John Luke Robertson Nettovarallisuus

Kuinka paljon John Luke Robertson on arvoinen?

John Luke Robertsonin nettovarallisuus: 800 tuhatta dollaria

John Luke Robertsonin nettovarallisuus: John Luke Robertson on amerikkalainen todellisuuden televisio-persoonallisuus, jonka nettovarallisuus on 800 tuhatta dollaria. John Luke Robertson sijaitsee Monroessa Louisianassa ja on hänen vanhin lapsi Willie Robertson ja Korie Robertson. Hänellä on kolme nuorempaa sisarusta, Sadie, Will ja Bella. Hänen koko perheensä on esillä A&E: ssä esitettävässä Duck Dynasty -todissarjassa. Ohjelma on tullut yksi suosituimmista ohjelmista paitsi verkossa, myös koko televisiossa. Ankka-dynastia on tuonut esiin 130 jaksoa. Elokuun 2013 ensi-ilta toi 11,8 miljoonaa katsojaa, mikä teki siitä kaikkien aikojen katsotuimman tietokirjallisuuden kaapelitelevisiossa.

Duck Dynasty seuraa Robertson-perhettä, kun he johtavat John Luke -isänisän Phil Robertsonin aloittamaa liiketoimintaa. Perheyritys tekee ankkapuheluja ja muita metsästysvälineitä. Se perustettiin sen jälkeen, kun Phil Robertsonin Duck Commander -ankkikutsut tulivat suosituiksi tuotteiksi ankka metsästysyhteisössä. Sitten perhe julkaisi sarjan suosittuja itse tuotettuja VHS-nauhoja ja DVD-levyjä, jotka esittävät kooky-perheen hijinkejä.

(Kuva: Ethan Miller / Getty Images)

John Luke Robertson oli esillä näyttelyssä sen jälkeen, kun viisaushampaiden poistossa käytetty `` nauruva kaasu '' jätti hänet hieman silmukkaan. Hän käy Ouachitan kristillisessä koulussa Monroessa, Louisianassa. Hän syntyi 11. lokakuuta 1998. John Luken vanhemmat ovat myös liikekumppaneita. Korie Robertson auttoi Willieä muuttamaan isoisän pienen harrastuksen maailmanlaajuiseksi kaupalliseksi imperiumiksi. Willie ja Korie tapasivat ollessaan kolmannella luokalla kesäleirillä. Willie pyysi Koriea liittymään häneen kuutamoiseen vaellukseen, ja he ovat olleet yhdessä siitä lähtien. He menivät naimisiin heti lukion valmistuttua, ja neljän lapsensa lisäksi Koriella ja Williella on adoptoitu tytär nimeltä Rebecca. John Luke Robertson ei näy näyttelyn alkuteksteissä, mutta hän on aktiivinen perheenjäsen ja upea hittiesitys.

John Luke Robertson Nettovarallisuus

John Luke Robertson

Nettovarallisuus: Tuhatta dollaria
Sukupuoli: Uros
Ammatti: Näyttelijä
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu