Jimmy Donaldson alias MrBeast Net Worth

Kuinka paljon MrBeast Worth on?

MrBeastin nettovarallisuus: 16 miljoonaa dollaria

MrBeast Net Worth: Tunnetaan myös nimellä Jimmy Donaldson, MrBeast on amerikkalainen YouTube-tähti, jonka nettovarallisuus on 16 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan YouTube-temppuistaan, jotka antavat suuria summia rahaa ystäville tai hyväntekeväisyyteen. Häntä pidetään hyväntekeväisten YouTube-temppuvideoiden edelläkävijänä. Hän on myös yksi planeetan eniten palkattuista YouTubereista. Vuonna 2020 hän ansaitsi 24 miljoonaa dollaria YouTube-kanavastaan, kauppamyynnistään ja sponsoroinnistaan ​​sellaisten tuotemerkkien kanssa kuin Microsoft ja Electric Arts.

Jimmy ilmoitti sijoittavansa suurimman osan videotuloista takaisin videotuotantoon. Hän käyttää nyt jopa 300 000 dollaria yhden videon tuottamiseen, kun se muutama vuosi sitten oli 10 000 dollaria. Hänen temppuillaan on yleensä hyväntekeväisyyskulma, kuten rahan antaminen muukalaisille tai koko pelastuskoirien turvakodin hyväksyminen.

Varhainen elämä ja uran alku : Jimmy Donaldson syntyi 7. toukokuuta 1998 Greenvillessä Pohjois-Carolinassa, missä hän osallistui Greenvillen kristilliseen akatemiaan ja valmistui vuonna 2016.

Hän aloitti videoiden lähettämisen YouTubeen 12-vuotiaana käyttäjänimellä 'MrBeast6000'. Hän osallistui hetkeksi yliopistoon, mutta keskeytti YouTube-uran kokopäiväisesti.

Menestys : Jimmy sai ensimmäisen kerran laajaa suosiota sen jälkeen, kun vuonna 2017 julkaistu video 'laskettiin 100 000: een'. Videossa hän vietti päivän laskien 100 000: een. Videota katsottaisiin edelleen yli 21 miljoonaa kertaa.

Hän seurasi videota, jossa hän laski 200 000: een. Muita suosittuja saavutuksia ovat sanakirjan lukeminen, Bee-elokuvan käsikirjoituksen lukeminen, ubering ympäri Amerikkaa, sanominen 'Logan Paul' 100 000 kertaa ja katsomalla kauhea Jake Paul -musiikkivideo 'It's Every Day Bro' toistuvasti 10 tunnin ajan.

Nykyään hänen YouTube-tileillään on yli 60 miljoonaa yhdistettyä tilaajaa ja ne ovat tuottaneet yli 9 miljardia videon katselukertaa. Suurin osa keskimääräisistä videoista katsotaan yli 20 miljoonaa kertaa. Hänellä on 12 miljoonaa seuraajaa Instagramissa, 9 miljoonaa seuraajaa Twitterissä ja 13 miljoonaa seuraajaa TikTokissa.

Hän on yhteydessä PewDiePie ja osti mainostaulut ja radiomainokset auttaakseen häntä saamaan enemmän tilaajia kuin T-sarja. Hänet nimitettiin vuoden Vloggeriksi vuoden 2019 Shorty Awards -palkinnoissa. Hän voitti Breakout Creator -palkinnon. Hänet nimitettiin vuoden 2020 Kids 'Choice -palkinnoksi Suosikki miespuolinen sosiaalinen tähti -elokuvasta. Hän voitti vuoden 2020 YouTuber-palkinnon. Hän oli myös vuoden 2020 luoja Streamy Awards -palkinnoissa.

Pelkästään yhden viikon aikana heinäkuussa 2020 MrBeast sai 400 000 uutta tilaajaa ja yli 80 miljoonaa videon katselukertaa. Menestys teki hänestä 20. suosituimman persoonallisuuden YouTubessa tuona aikana.

Beast Burger : Joulukuussa 2020 Jimmy käynnisti Beast Burgerin yhteistyössä yli 300 ravintolan kanssa ympäri Yhdysvaltoja. Päivä sen jälkeen, kun MrBeast Burger -sovellus oli julkaistu Apple Storessa, se nousi nopeasti alustan suosituimmaksi ilmaiseksi sovellukseksi.

Hyväntekeväisyys : MrBeast on vuosien varrella lahjoittanut tai kerännyt kymmeniä miljoonia dollareita erilaisille hyväntekeväisyysjärjestöille. Hänen temppuvideoistaan ​​on lahjoitettu esineitä kodittomien turvakoteille, Veteraaniarmeijan haavoittuneiden sotureiden ohjelmalle, Saint Jude -lastentutkimussairaalalle ja paikalliselle eläinsuojalle Los Angelesissa. Esimerkiksi joulukuussa 2018 julkaistu video lahjoitti 100 000 dollaria vaatteita ja muita esineitä kodittomien turvakoteille.

Lokakuussa 2019 Jimmy loi yhteistyössä NASA: n insinöörin ja YouTuber Mark Roberin kanssa säätiön nimeltä #TeamTrees. Tavoitteena oli kerätä 20 miljoonaa dollaria seuraavien kolmen kuukauden aikana Arbor Day -säätiön hyväksi. Organisaatio istuttaa yhden puun jokaisesta korotetusta dollarista. Kymmenet YouTuberit ryhtyivät yhteen edistämään syytä. 24 tunnin sisällä laukaisusta #TeamTrees oli kerännyt 4 miljoonaa dollaria. Joulukuuhun he olivat keränneet yli 20 miljoonaa dollaria. Tämän kirjoituksen jälkeen he ovat keränneet 22 miljoonaa dollaria pohjoiseen.

Jimmy Donaldson alias MrBeast Net Worth
Nettovarallisuus: 16 miljoonaa dollaria
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu