Joe Rogan Net Worth

Paljonko Joe Rogan Worth on?

Joe Rogan Nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria

Joe Roganin nettovarallisuus: Joe Rogan on amerikkalainen koomikko, näyttelijä, taistelulajien asiantuntija, UFC-kommentaattori ja podcast-isäntä, jonka nettovarallisuus on 100 miljoonaa dollaria. Joe tunnettiin ensin komediasarjan News Radio näyttelijänä. Sitten hän isännöi todellisuusnäyttelyä Fear Factor sekä Comedy Centralin The Man Show -elokuvaa. Tänään Joe toimii yhdellä maailman menestyneimmistä ja tehokkaimmista podcasteista ja toimii UFC: n kommentaattorina.

Palkan kohokohdat: On spekuloitu, että Joe ansaitsee 30 miljoonaa dollaria vuodessa podcastistaan ​​sponsorilukujen ja YouTube-tulojen välillä. Vuonna 2017 arvioimme että hän ansaitsee konservatiivisesti 5 miljoonaa dollaria vuodessa podcastista. On myös huomattava, että podcast on vain yksi monista Joen tulolähteistä. Hän suorittaa edelleen loppuunmyytyjä standup-esityksiä ympäri maata ja on UFC: n virallinen kommentaattori. Hän ansaitsi miljoonia myös TV-sarjan Fear Factor isäntänä vuosina 2001-2006.

Spotify-tarjous : 19. toukokuuta 2020 ilmoitettiin, että Joe oli allekirjoittanut monivuotisen lisenssisopimuksen Spotifyn kanssa. Kaupan myötä Spotifysta tulee Roganin ääni- ja videosyötteiden yksinomainen koti. Se poistaa myös kaikki Joen arkistoidut jaksot YouTubesta ja iTunesista. Kaupan ehtoja ei paljastettu. Se ei ollut hankinta. Vertailun vuoksi, noin kuukausi aiemmin, Spotify osti Bill Simmonsin podcast-verkon, joka on huomattavasti pienempi kuin Rogan, hintaan 190 miljoonaa dollaria etukäteen ja 50 miljoonaa dollaria vuodessa jatkuvista sisältökustannuksista.

Oletetaan, että Joe ansaitsi todellakin 30 miljoonaa dollaria vuodessa ennen tätä sopimusta. Ja sanotaan, että hän allekirjoitti kolmen vuoden sopimuksen. Voisi turvallisesti olettaa, että hänen Spotify-sopimuksen arvo on vähintään 100 miljoonaa dollaria. Ehkä paljon enemmän, mutta useimmat tiedotusvälineet arvioivat, että hänelle maksettiin 100 miljoonan dollarin vaihteluväli.

Aikainen elämä: Joseph James Rogan syntyi 11. elokuuta 1967 Newarkissa New Jerseyssä. Hän on italialainen ja irlantilainen. Hänen isänsä oli poliisi Newarkissa. Hänen vanhempansa erosivat, kun hän oli viisivuotias, ja Joe on puhunut isäänsä seitsemänvuotiaasta asti. Haastatteluissa Joe on sanonut, että hänen kotonaan on lapsuudestaan ​​lähtien muistoja perheväkivallasta. Kun hän oli seitsemän, hänen perheensä muutti San Franciscoon. Kun hän oli 11-vuotias, he muuttivat Gainesvilleen Floridaan, kun hän oli 11. He lopulta asettuivat Newton Upper Fallsiin, Massachusettsiin. Rogan aloitti karaten 14 ja taekwondo 15. Rogan valmistui Newton South High Schoolista vuonna 1985. Kun hän oli 19, Rogan voitti Yhdysvaltain avoimen mestaruuden taekwondoturnauksen kevytpainona. Rogan ilmoittautui Massachusetts Bostonin yliopistoon, mutta keskeytti ennen valmistumistaan. Hän asui Bostonissa vasta 24-vuotiaaksi, kun hän muutti New Yorkiin jatkamaan uraa stand-upissa.

Ura: Vuonna 1994 Rogan muutti Los Angelesiin ja varasi ensimmäisen kansallisen televisiokohteensa sekä MTV: n komediashow'n 'Half-Hour Comedy Hour', jossa hän pystyi esittelemään standup-komediaa, jonka parissa hän oli työskennellyt New Yorkissa. Samana vuonna Rogan varasi ensimmäisen merkittävän näyttelijän roolinsa komediasarjasta 'Hardball', Frank Valentena, nuorena egokeskeisenä tähtipelaajana ammattimaisessa baseball-joukkueessa. Show esiintyi Foxilla yhdeksän jaksoa vuonna 1994. Hän esiintyi The Comedy Storessa Hollywoodissa 13 vuoden ajan ilmaiseksi omistajan Mitzi Shoren ansiosta ja oli ystävällinen maksamaan paikan uudesta äänijärjestelmästä maksettua.

Rogan esiintyi NBC: n uutiskanavalla vuosina 1995–1999. Hän soitti Joe Garellia, sähkömiehiä ja yleismiehiä näyttelyn kuvitteellisessa uutisradiossa.

Rogan alkoi työskennellä Ultimate Fighting Championshipissä kulissien takana ja taistelun jälkeisenä haastattelijana. Hän teki ensimmäisen UFC-haastattelunsa UFC 12: Judgment Day -tapahtumassa 7. helmikuuta 1997. Rogan ystävystyi UFC: n tuolloin uuden presidentin Dana Whitein kanssa, joka tarjosi hänelle työtä värikommentaattorina, mutta Rogan aluksi kieltäytyi. Vuonna 2002 White pystyi vihdoin palkata Roganin ilmaiseksi vastineeksi tapahtumalipuista hänelle ja hänen ystävilleen. Noin 15 ilmaisen keikan jälkeen kommenttina Rogan suostui maksamaan työstä. Rogan voitti Wrestling Observer Newsletter Award -palkinnon parhaaksi televisioilmoittajaksi kahdesti, ja World MMA Awards -palkinnolla hänet valittiin vuoden MMA-persoonaksi neljä kertaa.

Joe Rogan Net Worth

(Kuva: Ronald Martinez / Getty Images)

Vuonna 2001 hän hyväksyi NBC: n tarjouksen järjestää amerikkalaisen Fear Factorin painoksen. Näyttely kesti kuusi vuodenaikaa vuodesta 2001 vuoteen 2006. Vuonna 2011 Rogan jatkoi rooliaan Fear Factor -isäntänä sen seitsemännellä ja viimeisellä kaudella.

Helmikuussa 2003 Roganista tuli The Man Show: Comedy Central -sovelluksen uusi isännöitsijä sen viidennen kauden aikana elokuussa 2003. Näyttely päättyi vuonna 2004.

Vuonna 2011 Rogan soitti ensimmäistä suurta hahmoa elokuvassa Zookeeper.

Vuonna 2013 Rogan isännöi televisio-ohjelmaa 'Joe Rogan kysyy kaikkea' SyFy-verkossa, joka esitettiin kuusi jaksoa. Näyttely käsitteli hänen podcast-aiheissaan keskusteltuja aiheita, mukaan lukien Bigfootin ja UFOjen olemassaolo.

Rogan on kirjoittanut neljä kirjaa: 2006 'Mastering the Rubber Guard: Jiu-Jitsu for Mixed Martial Arts Competition', 2007 'Mastering the Twister: Jiu-Jitsu for Mixed Martial Arts Competition', 2010 'Talking Monkeys in Space' ja 2010. 2020-luvun Internetin murtanut keskustelu.

Podcast-ura: Joulukuussa 2009 Rogan käynnisti ilmaisen podcastin ystävänsä ja koomikaverinsa Brian Redbanin kanssa. Ensimmäinen jakso nauhoitettiin 24. joulukuuta, ja se oli alun perin suora viikoittainen lähetys Ustreamissa, jossa Rogan ja Redban 'istuivat kannettavien tietokoneiden edessä. Elokuussa 2010 podcast nimettiin The Joe Rogan Experience -elokuvaksi. Podcastissa on joukko vieraita, jotka keskustelevat ajankohtaisista tapahtumista, poliittisista näkemyksistä, filosofiasta, komediasta, harrastuksista ja monista muista aiheista. Se on yksi suosituimmista ilmaisista podcasteista.

Henkilökohtainen elämä: Rogan meni naimisiin entisen cocktail-tarjoilijan Jessica Ditzelin kanssa vuonna 2009. Heillä on kaksi tytärtä, joista ensimmäinen syntyi vuonna 2008 ja toinen vuonna 2010. Rogan on myös isäpuoli Ditzelin tyttärelle edellisestä suhteesta.

Hänellä on henkilökohtaisesti mustat vyöt Brasilian Jiu-Jitsussa, Taekwondossa ja 10. planeetalla Jiu-Jitsussa. Hänellä on sininen vyö judossa.

Rogan ei ollut tyytyväinen, kun hän alun perin huomasi olevansa kaljuuntunut ja kokeili useita menetelmiä lääkkeistä hiussiirtoihin ripustettavaksi hiuksiinsa.

Rogan on käyttänyt komediaansa ja podcastiaan keskustellakseen kannabiksen, sienien ja DMT: n kaltaisista huumeista. Rogan tukee julkisesti näiden huumeiden virkistys- ja lääketieteellistä käyttöä. Hän oli esillä marihuana-dokumentissa nimeltä 'Unioni: Liiketoiminta takana nousee korkealle', ja hänen kotonaan on tiettävästi eristystankki, jonka oletetaan edistävän DMT: n luonnollista tuotantoa.

Huhtikuussa 2020 Rogan sanoi mieluummin äänestävän Donald Trumpia kuin Joe Bidenia. Aikaisemmin Rogan oli hyväksynyt Bernie Sandersin presidentiksi. Fox News -raportin mukaan, kun Joe Rogan sanoi haluavansa mieluummin äänestää Donald Trumpia Joe Roganin sijaan, Twitter meni raiteilta, kun Rogan sanoi tukevansa Trumpia, ja nyt ihmiset vaativat, että YouTube ja Twitter peruuttavat hänet. Tällä ei ollut juurikaan vaikutusta Roganin kannattajiin, koska he ovat suurelta osin libertariaaneja / keskusta-asukkaita. Itse asiassa hänen tukikohta on kasvanut tämän tapahtuman jälkeen, vaikka monet ovat kutsuneet häntä aukoksi tälle tunteelle.

Heinäkuussa 2020 hän kutsui videopelejä ajan tuhlaukseksi, mikä on TODELTAVA VIHOTTAA hänen fanejaan. Tyler Blevins, alias Ninja eli maailman parhaiten palkattu pelaaja, punnitsi tätä mielipidettä sanoen pohjimmiltaan, että hän ei uskonut Roganin olevan tietoinen monista parhaista pelaajista saatavissa olevista tulotavoista. Monet kutsuvat häntä idiootiksi ja petturiksi.

Vuonna 2020 Rogan ilmoitti lähtevänsä Los Angelesista ja muuttavansa Texasiin. Haastattelussa hän sanoi: 'Jos Kalifornia on edelleen rajoittava, en tiedä onko tämä hyvä paikka asua', hän selitti. 'Voisin suihkuttaa. Olen tosissani. En vitsaile, tämä on typerää. Minun ei tarvitse olla täällä. ' Yksi Twitter-käyttäjä sanoi: 'Syy Joe Rogan todella lähtee CA: sta TX: CA: lla on 13,3%: n tulovero + 1 000 000 dollaria vuodessa. TX: llä ei ole tuloveroa. Rogan aloittaa 100 miljoonan dollarin sopimuksen Spotifyn kanssa 1. syyskuuta. Toimittajan huomautus: On huomattava, että lainatun twiitin tulisi lukea vuosittain, ei vuosittain, se on twiitin kirjoittajan virhe.

Rogan sanoi podcastissaan: 'Menen Texasiin. Haluan vain mennä jonnekin maan keskelle, jonnekin [missä] on helppo matkustaa molempiin paikkoihin ja jonnekin, jossa sinulla on hieman enemmän vapautta. ' Roganissa puhu vapaus = vähemmän veroja.

Vuonna 2020 Rogania syytettiin transfobisen vihapuheen levittämisestä. Hänellä oli kirjailija Abigail Shrier podcastissaan puhuakseen hänen kirjastaan ​​'' Irreversible Damage: The Transgender Craze Seducing Our Daughters '', Shrier mitätöi täysin trans- ja ei-binääristen lasten ja nuorten kokemuksen. Hän vertasi nuorten siirtymistä historiallisiin murrosikäisiin ilmiöihin, kuten syömishäiriöihin, itsensä vahingoittamiseen ja (hämmentävään) okkultismiin, kutsumalla tätä ikäryhmää 'samaksi väestöksi, joka osallistuu leikkaamiseen, demoniseen hallussapitoon, noituuteen, anoreksiaan, bulimiaan'. Kumoiko Rogan Shrierin viestin? Ei, sen sijaan hän näytti vahvistavan sen sanomalla, että lasta voidaan painostaa siirtymään vertaispaineen kautta. Hän pilkasi myös Caitlyn Jenneria. 'Heillä on tämä asialista', hän sanoi, 'ja tämä esityslista ajautuu hyvin ideologisesti siihen, että jokaisen, joka edes ajattelee olevansa trans, pitäisi olla trans, trans ja mitä enemmän trans ihmisiä on, sitä parempi. Mitä enemmän lapsia siirtyy, sitä parempi. '' Kumpikaan Rogan ja Shrier eivät tuoneet esiin sitä tosiasiaa, että yli puolet transsukupuolisista ja ei-binäärisistä lapsista ajatteli vakavasti itsemurhayrityksiä vuonna 2019.

Kiinteistöt : Joe käytti lokakuussa 2019 5 miljoonaa dollaria kotiin Bell Canyonissa Kaliforniassa Venturan piirikunnassa. Joe on soittanut Bell Canyoniin kotiin vuodesta 2003, jolloin hän käytti 2,2 miljoonaa dollaria saman alueen aloitusrakennukseen. Joulukuussa 2020 Joe listasi jälkimmäisen kodin myytävänä 3,2 miljoonalla dollarilla.

Syyskuussa 2020 Joe laski 14,4 miljoonaa dollaria kartanosta Austinissa, Texasissa.

Joe Rogan Net Worth

Joe Rogan

Nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 11. elokuuta 1967 (53 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,74 m)
Ammatti: Näyttelijä, ilmoittaja, kommentaattori, kamppailutaiteilija, käsikirjoittaja, televisio-ohjaaja, elokuvantuottaja, koomikko
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu