Joey Chestnut Net Worth

Paljonko Joey Chestnut on arvoinen?

Joey Chestnutin nettovarallisuus: 1,5 miljoonaa dollaria

Joey Chestnutin nettovarallisuus ja uratulot: Joey Chestnut on amerikkalainen kilpailija, jonka nettovarallisuus on 1,5 miljoonaa dollaria. Joey Chestnut syntyi 25. marraskuuta 1983 Vallejossa Kaliforniassa. Hän aloitti kilpailun syömisen maailmassa vuonna 2005, kun hän oli vielä opiskelija San Jose State. Yksi Joeyn ensimmäisistä suurista tapahtumista oli parsa syömiskilpailu. Tämän kilpailun aikana Joey tuli ensimmäiselle sijalle syödessään lähes kuusi ja puoli kiloa paistettua parsaa vain 11,5 minuutissa. Sieltä hän osallistui maailmankuuluun Nathan's Hot Dog Eating Contest -kilpailuun, jossa sijoittui kolmanneksi nielemään 32 hot dogia. Kastanjan syöstähti jatkoi kasvuaan ja voitti Sonya Thomasin Waffle House World Waffle Eating -mestaruuskilpailussa vuonna 2005. Viimeisimmässä Nathan's Hot Dog Eating -kilpailussaan Kastanni sai kahdeksannen suoran voitonsa, syömällä 61 kokonaista hot dogia ja pullaa. Joeyn kaikkien aikojen ennätys yhdessä kilpailussa on 69 hot dogia. Kilpailullinen syöminen on Joeylle kokopäiväinen työ. Hän harjoittelee ympäri vuoden paastoamalla ja venyttämällä vatsaansa jatkuvasti proteiinilisillä, vedellä ja maidolla. Koko vuoden ajan Joeyn paino vaihtelee välillä 210 ja 225 kiloa. Joeyllä on ennätykset kovan keitetyn munan (141 kahdeksassa minuutissa), bratwurstin (70 10 minuutissa), Matzoh-pallojen (78 kahdeksassa minuutissa), hot dogien (69 10 minuutissa 2013 Nathan's kilpailussa 2013), pihvin (4,5) syömisestä. puntaa plus puolet alle yhdeksässä minuutissa), sianlihaa (13,76 kiloa 12 minuutissa) ja parsaa (12,8 kiloa 10 minuutissa). 4. heinäkuuta 2016 Joey söi 70 hot dogia. Vuotta myöhemmin hän söi 72. Vuotta myöhemmin hän söi maailmanennätyksen 74. Vuoden 2019 Nathan-kilpailussa hän sai 12. tittelin 71 syötävällä koiralla.

Nathan's Hot Dog Eating -kilpailu: Nathan'sin voittamisen pääpalkinto on 10000 dollaria. Ei tonnia rahaa, mutta se tarjoaa ylivoimaisesti eniten altistumista, jonka kaikki nämä urheilijat saavat koko vuoden. Kilpailukykyisin syöjä voi ansaita helposti 250 000 - 500 000 dollaria vuodessa palkintorahoista ja sponsoroinnista. Joeyn pitkäaikainen kilpailija Takeru Kobayashi eivät ole kilpailleet Nathanin luona usean vuoden ajan siitä lähtien, kun Takeru joutui osalliseksi sopimuskiistaan ​​Major League Eating -organisaation kanssa.

Joeyllä on joukko mausteita, joita myydään hänen nimellään. Hän myy sinappia, dippikastiketta, konekastiketta, kuumakastiketta ja paljon muuta.

Joey Chestnut Net Worth

Joey Kastanja

Nettovarallisuus: 1,5 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 25. marraskuuta 1983 (37 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa (1,8542 m)
Ammatti: Kilpailukykyinen syöjä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu