Joanna Gainesin nettovarallisuus

Paljonko Joanna Gaines on arvoinen?

Joanna Gainesin nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria

Joanna Gainesin nettovarallisuus ja palkka: Joanna Gaines on yhdysvaltalainen liikenainen, kodin remontointi- / suunnitteluguru ja todellisuuden televisio-persoonallisuus, jonka nettovarallisuus on 10 miljoonaa dollaria. Hänen aviomiehensä kanssa Chip Gaines , pariskunnan yhteenlaskettu nettovarallisuus on 20 miljoonaa dollaria. Joanna Gaines tunnetaan parhaiten esityksestään HGTV-todellisuussarjassa Fixer Upper. Hän on Magnolia Homesin perustaja, omistaja ja pääsuunnittelija. Hän ja Chip valvovat kodinsisustuksen valtakuntaa, joka sisältää rivin taloustavaroita Targetissa ja useita TV-ohjelmia. Target-linja tuottaa yli 300 kappaletta vuodevaatteista lifestyle-tuotteisiin. Joannalla on helmikuusta 2019 lähtien myös ainutlaatuinen matto- ja tyynyvalikoima Anthropologiessa.

Mediaimperiumi : Chip ja Joanna ilmoittivat huhtikuussa 2019 aloittavansa uuden yhteisyrityksen HGTV: n kanssa, johon kuuluu oma televisioverkko ja suoratoistosovellus. Chip ja Joanna toimivat vuonna 2020 käynnistyvän yhteisyrityksen luovina päällikköinä. HGTV: n omistava Discovery Networks aikoo muuttaa Discoveryn DIY-verkkoa Gainesin ja monien muiden kodinparannusohjelmien ympärille. Uudessa verkossa on koko Fixer Upper -jaksojen takakirjasto.

Joanna Gainesin nettovarallisuus (Larry Busacca / Getty Images)

Varhainen elämä ja tapaamischip : Joanna Gaines osallistui Baylorin yliopistoon samaan aikaan kuin Chip, mutta he eivät tunteneet toisiaan, kun he olivat molemmat koulussa. Hän oli viestinnän pääaine ja aikoi alun perin tulla lähetystoimittajaksi. He tapasivat sivutyönsä ansiosta isänsä rengasliikkeessä Wacossa, Texasissa, jonne Chip menisi huoltamaan autojaan. Legendan mukaan Joannan kuva oli tiskin takana ja Chip alkoi tehdä siitä kohta, että hän ilmestyi myymälään toivoen törmätä tänne. Pian hän alkoi myös nähdä Joannan rengaskaupan paikallisissa mainoksissa, mikä vahvisti hänen halunsa henkilökohtaiseen tapaamiseen. Tuo henkilökohtainen kokous tapahtui vihdoin vuonna 2001. Chipin aloituslinja oli 'Hei, sinä olet tyttö mainoksista'.

Heidän treffielämänsä alkoi kovaa, ja Chip ilmestyi koko tunnin myöhässä ensimmäiseen treffiinsa. He tekivät lopulta yhteyden ja rakastuivat. He menivät naimisiin toukokuussa 2003, ja heillä on tänään viisi lasta. He käänsivät ensimmäisen kodin yhteen kuukauden kuluessa avioliitosta. Pian avioliiton jälkeen Chip ja Joanna avasivat ensimmäisen `` Magnolia Market '' -sisustamyymälän.

HGTV tulee soittamaan : Chipin ja Joannan kodin remontointi- ja suunnitteluliiketoiminta kiinnitti HGTV: n tuottajien silmiin. Cake Bossin vastuullisen tuotantotiimin kanssa Chip ja Joannan Fixer Upper -esikatselu ensi-iltansa toukokuussa 2013. Joanna ja Chip ovat työskennelleet vuoden 2018 aikana kestäneen näyttelyn aikana yli 100 kodissa. Kotien ostajien budjetti on tyypillisesti noin 200 000 dollaria ja he ovat valmiita tekemään 30 000 dollarin arvoisia kunnostustöitä. Pari asuu Wacossa, Texasissa, ja omistaa myös Magnolia Marketin ja Magnolia Realtyn. Toisinaan on ollut huhuja siitä, että joko Chip tai Joanna (tai molemmat) aikovat lähteä näyttelystä. Nämä huhut todistettiin totta vuonna 2018.

Televisio oikeusjuttu : Huhtikuussa 2017 miljoonan dollarin oikeusjuttu nostettiin Gainesin Fixer Upper -sarjasta hänen entisten kumppaneidensa toimesta Magnolia Real Estate Company -yhtiössä. Oikeudenkäynnissä väitettiin, että Gaines osti kumppanit John L.Lewisin ja Richard L.Clarkin kertomatta heille sopimuksesta, jonka hän teki HGTV: n kanssa tv-sarjalle. Kaksi väittävät, että hän maksoi osakkeistaan ​​kukin 2500 dollaria, mutta ei jakanut sisäpiiritietoa. Chipin asianajaja sanoi: 'Olemme varmoja siitä, että näiden väitteiden todetaan olevan vähemmän ansioita, ja on pettymys nähdä, että ihmiset yrittävät hyödyntää Chipin ja Joanna Gainesin kovaa työtä ja menestystä.'

Joanna Gainesin nettovarallisuus
Nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu