John Cusack Nettovarallisuus

Paljonko John Cusack on arvoinen?

John Cusackin nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria

John Cusackin nettovarallisuus: John Cusack on amerikkalainen näyttelijä ja kirjailija, jonka nettovarallisuus on 50 miljoonaa dollaria. Siitä lähtien, kun hän aloitti uransa 80-luvun puolivälissä, hän on esiintynyt joukossa menestyviä elokuvia, kuten 'Better Off Dead', 'Sixteen Candles', 'Say Anything', 'The Grifters', 'Grosse Pointe Blank', 'Serendipity 'ja' High Fidelity '.

Aikainen elämä: John Paul Cusack syntyi Evanstonissa Illinoisissa 28. kesäkuuta 1966. Hänen isänsä Richard J.Cusack oli kirjailija, näyttelijä, tuottaja ja dokumenttielokuvantekijä New Yorkista, ja hänen äitinsä Ann Paula 'Nancy' ( Carolan) Cusack oli matematiikan opettaja ja poliittinen aktivisti Massachusettsista. Hänellä on neljä sisarusta: Ann, Joan, Bill ja Susie Cusack. Hänen sisarensa Ann ja Joan ovat myös näyttelijöitä. Cusack osallistui Evanston Township High Schooliin, missä hän tapasi ystävänsä Jeremy Pivenin, josta myöhemmin tuli myös näyttelijä ja joka tunnetaan roolistaan ​​Entourage-tv-sarjassa (2004-2011). Valmistuttuaan lukiosta vuonna 1984 Cusack osallistui vuoden New Yorkin yliopistoon ennen kuin keskeytti yliopiston.

Ura: Cusack aloitti näyttelijäroolien lasku elokuvissa 1980-luvun alussa. Joitakin elokuvia, joissa hän esiintyi tänä aikana, ovat mm. Luokka (1983), kuusitoista kynttilää (1984) ja Grandview, USA. (1984). Erityisesti hänen sisarensa Joan Cusack esiintyi myös näissä kolmessa elokuvassa. Cusackin esiintymistä Rob Reinerin ohjaamassa The Sure Thing -elokuvassa (1985) pidetään laajalti hänen uraauurtavana roolinaan. Viimeisen 1980-luvun aikana hän esiintyi useissa elokuvissa, kuten 'Better Off Dead' (1985), 'Natty Gannin matka' (1985), 'Stand by Me' (1986), 'Yksi hullu kesä' (1986) , 'Hot Pursuit' (1987), 'Broadcast News' (1987), 'Tapeheads' (1988) ja 'Eight Men Out' (1988) sekä Cameron Crowe'n johtava debyytti 'Say Anything ...' (1989).

1990-luvulla Cusack perusti tuotantoyhtiön New Crime Productions. Yksi ensimmäisistä projekteista, joita hän työskenteli uuden yrityksensä kanssa, oli elokuva 'Grosse Pointe Blank' (1997), jossa hän näytteli sekä kirjoitti käsikirjoituksen. Elokuvan on ohjannut George Armitage, ja siinä ovat mukana myös Cusackin ystävä Jeremy Piven sekä hänen sisarensa Joan ja Ann. Muita Cusackin 1990-luvulla näyttämiä elokuvia ovat The Grifters (1990), uusnoir-elokuva, jonka on ohjannut Stephen Frears 'True Colors' (1991), pääosissa James Spader, Imogen Stubbs ja Richard Widmark 'Shadows and Fog'. (1991), ohjannut Woody Allen, komediaelokuva Tien varrella olevat profeetat (1992) Bob Roberts (1992), Tim Robbinsin kirjoittama ja ohjannut pilkkaelokuva 'Raha ei mitään' (1993), ohjannut komedia Ramón Menéndez 'Bullets over Broadway' (1994), Woody Allenin toinen elokuva, jonka Cusack esiintyy elokuvassa The Road to Wellville (1994), ohjaaja ja tuottaja Alan Parker 'City Hall' (1996), pääosissa myös Al Pacino Bridget Fonda 'Con Air' (1997), pääosissa Nicholas Cage ja John Malkovich 'Anastasia' (1997), animaatioelokuva, jossa Cusack ilmaisee Dimitrin roolin 'Keskiyö hyvän ja pahan puutarhassa' (1997), pääosassa myös Kevin Spacey 'This Is My Father' (1998), ohjannut Paul Quinn, amerikkalainen eeppinen sotaelokuva 'The Thin Red Line' (1998), joka perustuu James Jonesin vuonna 1962 kirjoittama samanniminen romaani ja Spike Jonzen ohjaama fantasiaelokuva Being John Malkovich (1999).

(Kuva: Jonathan Leibson / Getty Images)

Vuonna 2000 Cusack aloitti uuden vuosituhannen korkealla nuotilla elokuvallaan 'High Fidelity' (2000), romanttinen komedia-draama. Hän tähdittää siinä Iben Hjejlen, Jack Blackin, Todd Louison ja Lisa Bonetin rinnalla. Elokuva perustuu kirjailija Nick Hornbyn samannimiseen romaaniin, ja käsikirjoitus on kirjoittanut Cusack yhdessä D.V. DeVincentis, Steven Pink ja Scott Rosenberg. Elokuva otettiin positiivisesti vastaan ​​sekä kriitikoiden että yleisön keskuudessa, ja se ansaitsi Cusackille ehdokkaan parhaaksi näyttelijäksi - elokuvan musikaali tai komedia Golden Globe Awards -palkinnolla. Muita merkittäviä elokuvia, joita hän on sittemmin esiintynyt, ovat War, Inc. (2008), jossa hän paitsi tähtiä myös tuotti ja yhdessä kirjoitti Roland Emmerichin ohjaaman katastrofielokuvan 2012 (2009) Hot Tub Time Machine (2010), jonka hän tuotti myös The Raven ( 2012), James McTeiguen elämäkerta, jossa Cusack esiintyy runoilijana Edgar Allan Poena ja satiirinen draama 'Kartat tähtiin' (2014), ohjannut David Cronenberg. Lisäksi Cusack on esiintynyt useissa video-on-demand-elokuvissa, kuten 'Tehdas' (2012), 'Prinssi' (2014), 'Cell' (2016), 'Arsenal' (2017) ja 'Veriraha' ( 2017).

Kaiken kaikkiaan Cusack on uransa aikana esiintynyt yli seitsemässäkymmenessä eri elokuvassa, jotka kattavat laajan lajityypin. Hänet on nimetty Golden Globe -palkinnolle, BAFTA-palkinnolle, Teen Choice -palkinnolle ja monille muille, ja hän on voittanut palkintoja Chicagon elokuvakriitikot ry: ltä ja Canadian Screen Awardsilta. Kuitenkin Cusackin epäonnistuminen saada Oscar-ehdokkuus uskomattoman tuotteliaasta urasta huolimatta on usein johtanut siihen, että häntä kutsutaan yhdeksi Hollywoodin aliarvioituimmista näyttelijöistä.

Henkilökohtainen elämä: Cusack ei ole koskaan naimisissa. Vuonna 2009, kun häneltä kysyttiin, miksi hän päätti jäädä poikamiesksi, hän vastasi: 'Yhteiskunta ei kerro minulle mitä tehdä'. Aiemmin häntä vaivasi seuraaja, joka lopulta pidätettiin kotinsa ulkopuolella Malibussa Kaliforniassa maaliskuussa 2008. Kasvanut Evanstonissa, Illinoisissa, aivan Chicagon ulkopuolella, Cusack on usein yhteydessä Chicagoon, ja on tunnettu fani. joukkuetta Chicago Cubs ja Chicago White Sox. Vuonna 2012 Cusack palkittiin tähdellä Hollywoodin kuuluisalla kävelykadulla osoitteessa 6644 Hollywood Blvd.

Kiinteistöt : John maksoi vuoden 1999 lopulla 2,1 miljoonaa dollaria merenrantakodista Malibussa. Maaliskuussa 2016 hän listasi myytävän kodin 13,5 miljoonalla dollarilla. Muutamaa kuukautta myöhemmin hän hyväksyi 10,3 miljoonaa dollaria.

Toukokuussa 2005 hän maksoi 2,9 miljoonaa dollaria lähes 5000 neliömetrin asunnosta Chicagossa.

John Cusack Nettovarallisuus

John Cusack

Nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 28. kesäkuuta 1966 (54 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 1 tuumaa (1,87 m)
Ammatti: Näyttelijä, elokuvantuottaja, käsikirjoittaja, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu