Joel Osteen Net Worth

Paljonko Joel Osteen Worth on?

Joel Osteenin nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria

Joel Osteenin nettovarallisuus ja palkka: Joel Osteen on amerikkalainen saarnaaja, televangelisti ja kirjailija, jonka nettovarallisuus on 100 miljoonaa dollaria. Joel Osteen tunnetaan parhaiten Lakewoodin kirkon pastorina Houstonissa Texasissa.

Aikainen elämä: Hän syntyi Joel Scott Osteen 5. maaliskuuta 1963 Houstonissa, Texasissa. Hän on yksi kuudesta John Osteenin ja Dolores Pilgrimin lapsesta. Osteenilla on isänsä edellisestä avioliitosta myös velipuoli, joka asui myös perheen kanssa Joelin varttuessa. Joel valmistui Humble High Schoolista vuonna 1981 ja jatkoi opiskelemaan radio- ja televisioviestintää Oral Robertsin yliopistossa Tulsassa Oklahomassa. Osteen ei valmistunut.

Ura: Joel peri Lakewoodin kirkon ja sen televisiotoiminnan isältään, joka oli eteläinen baptistipastori. Hän perusti Lakewoodin televisio-ohjelman ja tuotti isänsä TV-saarnoja 17 vuoden ajan. Tammikuussa 1999 hänen isänsä John kuoli sydänkohtaukseen. Kaksi viikkoa isänsä kuoleman jälkeen Joel otti Johnin tehtävän pastorina ja televangelistina, vaikka hänellä olikin vain vähän virallista uskonnollista koulutusta. Vuonna 2003 Lakewood osti Compaq Centerin, joka oli NBA: n Houston Rockets -koripallojoukkueen entinen koti. Remontit kesti 15 kuukautta ja maksoivat yli 105 miljoonaa dollaria. Heidän juhla-aukkoonsa osallistui 56 000 ihmistä, ja niihin kuului kuuluisia vieraita, kuten Texasin kuvernööri Rick Perry ja talon puhemies Nancy Pelosi. Vuonna 2006 Osteen pääsi Barbara Waltersin 10 kiehtovimman ihmisen listalle. Vuoteen 2008 mennessä kirkon viikoittaista TV-lähetystä näytettiin yli 100 maassa. Joel ja hänen perheensä kutsuttiin presidentti Barack Obaman isännöimään pääsiäisen aamiaiseen Valkoiseen taloon vuonna 2010.

Siitä lähtien Lakewoodin kirkon lähetys on kasvanut räjähdysmäisesti ja se voidaan nähdä sadassa eri maassa. Joel on laajentanut sekä kirkkoa että TV-palvelua ympäri maailmaa. Kirkko toivottaa yli 50 000 seurakuntalaista tervetulleeksi joka viikko. Osteenin viikoittaiset tv-saarnat näkevät keskimäärin 7 miljoonaa ihmistä viikossa ja 20 miljoonaa kuukaudessa. Vaikka hänellä ei ole virallista tutkintoa, hän hioi saarnaamistaitonsa täydellisyyteen isänsä johdolla. Saarnojen valmisteluun liittyen Osteen muistaa puheensa ja kuuntelee sitten itseään nauhalla. Osteen on huomauttanut yrittävänsä opettaa raamatullisia periaatteita yksinkertaisella ja suoraviivaisella tavalla keskittyen rakkauden voimaan ja positiiviseen asenteeseen.

Astrid Stawiarz / Getty Images

Kirjoittaja: Vuonna 2004 Joel kirjoitti ensimmäisen kirjansa 'Paras elämäsi nyt'. Myydään positiivisesti ajattelevana kirjana, ja se debytoi New York Timesin bestseller-listan kärjessä ja pysyi siellä 200 viikkoa. Tämän kirjan ja hänen saarnojensa suosio on antanut Joelille mahdollisuuden tuoda 'livenä kaikella mahdollisuudellasi' -viesti matkalla loppuunmyytyille urheilukentille ympäri maailmaa. Hänen toisen kirjansa 'Become A Better You' myytiin 4 miljoonaa kappaletta vuonna 2005, ja pastorin kerrottiin ansaitsevan yli 13 miljoonaa dollaria ennakkoja ja rojalteja. Vuonna 2005 Osteen aloitti 15 kaupungin Yhdysvaltain kiertueen tukeakseen kirjaansa ja saarnasi suurille väkijoukoille jokaisessa paikassa. John McCain kuvaili kerran Osteenia hänen suosikkihenkiseksi kunniakseen. Joel Osteen on kirjoittanut 15 kirjaa koko uransa ajan.

Henkilökohtainen elämä: Osteenin ja Lakewoodin kirkon apupastori Victoria IIoff menivät naimisiin 4. huhtikuuta 1987. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta. Osteenin vanhemmat sisarukset ja pikkusisko ovat myös kokopäiväisesti mukana palveluksessa.

Osteen yleensä välttää saarnaamista kiistanalaisista ja poliittisista kysymyksistä, kuten homoavioliitot ja abortit, mutta hän on kuitenkin todennut, että kirkko voi joskus keskittyä liikaa yhteen asiaan niin, että muut kysymykset jätetään huomiotta. Hän on ilmoittanut, että hän ei hyväksy homofobiaa. Osteen on myös ilmoittanut tukevansa Israelia. Vuonna 2011 Osteen, yhdessä Lakewood Churchin kanssa, haastettiin tekijänoikeusrikkomuksista The American Dollar -bändin toimesta. Tuomari päätti Osteenin puolesta.

Hurrikaani Harvey Response: Elokuussa 2017 Osteenia kritisoitiin voimakkaasti siitä, että Lakewoodin kirkko ei ollut saatavilla hätäapuna välittömässä hirmumyrsky Harveyn jälkeen. Rakennus on entinen koripallokenttä, ja sen pinta-ala on 606 000 neliömetriä. Aluksi kirkon postit ilmoittivat, että rakennus oli käyttökelvoton ankarien tulvien takia, mutta Osteen vastasi ilmoitusta sanomalla, että kirkko ei ollut koskaan suljettu. Yönä 28. elokuuta Lakewood ilmoitti olevansa avoinna seuraavan päivän keskipäivällä uhrien ja hätähenkilöstön käytettävissä olevana suojana. Vuotta myöhemmin Houstonin pormestari Sylvester Turner julisti päivän kunniaksi Osteenin ja Lakewoodin kirkon avun rakentamisessa ympäri kaupunkia. Pormestari totesi, että Lakewoodin kirkko antoi apua yli 1150 Houstonin perheelle ja lahjoitti 1,1 miljoonaa dollaria materiaalien jälleenrakentamiseen sekä 2500 vapaaehtoisen kutsumiseen seurakunnastaan.

Henkilökohtainen varallisuus ja palkka: Joel Osteenin kirjamyynti, radioshow, julkisen puheen palkkiot ja kirkon kokoelma tuottavat yli 70 miljoonan dollarin vuodessa kokonaistuloja. Kun Joelilta kysytään tästä poikkeuksellisesta tulosta, hänen ei pitäisi tuntea syyllisyyttä siitä, että hänellä on paljon aineellista rikkautta. Hän uskoo sen sijaan, että on yksinkertaisesti kiitettävä ja ylistettävä Jumalaa hankitusta rikkaudesta. Hän väittää, ettei hän ota palkkaa kirkolta.

Joel Osteenin talo: Joel, hänen vaimonsa Victoria Osteen , ja heidän kaksi lastaan ​​asuu 17 000 neliömetrin kartanossa Houstonin lähiössä, jonka arvo on arviolta 10,5 miljoonaa dollaria.

Joel Osteen Net Worth

Joel Osteen

Nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 5. maaliskuuta 1963 (58 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 11 tuumaa (1,82 m)
Ammatti: Kirjoittaja, televangelisti, pastori, kirjailija, evankelista, saarnaaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu