuvanäyttelijä, jonka nettovarallisuus on 160 miljoonaa dollaria. Jim Parsons on ansainnut nettovarallisuutensa pääasiassa roolistaan ​​CBS Sitcomissa, The Big Bang Theory. Jimin esittämä nörtti Sheldon Cooper on saanut paljon tunnustusta ja monia palkintoja. Hän on voittanut Television Critics Association -palkinnon korkeimmista yksittäisistä saavutuksista komediassa, Televisio-puheenjohtajan palkinnon merkittävästä läpimurrosta tietyllä taiteellisella alalla, National Broadcasters -yhdistykseltä, useilta Emmy-palkinnoista erinomaisesta pääosasta komediasarjassa ja Golden Globe -palkinto parhaasta näyttelijästä televisio-sarjassa, musikaali tai komedia. Se teki hänestä myös monien vuosien parhaiten palkatun näyttelijän televisiossa, ja vuotuiset tulot ylittävät 25,5 miljoonaa dollaria pelkästään näyttelystä. Hän ansaitsee myös miljoonia ylimääräisiä TV-mainoksia Intelille. Vuodesta 2016 Jim on kertonut ja johtaja tuottanut spinoff-sarjan Young Sheldon.

Jim Parsons syntyi 24. maaliskuuta 1973 Houstonissa, Texasissa, kahden lapsen vanhempi. Kun hän oli vasta kuusi, hän näytti Kola-Kola-linnun roolia Norsunlapsen koulutuotannossa, minkä jälkeen hänet koukutettiin ja hän päätti tulla näyttelijäksi. Aikuisena häneen vaikuttivat voimakkaasti TV-komediat, kuten Three's Company, Family Ties ja The Cosby Show. Hänen nuorempana vuotena Klein Oak High Schoolissa Texasissa hänellä oli rooli koulupelissä nimeltä Noises Off. Parson viittasi näytelmään ensimmäisen kerran, kun 'liittyin täysin pelaamaani rooliin ja aloin todella ymmärtää, mitä tarkoitti olla rehellinen näyttämöllä'.

Parsons jatkoi lukion valmistumista ja sai perustutkinnon Houstonin yliopistosta. Hän jatkoi uraansa hyvin aktiivisesti tänä aikana esiintymällä 17 näytelmässä 3 vuoden aikana. Hän oli myös Infernal Bridegroom Productionsin perustajajäsen ja esiintyi säännöllisesti Stages Repertory -teatterissa. Vuonna 1999 hän ilmoittautui tutkijakouluun San Diegon yliopistossa. Hän osallistui kaksivuotiseen klassisen teatterin erityiskurssiin, jota opetettiin yhteistyössä Old Globe -teatterin kanssa. Hän oli yksi vain seitsemästä hyväksytystä opiskelijasta. Parsonsin mukaan hänellä on arvioiden mukaan kuulustelunsa 15-30 televisiolentäjälle, ja kun hänet asetettiin rooliin, televisio-verkko ei noutanut ohjelmaa. Sheldon Cooperin rooliin kuulemisen jälkeen hän oli varma siitä, että se sopisi hänelle hyvin, mutta hän ei tuntenut mitään yhteyttä hahmoon. Se oli näyttelyn loistava valintaikkuna, joka sai hänet eniten, ja kirjailijan sanankäyttö, jota useimmat ihmiset eivät tunnista tai käytä päivittäin. Sarjan luoja Chuck Lorre oli niin vaikuttunut Parsonsin koe-esiintymisestä, että hän vaati toista käsittelyä selvittääkseen, pystyykö Parsons toistamaan esityksen. Hänet rooliin, nero fyysikko, jolla ei ole sosiaalisia taitoja, joka on vuorovaikutuksessa muiden nörttiystäviensä ja houkuttelevan tarjoilijan kanssa, joka asuu salin toisella puolella. Parsons uskoo, että San Diegon yliopistossa vietetty aika antoi hänelle työkalut hajottaa Sheldonin linjat.

(Kuva: Frazer Harrison / Getty Images)

Jim Parsonsin palkka: Ensimmäisen Big Bang -kauden aikana Jim ansaitsi 60 000 dollaria jaksoa kohden. Se toimii hieman yli miljoona dollaria kaudelle. Vuosina 2–4 ​​hänen palkka nousi 250 000 dollariin jaksoa kohden. Se on 17,5 miljoonan dollarin tulo 70 jakson palasta. Kaudella viisi seitsemän hän ansaitsi 350 000 dollaria jaksoa kohden. Se on vielä 25,2 miljoonaa dollaria tuloja. Kaudella 8, 9 ja 10 hän ansaitsi 1,2 miljoonaa dollaria jaksoa kohden, mikä tarkoittaa 86 miljoonaa dollaria kolmeksi vuodeksi. Kahden viimeisen kauden, 11 ja 12, Jim hyväksyi hiukan pienemmän, miljoonan dollarin palkan jaksoa kohden. Se on 48 miljoonaa dollaria kahdeksi vuodeksi.

Kaiken kaikkiaan ja pelkästään alkuperäisestä palkasta, Jim Parsons ansaitsi 177,7 miljoonaa dollaria The Big Bang Theory -tapahtumasta.

Rojaltit ja jäännökset : Näyttelyn myöhempinä vuodenaikoina, kun näyttelijät olivat voimansa huipulla, kolme pääosaajaa (Kaley, Johnny Galecki ja Jim Parsons) neuvottelivat sopimuksen, jossa kumpikin omistaisi 1% näyttelyn taustapääomasta. Ensimmäisenä syndikaatiovuoden aikana näyttely tuotti miljardi dollaria. Se tarkoitti jokaista kolmesta ansaitusta ja ylimääräisestä 10 miljoonasta dollarista ensimmäisen vuoden aikana. Syndikoitumismyynti vähenee hitaasti, mutta heidän pitäisi ansaita noin 10 miljoonaa dollaria vuodessa seuraavan vuosikymmenen ajan.

Jim Parsonsin nettovarallisuus kiinteistöiltä : Huhtikuussa 2019 Jim myi pitkäaikaisen kodinsa Los Felizin naapurustossa Los Angelesissa 6,95 miljoonalla dollarilla. Hän osti talon Twilight-näyttelijältä Robert Pattinsonilta 6,325 miljoonalla dollarilla vuonna 2014. Talon omisti aiemmin myös Laker Kareem Abdul-Jabbar.

Jim Parsonsin nettovarallisuus

Jim Parsons

Nettovarallisuus: 160 miljoonaa dollaria
Palkka: Miljoona dollaria jaksoa kohden
Syntymäaika: 24. maaliskuuta 1973 (48 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 1 tuumaa (1,86 m)
Ammatti: Näyttelijä, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu