Joe Giudice Net Worth

Kuinka paljon Joe Giudice on arvoinen?

Joe Giudice Nettovarallisuus: 200 tuhatta dollaria

Joe Giudice nettovarallisuus: Joe Giudice on amerikkalainen tositelevisiohenkilö ja yrittäjä, jonka nettovarallisuus on 200 tuhatta dollaria. Joe Giudice oli naimisissa Teresa Giudice , yksi Bravo reality -sarjan alkuperäisistä näyttelijöistä New Jerseyn todelliset kotiäidit, vuodesta 1999 vuoteen 2019.

Teresa ja Joe tapasivat lukiolaisina ja tänään heillä on neljä tytärtä yhdessä. Joe on yrittäjä, joka on omistanut useita yrityksiä New Jerseyssä vuosien varrella. Kerran Joe johti rakennusyritystä, itsepalvelupesulaa ja pizzasalia.

Konkurssi : Asuttuaan varojensa rajoissa ja käyttäessään jyrkkiä vipuvaikutuksia kiinteistösijoituksiin, vuonna 2011 Giudices löysi itsensä syvässä velassa. He joutuivat lopulta hakemaan konkurssia. Konkurssihakemuksessaan Joe väitti omistavansa vähäistä omaisuutta ja yli 11 miljoonan dollarin arvosta velkaa.

Oikeudelliset ongelmat : Joella on ollut useita aikaisempia lakia. Hänet pidätettiin ajamisesta keskeytetyllä ajokortilla, ja hänet tuomittiin kymmeneksi päiväksi vankilaan, yleishyödylliseen palveluun ja hänet pakotettiin maksamaan 1000 dollarin sakko. Hänet pidätettiin uudelleen, kun hän ajoi autonsa vartaan ja myöhemmin ajokorttinsa keskeytettiin. Vuonna 2010 Joe pidätettiin ajokortin vilpillisestä hankkimisesta.

30. heinäkuuta 2013 sekä Joe että Teresa Giudice syytettiin 39 luvulla salaliitosta petos-, pankki-, pankki-, konkurssi- ja väärien lausuntojen antamisesta lainahakemuksissa. Sekä Teresa että Joe joutuivat enintään 50 vuoden vankilaan ja Joe, joka ei ole Yhdysvaltojen kansalainen, karkotettiin takaisin Italiaan. Hallitus väittää, että Joe ja Teresa ovat yliarvioineet tulonsa saadakseen noin 4,6 miljoonaa dollaria asuntolainoja ja luottolimiittejä. Heidän väitettiin ilmoittavan tulonsa ja nettovarallisuutensa liian alhaiseksi haettaessa konkurssia. Teresa suoritti vankeusrangaistuksen, joka päättyi joulukuussa 2016. Joe suoritti rangaistuksensa ja karkotettiin lopulta Yhdysvalloista.

Joe Giudice Net Worth

Joe Giudice

Nettovarallisuus: 200 dollaria tuhatta
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 4 tuumaa (1,65 m)
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu