Joe Walsh Net Worth

Paljonko Joe Walsh Worth on?

Joe Walshin nettovarallisuus: 75 miljoonaa dollaria

Joe Walshin nettovarallisuus : Joe Walsh on amerikkalainen muusikko, laulaja-lauluntekijä, levytuottaja ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 75 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten kitaristina ja laulajana suositulle amerikkalaiselle rock-yhtyeelle Eagles.

Aikainen elämä: Joseph Fidler Walsh syntyi Wichitassa Kansasissa 20. marraskuuta 1947. Hän tuli musikaalisesta perheestä, koska hänen äitinsä oli klassisesti koulutettu pianisti. Hänen isäpuolensa hyväksyi Walshin viiden vuoden iässä sen jälkeen, kun hänen biologinen isänsä tapettiin lentokoneen onnettomuudessa. Perhe asui Columbuksessa Ohiossa monta vuotta nuoruutensa aikana. Ensimmäisen kitaransa hän sai 10-vuotiaana ja oppi The Venturesin '' Walk Don't Run ''. Klo 12 perhe muutti New Yorkiin ja osallistui myöhemmin Montclairin lukioon, jossa Walsh soitti oboaa koulubändissään. Hänestä tuli osa suosittua paikallista Nomads-yhtyeä ja soitti sitten eri bändeissä opiskellessaan yliopistossa Kent State Universityssä. Walsh opiskeli englantia ja sivistyi musiikissa ja oli läsnä Kentin osavaltion verilöylyssä vuonna 1970, minkä jälkeen hän keskeytti yliopiston.

Musiikin ura: Poistuttuaan koulusta Joe Walsh saavutti kansallisen yleisön, kun hänestä tuli James Gangin kitaristi. James Gang avasi The Who -kilpailun Euroopan kiertueella ja sai useita pieniä hittejä, mukaan lukien Funk # 49, joka korosti hänen taitojaan sekä laulajana että kitaristina. Walsh jätti James Gangin vuonna 1972 ja perusti Barnstormin yliopiston ystävän Joe Vitalen ja basistin Kenny Passarellin kanssa. Bändi pysyi yhdessä kolme vuotta ja tuotti kolme albumia. Heidän viimeinen albuminsa, 1974: n So So, sisälsi useita vierailijoita useilta Eagles-jäseniltä. Walshin tuottaja Bill Szymczyk oli myös Eaglesin tuottaja, ja Szymczyk ehdotti Walshin liittymistä Eaglesiin.

Vuonna 1975 Walsh liittyi Eaglesiin yhtyeen kitaristina ja näppäimistönä, ja korvasi perustajajäsenensä Bernie Leadonin. Onneksi se olisi ensimmäinen Eagles-albumi, johon Walsh kuului, oli Hotel California, heidän kaikkien aikojen toiseksi myydyin albumi. Albumin sinkuihin sisältyi 'Hotel California', 'Take It Easy' ja 'Desperado', joista kaikista tuli joitain Eaglesin allekirjoituslauluja. Elämä Fast Lane -elokuvassa kova rokkaava sävelmä perustui Walshin riffin ympärille ja saavutti listan 11. sijan.

Seuraavana vuonna Eagles julkaisi ensimmäisen kokoelmalevynsä 'They Greatest Hits (1971-1975), josta tuli 1900-luvun myydyin albumi Yhdysvalloissa. Heidän seuraavan levynsä, 1979: n, The Long Run -levyn valmistuminen kesti kaksi vuotta, ja joidenkin kriitikoiden mielestä se oli pettymys jatkoa hotelliin California Hotel verrattuna, mutta se osoittautui bändille silti valtavaksi kaupalliseksi hitiksi. Levy oli kärkikartan kärjessä ja myi 7 miljoonaa kappaletta. Kolme Walshin kymmenen parasta singleä saivat huomattavan ilmaisun: 'Heartache Tonight', 'The Long Run' ja 'En voi kertoa sinulle miksi'. Eagles hajosi vuonna 1980 ja otti neljätoista vuotta tauon, kun taas Walsh meni omaa tietään täysin.

Walsh oli jo solminut soolouran, kun osa Eaglesista julkaisi albumeita, kuten 'So What', 'You Can't Riidata Sick Mind' ja 1978 'But Seriously, Folks ...' Eaglesin hajoamisen jälkeen. , hän jatkoi soololevyjen julkaisua koko kahdeksankymmentäluvun, vaikkakaan myynti ei koskaan vastannut aikaisempien menestystensä tasoa. Hän julkaisi elokuvan 'There Goes the Neighborhood' vuonna 1981, ja se saavutti huippunumeron 20. Levyltä syntyi vain yksi single, mutta siitä tuli yksi Walshin suosituimmista kappaleista 'A Life of Illusion'. Toukokuussa 1983 Walsh julkaisi teoksen 'You Bought it - You Name It', jonka kriitikot arvioivat suurelta osin kielteisesti. Hän julkaisi vielä kaksi albumia kahdeksankymmentäluvulla, joita pidettiin kaupallisina pettymyksinä. Walsh julkaisi vielä neljä albumia: vuoden 1991 Ordinary Average Guy, Songs for a Dying Planet vuonna 1992, Analog Man vuonna 2012 ja 2013 All Night Long: Live in Dallas.

Vuosien varrella Walsh on tehnyt yhteistyötä lukemattomien musiikkialan isojen nimien kanssa, kuten BB King, Dan Fogelberg, Randy Newman, Bob Seegar, Ringo Starr, Sheryl Crow, Warren Zevon ja monet muut. Vuonna 2001 hän liittyi Eaglesin jälleenyhdistykseen ja jatkoi kiertuetta heidän kanssaan.

(Kuva: Kevin Winter / Getty Images)

Muut hankkeet: Hän on esiintynyt elokuvissa The Blues Brothers, RoboCop, The Drew Carey Show, MADtv ja The Voice. Walsh on pitkään aktiivisesti suojellut Santa Cruzin saaren puistoja ja on Santa Cruz Islandin säätiön puheenjohtaja. Hänellä oli vuonna 1980 pilkkaava presidentinvaalikampanja, jossa hän lupasi ilmaista kaasua kaikille. Vuonna 2012 hän kertoi WASH FM: lle harkitsevansa vakavasti kongressiin osallistumista. Vuonna 2017 Walsh järjesti ja esiintyi VetsAid-konserttisarjassa, joka muistutti Willie Nelsonin Farm Aid -tapahtumia.

Henkilökohtainen elämä: Walsh oli naimisissa Margie Walshin kanssa 1960-luvulla, Stefany Rhodes vuosina 1971-1978, Juanita Boyer vuosina 1980-1988 ja Denise Driscoll vuosina 1999-2006. Walshilla ja Stevie Nicksillä oli 80-luvulla hyvin julkinen paeta. Hän meni naimisiin Marjorie Bachin kanssa joulukuussa 2008.

Walshin vanhin tytär Emma Kristen (s. 1971) kuoli 3-vuotiaana auto-onnettomuuden vuoksi matkalla lastentarhaan. Walshin tytär Lucy Walsh on myös soolomuusikko. Walsh myöntää kamppailevansa alkoholin ja huumeiden lisäysten kanssa suuren osan varhaisesta urastaan. Hän on ollut toipumassa vuodesta 1993.

Kiinteistöt : Noin kolmen vuosikymmenen ajan hänen ensisijainen kodinsa oli Kalifornian Studio Cityssä sijaitseva kartano, jonka hän myi vuonna 2018 1,9 miljoonalla dollarilla. Vuonna 2013 Joe maksoi 3,95 miljoonaa dollaria kodista Beverly Hillsin yläpuolella Kaliforniassa. Hän listasi myytävän kodin toukokuussa 2019 hintaan 5,3 miljoonaa dollaria ja lopulta 4,6 miljoonaa dollaria lokakuussa 2019. Tässä on video, joka kulkee kodin läpi:

Hänellä on toinen koti niin sanotulla Beverly Hills Post Office -alueella, jonka hän osti vuonna 2008 4,5 miljoonalla dollarilla.

Perintö: Walsh on sijoittunut Rolling Stone -listalla # 54 kaikkien aikojen sadan suurimman kitaristin joukkoon. Osana Eaglesia Walsh voitti viisi Grammy-palkintoa. Hänet otettiin Rock and Roll Hall of Fameen Eaglesin kanssa vuonna 1998. Walshin kitaransoolo Hotel Kaliforniassa valittiin Guitarist-lehden kaikkien aikojen parhaaksi kitarasooloksi vuonna 1998. Hänen kitarateoksensa on kiittänyt Jimmy Page, Eric Clapton. ja Pete Townshend. Hän on tuottanut albumeita Ringo Starrille ja Dan Fogelbergille.

Joe Walsh Net Worth

Joe Walsh

Nettovarallisuus: 75 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 20. marraskuuta 1947 (73 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,79 m)
Ammatti: Kitaristi, muusikko, näyttelijä, levytuottaja, laulaja-lauluntekijä, moninstrumentalisti, lauluntekijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu