John Kerry Net Worth

Kuinka paljon John Kerry on arvoinen?

John Kerry Nettovarallisuus: 250 miljoonaa dollaria

John Kerry Net Worth : John Kerry on amerikkalainen poliitikko ja diplomaatti, jonka nettovarallisuus on 250 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan senaattorina ja Yhdysvaltain 68. ulkoministerinä. John Kerry on Vietnamin veteraani, joka puhui kiivaasti Vietnamin sotaa vastaan ​​palattuaan kotiin osana Vietnamin veteraaneja sotaa vastaan.

Varallisuus : John Kerryn varallisuus tulee hänen avioliitostaan ​​perilliseen Teresa Heinz . Ennen kuin hän meni naimisiin John Kerryn kanssa vuonna 1995, Teresa oli naimisissa ketsuppi-magnatin John Heinzin kanssa vuodesta 1966 kuolemaansa vuonna 1991 lento-onnettomuudessa. John Heinz oli Heinz-ketsupin omaisuuden perillinen. Tämä omaisuus siirtyi Teresalle hänen kuolemansa jälkeen. Hänen nettovarallisuutensa pidetään luottamusrahastoissa ja sen arvioidaan olevan 750–1,2 miljardia dollaria. Pari osti 18 hehtaarin kiinteistön Martan Vineyardilta huhtikuussa 2017. Seitsemän makuuhuoneen kiinteistö maksoi ilmoitetun 11,75 miljoonaa dollaria.

Aikainen elämä: Hän syntyi John Forbes Kerryna 11. joulukuuta 1943 Aurorassa, Coloradossa. Hän on toisesta neljään lasta, jotka ovat syntyneet Richard John Kerrystä ja Rosemary Forbesista. Perhe muutti paljon isänsä armeijan uralla, kunnes hänet vapautettiin armeijan ilmavoimista. Kerry asui Massachusettsin osavaltiossa Grotonissa, Massachusettsissa ja Millisissä, ennen kuin muutti Washington DC: een seitsemän vuoden iässä, kun hänen isänsä otti paikan laivaston pääneuvonatoimiston osastolta ja hänestä tuli diplomaatti ulkoministeriön YK: n toimistossa.

Kerryn varakas isotätti maksoi hänen osallistumisestaan ​​sveitsiläiseen eliittikouluun. Kerry jatkoi valtiotieteiden pääaineena Yalen yliopistossa. Maaliskuussa 1965 Vietnamin sodan kiihtyessä Kerry voitti arvostetun Ten Eyck -palkinnon junioriluokan parhaana puhujana puheesta, joka kritisoi Yhdysvaltojen ulkopolitiikkaa. Hän opiskeli puhuvan valmentajan Rollin G.Osterweisin kanssa ja voitti useita yliopistokeskusteluja koko maassa. Kerry valmistui heikoilla arvosanoilla vuonna 1966.

Ura: Kerry liittyi merivoimien reserviin vuonna 1966 ja vuosina 1968–1969 hän palveli lyhennettyä neljän kuukauden työmatkaa Etelä-Vietnamissa Swift Boatin vastuuhenkilönä (OIC). Tämä palvelu ansaitsi hänelle taistelumitalit, mukaan lukien Silver Star, Bronze Star ja kolme Purple Hearts. Seuraavaksi hän liittyi Vietnamin veteraaneihin sotaa vastaan, jossa hän toimi kansallisesti tunnustettuna tiedottajana ja suorana Vietnamin sodan vastustajana. Ennen senaatin ulkoasiainvaliokuntaa Kerry totesi, että Yhdysvaltain Vietnamin sotapolitiikka johti 'sotarikoksiin'.

Kun hän otti J.D.Bostonin yliopiston lakikoulusta, hän aloitti apulaisasianajajana ja perusti yksityisen yrityksen. Vuosina 1983-1985 Kerry toimi Massachusettsin luutnanttikuvernöörinä Michael Dukakisin johdolla työskennellessään kansallisen puhtaan ilman lain varhaisessa edelläkävijässä. Voitettuaan tiukan demokraattisen valinnan vuonna 1984 Yhdysvaltain senaatille, hän vannoi vannonsa seuraavassa tammikuussa. Yhdysvaltain senaattorina Massachusettsista hän palveli vuosina 1985-2013 ja oli senaatin ulkosuhdekomitean puheenjohtaja, jossa hän johti useita kuulemistilaisuuksia vuosina 1987-1989.

(Kuva: Denis Doyle / Getty Images)

John Kerry liittyi vuoden 2004 presidentinvaaleihin demokraattisen puolueen ehdokkaana, mutta hän hävisi nykyiselle George W. Bushille. Kun presidentti Barack Obama nimitti Kerryn Hillary Clintonin seuraajaksi ulkoministeriksi, Yhdysvaltain senaatti vahvisti hänet 29. tammikuuta 2013 pidetyllä äänellä 94–3. John Kerry aloitti tehtävässään 1. helmikuuta 2013. Valtiosihteerinä. Kerry aloitti vuosina 2013--2014 Israelin ja Palestiinan väliset rauhanneuvottelut ja neuvotteli merkittäviä sopimuksia, jotka rajoittavat Iranin ydinohjelmaa. Vuonna 2013 hän aloitti yhteisen toimintasuunnitelman ja vuonna 2015 yhteisen kattavan toimintasuunnitelman. Vuonna 2016 Kerry allekirjoitti Pariisin ilmastosopimuksen Yhdysvaltojen puolesta.

Kerry toimi ulkoministerinä Obaman hallinnon loppuun asti tammikuussa 2017. Sitten hän jäi eläkkeelle valtion palveluksesta, mutta on pysynyt aktiivisena julkisissa asioissa presidentti Donald Trumpin vastustajana ja valitun presidentin Joe Bidenin tukijana. Hän ei osallistunut Trumpin virkaanastujaisiin vuonna 2017, ja seuraavana päivänä hän osallistui naisten maaliskuussa Washington DC: ssä. Hän julkaisi muistot, joissa kerrotaan hänen elämästään ja urastaan ​​hallituksessa, 'Jokainen päivä on ylimääräinen' syyskuussa 2018. Presidentti -valitsi Biden ilmoitti, että Kerry toimii Yhdysvaltain ilmastopäällikön erityisedustajana Bidenin hallinnossa. Tässä uudessa roolissa hän työskentelee kansallisen turvallisuusneuvoston palveluksessa.

Henkilökohtainen elämä: Kerry oli naimisissa Julia Thornen kanssa vuonna 1970, ja heillä oli kaksi tytärtä yhdessä, Alexandra ja Vanessa Kerry. Alexandra syntyi vain muutama päivä ennen Kerryn aloittamista lakikoulussa. Vuonna 1982 Julia pyysi Johnilta avioeroa, kun hän kärsi vakavasta masennuksesta, mutta se pidennettiin vuoteen 1997 asti, jolloin avioliitto mitätöitiin virallisesti. Thorne tuki Kerryn vuoden 2004 presidentinvaalia ja suri valitettavasti syöpään huhtikuussa 2006. Kerry meni naimisiin Teresa Heinzin kanssa toukokuussa 1995.

Vuonna 2003 hänet diagnosoitiin ja hoidettiin onnistuneesti eturauhassyövän vuoksi. Kerryllä oli toinen terveyspelko toukokuussa 2015, kun hän rikkoi oikean jalkansa pyöräilyonnettomuudessa Scionzierissa, Ranskassa, ja hänet kuljetettiin Bostonin yleiseen sairaalaan. Hänet vapautettiin neljän tunnin leikkauksen jälkeen. Kerry on innokas pyöräilijä, lumilautailija, purjelautailija ja merimies.

John Kerry Net Worth

John Kerry

Nettovarallisuus: 250 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 11. joulukuuta 1943 (77 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 3 tuumaa (1,93 m)
Ammatti: Poliitikot, sotilaat, lakimiehet, armeija, syyttäjä, tiedottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu