John Cena Net Worth

Paljonko John Cena on arvoinen?

John Cena nettovarallisuus: 60 miljoonaa dollaria

John Cena nettovarallisuus: John Cena on amerikkalainen painija, kehonrakentaja, räppäri ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 60 miljoonaa dollaria. John Cena tuli ensin tunnetuksi WWE-ammattilaispainijana. Hän on sittemmin siirtynyt A-listan näyttelijäksi ja televisio-juontajaksi. Hän on myös nykyinen isäntä Oletko älykkäämpi kuin viides luokka? Nickelodeonissa ja esiintynyt useissa elokuvissa.

Aikainen elämä : John Felix Anthony Cena Jr. syntyi 23. huhtikuuta 1977 West Newburyssa Massachusettsissa. Cena on yksi viidestä Johnin ja Carol Cenain pojasta (Stephen, John, Dan, Matt ja Sean). Hän valmistui lukiosta yksityisestä Cushing Academy -valmistelukoulusta ja ilmoittautui Springfield Collegeen Massachusettsissa, jossa hän oli jalkapallojoukkueessa. Hän valmistui yliopistosta vuonna 1998 liikuntafysiologian tutkinnolla. Cena jatkoi uraa kehonrakennuksessa ja työskenteli limusiinin kuljettajana toimeentuloon.

Ura : Vuonna 1999 Cena ilmoittautui Rick Bassmanin Kaliforniassa sijaitsevaan Ultimate Pro-Wrestling (UPW) -akatemiaan. Hän oli UPW: n raskaansarjan mestari huhtikuussa 2000. Cena teki WWF-debyyttinsä lokakuussa 2000 hävinneessä SmackDown-ottelussa. WWF antoi Hinnalle uuden mahdollisuuden SmackDown-nauhoitukseen tammikuussa 2001, tällä kertaa Cena voitti ja allekirjoitti kehityssopimuksen WWF: n kanssa. Cena osoitettiin WWF: n Ohio Valley Wrestling -divisioonaan. Vuonna 2001 Cena kokeili WWF: n pääluetteloa neljä kertaa. Tämä jatkui vuoteen 2002. Hänestä tuli fanien suosikki räppäämisestä ja roskakorista puhumisestaan. Vuonna 2004 Cena voitti WWE-mestaruuden. Seuraavien 10 vuoden aikana Cena tuli WWE: n kasvot. Tämän kirjoituksen jälkeen Cena on sulkenut WWE: n franchising-tapahtuman WrestleMania ennätykselliset viisi kertaa. Hän on 16-kertainen maailmanmestari, viisinkertainen Yhdysvaltain mestari ja nelinkertainen maailman tag-joukkueen mestari.

Vertaiset Kurt Angle ja John 'Bradshaw' Layfield sekä veteraaniteollisuuden persoonallisuus Paul Heyman ovat nimittäneet Cenan kaikkien aikojen suurimmaksi painijaksi.

John Cena Net Worth

Jamie McCarthy / Getty Images JCPenneylle

Näyttelijäura : John aloitti näyttelijäuran melkein heti allekirjoittamisensa jälkeen WWE: n kanssa. Vuonna 2000 hän esiintyi elokuvassa Ready to Rumble. Vuonna 2006 hän näytteli elokuvassa The Marine , ' joka keräsi 30 miljoonaa dollaria 15 miljoonan dollarin budjetilla. Hän jatkoi esiintymistä elokuvissa seuraavan vuosikymmenen ajan. Vuoteen 2018 mennessä hänestä oli kasvanut lipputulotähti. Muita merkittäviä elokuvia ovat vuoden 2015 Trainwreck, 2017's Daddy's Home 2, 2018 Blockers ja 2019 Playing with Fire. Vuonna 2020 hän ilmaisi jääkarhu Yoshin elokuvassa Dolittle.

Henkilökohtainen elämä : John oli naimisissa Elizabeth Huberdeaun kanssa vuosina 2009-2012. Myöhemmin samana vuonna hän aloitti tapaamisen toisen WWE-tähden Nikki Bellan kanssa. Hän ehdotti Nikille WrestleMania 33 -tapahtumaa vuonna 2017. Valitettavasti heidän suhteensa päättyivät vuotta myöhemmin, kuukausi ennen heidän suunnittelemiaan häät.

Cena on sanonut useita kertoja, että hän ei halua saada lapsia, koska hän ei halua olla poissaoleva vanhempi, kun hän on keskittynyt uraansa ja hänelle on tehty vasektomia.

John Cena kerää harvinaisia ​​ja mittatilaustyönä valmistettuja autoja. Hänellä on yli 20 autoa - kaikkea vanhasta Oldsmobile Cutlass Rallye 350: stä vuoden 2006 Rolls Royce Phantomiin.

Cena on antanut Make-A-Wish -säätiön kautta yli 500 toiveita hengenvaarallisista sairauksista kärsiville lapsille, eniten Make-A-Wish -historiassa.

Vuoden 2011 lopusta WrestleMania XXVIII: een asti Cena käytti mustaa Rise Above Hate -t-paitaa, joka edisti WWE: n Be Be Star -kiusaamisen vastaista kampanjaa. Syys- ja lokakuussa 2012 Cena käytti vaaleanpunaista ja mustaa lauseella '' Rise Above Cancer '' yhdessä Susan G. Komenin kanssa Cure-hoitoon osana rintasyövän tietoisuuskuukautta.

Marraskuussa 2016 Cena ilmestyi julkisen palvelun ilmoituksessa 'We Are America', jonka Ad Council sponsoroi osana 'Love Has No Labels' -kampanjaansa.

Kiinteistöt: John asuu luonnonsuojelualueen yksityisessä, aidatulla alueella Land O 'Lakesissa Floridassa, noin 20 mailia Tampasta pohjoiseen. Hän maksoi 525 000 dollaria 3 704 neliömetrin kodista tammikuussa 2005. Talossa on tehty useita kunnostustöitä sen ostamisen jälkeen.

Cena omistaa myös kodin Mission Hillsin alueella San Diegossa. Siirtomaa-tyylisessä talossa on ääretön uima-allas, poreallas, täysin varustettu ulkokeittiö ja takka huvimajalla, jossa on mukavat ulkotuolit takapihalla.

John Cena Net Worth

John Cena

Nettovarallisuus: 60 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 23. huhtikuuta 1977 (43 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa (1,85 m)
Ammatti: Painija, laulaja, näyttelijä, räppäri, muusikko, kehonrakentaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu