John F.Kennedyn nettovarallisuus

Paljonko John F.Kennedy Worth on?

John F.Kennedyn nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria

John F.Kennedyn nettovarallisuus: John F.Kennedy oli amerikkalainen poliitikko ja 35thYhdysvaltain presidentti, jonka nettovarallisuus kuollessaan oli 12 miljoonaa dollaria. Se on sama kuin 100 miljoonaa dollaria tämän päivän dollareissa inflaation sopeutumisen jälkeen. JFK murhattiin 22. marraskuutand1963, Dallasissa, kirjoittanut Lee Harvey Oswald. Arvokkaiden perhe-luottamusten ansiosta, jos JFK olisi elänyt 60- tai 70-vuotiaisiinsa, hän todennäköisesti olisi kuollut nettovarallisuudellaan, joka on yli miljardi dollaria inflaatiokorjattua dollaria.

Perheen onni : JFK peri omaisuutensa isältään, Josephilta. Vuonna 1957 Fortune Magazine arvioi Kennedyn nettovarallisuuden 200 - 400 miljoonaan dollariin, mikä teki hänestä maan 15 rikkaimman ihmisen. Usein kerrotaan vihaavan omaisuutensa alkoholin nauttimisesta kiellon aikana, se on enemmän fiktiota kuin tosiasia. Todellisuudessa Joseph ansaitsi omaisuutensa osakemarkkinoilla ja levitti sitten rahansa erittäin kannattavaan kiinteistöimperiumiin. Hän investoi jopa elokuvastudioihin ja elokuvantuotantoon. Legendan mukaan Joe päätti myydä kaikki omistamansa osakekannat juuri ennen vuoden 1929 osakemarkkinoiden kaatumista sen jälkeen, kun hän sai tietää, että hänen kengänkiillotuspoikansa investoi osakkeisiin ja antoi HIM: lle osakevinkkejä. Kaatumisen jälkeen Joe sijoitti varansa takaisin takaisin markkinoille ja teki valtavan henkilökohtaisen omaisuuden. Kuolemansa aikaan vuonna 1969 Joe Kennedyn arvo oli 2,6 miljardin dollarin inflaatiokorjattu vastine. Tähän päivään saakka Kennedyn perheenjäsenet hyötyvät Joosefin vuosikymmeniä aiemmin perustamista luottamuksista. Joosefin elossa olevat lapset saivat satoja miljoonia vastaavia luottoja ja osinkoja. Kun JFK Jr kuoli vuonna 1999 - 36 vuotta isänsä kuoleman ja 30 vuotta isoisänsä kuoleman jälkeen, nuoremman JFK: n omaisuuden arvo oli 100 miljoonaa dollaria. Tänään Johnin sisar Caroline on arvoltaan 250 miljoonaa dollaria.

Aikainen elämä: John Fitzgerald Kennedy syntyi 29. toukokuutath, 1917 Brookline, Massachusetts, esikaupunkialue Bostonin ulkopuolella. Hänen isänsä, Joseph Kennedy vanhempi ., oli liikemies ja poliitikko, joka toimi SEC: n puheenjohtajana ja sitten Yhdysvaltain suurlähettiläänä Isossa-Britanniassa. Hänen äitinsä, Rose Kennedy, oli filantropisti ja seurustelija. He olivat irlantilainen katolinen perhe, ja John F.Kennedyn syntymähetkellä heillä oli jo kehitetty historiallinen maine poliittisista saavutuksista. Kennedy varttui Brooklinessa, kunnes hänet lähetettiin Choate Rosemary Hallin eliitin sisäoppilaitokseen vuonna 1931. Hän kärsi lapsena ja teini-ikäisenä lukuisista terveysongelmista, lähinnä ruoansulatuskanavan ongelmista, jotka joskus vaativat sairaalahoitoa. Hän oli aikonut opiskella Lontoon kauppakorkeakoulussa, mutta terveysongelmiensa vuoksi hän päätti ilmoittautua Princetonin yliopistoon. Hänen sairautensa pakotti hänet lähtemään kahden kuukauden kuluttua, ja kun hän oli ottanut vuoden vapaata keskittyä terveydentilaansa, hän haki Harvardiin ja otti hänet vastaan. Yliopistossa hän oli uimajoukkueessa ja purjehdusseurassa. Hän aloitti useita purjehdusretkiä Eurooppaan ja kaikkialle Eurooppaan Harvardissa ollessaan. Syyskuussa 1938 Kennedy vieraili isänsä kanssa Isossa-Britanniassa, joka työskenteli Yhdysvaltain suurlähettiläänä Isossa-Britanniassa, ja hän oli Yhdistyneen kuningaskunnan alahuoneessa, kun kansakunta ilmoitti virallisesti sodan Saksalle. Tämän kokemuksen jälkeen hänen kiinnostuksensa politiikkaa kohtaan kasvoi, ja hänestä tuli vakavampi opinnoissaan Harvardissa. Hänen vanhemmasta tutkielmastaan, alun perin nimellä 'Appeasement in Munich', tuli myöhemmin myydyin otsikko 'Why England Slept'. Vuonna 1940 hän valmistui cum laude hänellä on kandidaatin tutkinto julkishallinnossa keskittyen kansainvälisiin asioihin, ja hän päätti jatkaa opintojaan ilmoittautumalla Stanfordin kauppakorkeakouluun. Hän kuitenkin tausi akateemikoista pian vasta aloitettuaan opintonsa ja meni auttamaan isäänsä kirjoittamaan muistelmia hänen suurlähettilään roolistaan ​​toisen maailmansodan aikana.

Asepalvelus: Vuonna 1941 Kennedy liittyi Yhdysvaltain merivoimien reserviin ja työskenteli merivoimien tiedustelupalvelussa jonkin aikaa, kunnes hänet määrättiin Panamaan ja myöhemmin Tyynellämerelle. Vuonna 1943 hänestä tuli Salomonsaarilla sijaitsevan merivoimien PT-109 komentaja. Japanilaiset hyökkäsivät alukseen, ja se alkoi uppoaa. Kennedy kysyi miehistöstään, halusivatko he taistella vai antautua, ja he valitsivat edellisen. He uivat melkein neljä mailia Olasanan saarelle ja pelastettiin viiden päivän kuluttua. Kennedylle kesti yli kuukausi toipua ja palata työhön. Hän jatkoi palvelemistaan ​​laivastossa vielä neljä vuotta ja joutui usein sairaalaan selkäongelmien vuoksi. Hän jäi eläkkeelle palveluksesta vuonna 1945.

Poliittinen ura: Kennedyn vanhempi veli, Joe, toimi lentäjänä armeijassa ja hänet tapettiin tehtävässään vuonna 1944. Joe oli aikonut mennä politiikkaan, ja sen jälkeen kun Kennedy oli suorittanut asepalveluksensa, hän pohti lyhyesti journalismin uraa ennen kuin päätti jatkaa politiikkaa. Kennedyn isä kannusti Yhdysvaltain parlamentin edustajaa James Michael Curryä siirtymään eläkkeelle ja ehdottamaan Bostonin pormestaria. Kennedy muutti Bostoniin perustamaan residenssin, ja hän aloitti kampanjan edustajainhuoneen paikalle 11: ssäthMassachusettsin kongressialue. Hän voitti helposti demokraattisissa esivaaleissa ja voitti yleisvaaleissa 72 prosentilla äänistä. Hän pysyi parlamentissa kuusi vuotta ja aloitti kampanjan vuoden 1952 senaatin vaaleista jo vuonna 1949. Hän voitti helposti senaatin vaalit, mutta lukuisat terveyskysymykset kiusasivat häntä kauden alussa ja usein poissaolevina. Kennedy piti puheen, jossa Adlai Stevenson esiteltiin presidentinehdokkaaksi vuoden 1956 demokraattisessa kansalliskokouksessa. Stevenson antoi konventin valita varapuheenjohtajansa, ja Kennedy tuli toiseksi senaattori Estes Kefauverin jälkeen.

John F.Kennedy

Central Press / Hulton -arkisto

Lähes vuoden 1959 loppupuolella hän oli ilmoittanut henkilökunnalleen ehdokkaansa presidentiksi ensi vuoden vaaleissa. Vaikka Kennedyn nuoruus ja kokemuksen puute koskivat joitain äänestäjiä, hänen karismansa ja viehätyksensä voittivat enemmistön äänestäjistä. Katolisuudesta pelkäämisen vaimentamiseksi Kennedy säilytti vahvan eron kirkon ja valtion välillä. Varapuheenjohtajaksi hän valitsi Lyndon B.Johnsonin. Hän kampanjoi perheensä ja vaimonsa kanssa, ja kuten monet historioitsijat ovat huomanneet, se tosiasia, että presidenttikeskustelut televisioitiin, oli suuri tekijä Kennedyn voittaessa presidentin. Ne, jotka kuuntelivat keskustelua radiosta, kokivat Nixonin voittaneen, mutta televisiosta katsovat ajattelivat Kennedyn olevan parempi. Nixonilla oli loukkaantunut jalka, häntä ei ollut ajettu puhtaasti ja hän hikoili runsaasti keskustelun aikana. Vaalien suosittu äänestys oli uskomattoman lähellä, mutta Kennedy voitti 303 äänellä Nixonin 219. Äänestyksessä hän piti puheenvuorossaan usein toistetun lainan 'Kysy, mitä maasi ei voi tehdä sinulle. Kysy, mitä voit tehdä maasi hyväksi. ' Presidenttikautensa aikana Kennedy yritti hoitaa ulkosuhteita Neuvostoliiton kanssa, ja hän onnistui jonkin verran onnistuneesti varmistamaan Yhdysvaltain ensisijaisuuden Länsi-Berliinissä keskusteluissaan Hruštšovin kanssa. Yksi merkki hänen presidentin perinnöstään oli Kuuban sianlahden hyökkäys, joka oli erittäin epäonnistunut. Kuuba tappoi ja vangitsi suurimman osan Yhdysvaltain armeijoista, ja Kennedy joutui neuvottelemaan heidän vapauttamisestaan ​​ja maksamaan 53 miljoonaa dollaria Castrolle paluunsa vuoksi.

Henkilökohtainen elämä ja kuolema: Kennedy meni naimisiin Jacqueline 'Jackie' Bouvierin kanssa vuonna 1953, joka myöhemmin tunnettiin nimellä Jacqueline Kennedy Onassis . JFK ja Jackie saivat kaksi lasta yhdessä. Heidän poikansa John F.Kennedy Jr. . kuoli pienessä lentokoneonnettomuudessa vuonna 1999. Heidän tyttärensä Caroline Kennedy teki uran politiikassa Yhdysvaltain Japanin suurlähettiläänä. Kennedy vanhempi on edelleen kuuluisa lukuisista asioistaan, joita hänellä oli avioliiton aikana.

22. marraskuutand1963, Lee Harvey Oswald murhasi Kennedyn Dallasissa. Vuosien varrella syntyi lukuisia salamurhateorioita hänen salamurhastaan, mutta ei ole viitteitä siitä, että salamurhaan olisi osallistunut muita kuin Oswald.

John F.Kennedyn nettovarallisuus

John F.Kennedy

Nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 29. toukokuuta 1917 - 22. marraskuuta 1963 (46 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 1,83 m (6 jalkaa)
Ammatti: Poliitikot, kirjailijat, kirjailijat, sotapäälliköt, käsikirjoittajat
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu