John Schneider Nettovarallisuus

Kuinka paljon John Schneider on arvoinen?

John Schneiderin nettovarallisuus: 200 tuhatta dollaria

John Schneider Nettovarallisuus: John Schneider on amerikkalainen näyttelijä ja country-laulaja, jonka nettovarallisuus on 200 tuhatta dollaria. Hän on luultavasti tunnetuin pääosissa elokuvassa Hazzardin herttuat Bo Duke -elokuvana.

Aikainen elämä: John Richard Schneider syntyi Mount Kiscossa New Yorkissa 8. huhtikuuta 1960. Hän on nuorin kolmesta Shirley Conklinille ja John 'Jack' Schneider III: lle syntyneestä pojasta. Hän kasvoi kuitenkin vain yhden sisaruksen, vanhemman veljen Robertin kanssa, koska hänen toinen veli kuoli valitettavasti ennen Schneiderin syntymää. Schneiderin isä oli palvellut Yhdysvaltain ilmavoimissa lentäjänä.

Syntynyt viihdyttäjä, Schneider alkoi esiintyä kahdeksanvuotiaana ja esiintyi taikaesityksessä ystäville ja heidän perheilleen. Hän valmistui koulusta vuosi aikaisin keskittyä näyttelijäuraansa.

Näyttelijäura: Schneiderin ammattinäyttelijäura alkoi, kun hän oli vasta 17-vuotias, vuonna 1979. Hän oli saanut Bo Duken roolin suosittuun Hazzardin herttuan -esitykseen. Hän jatkoi tässä roolissa, kunnes näyttely päättyi vuonna 1985, esiintyessään 127 jaksossa. Esitys seuraa Bo ja Luke Duke, kaksi nuorta serkkua, ja heidän pakonsa ystäviensä ja perheenjäsentensä kanssa. Näyttelyn menestyksen huipulla Schneider oli yksi liittyvien tuotteiden kasvoista. Juuri hänen osuutensa näyttelyn tuotteista johti siihen, että hän ja hänen tähtensä Tom Wopat lähtivät näyttelystä vuonna 1982 useisiin jaksoihin. He olivat erimielisyyksissä tuottajien kanssa kauppakumppanien rojaltien jakamisesta, mikä johti useisiin oikeudellisiin vaatimuksiin. Lopulta, kun tilanne oli ratkaistu, Schneider ja Wopat palasivat rooleihinsa näyttelyssä. Pääosassa 'Hazzardin herttuat', Schneider kokeili myös käsiään ohjaamassa ja ohjasi jakson 'Avaamisen yö villisian pesässä', joka oli itse asiassa sarjan finaali. Hän toisti roolinsa Bo Duke -ohjelmassa seuraaviin näyttelyyn liittyviin projekteihin, mukaan lukien televisioon tehdyt elokuvat 'The Dukes of Hazzard: Reunion!' (1997) ja 'Hazzardin herttuat: Hazzard Hollywoodissa' (2000).

Aikana elokuvassa Hazzardin herttuat Schneider esiintyi myös useissa televisio-elokuvissa, kuten Dream House (1981), Happy Endings (1983) ja Gus Brown and Midnight Brewster (1985). Hän lainasi äänensä myös näyttelijänä muutamiin hankkeisiin, kuten televisio-elokuvaan The Raccoons and the Lost Star (1983) ja animaatiosarjaan The Dukes (1983), joka perustuu elokuvaan The Dukes of Hazzard . Hän esiintyi myös vuoden 2014 Autotrader.com-mainoksessa Bo Duke -operaattorina Tom Wopatin kanssa hahmona Luke Duke.

'Hazzardin herttuat' -lehden päätyttyä hän jatkoi näyttelemistä televisio-elokuvissa, mukaan lukien 'Stagecoach' (1986), 'Christmas Comes to Willow Creek' (1987), 'Outback Bound' (1988), 'Highway Heartbreaker' (1992), 'Epätoivoinen matka: Allison Wilcoxin tarina' (1993), 'Texas' (1994), 'Bandit Bandit' (1994), 'Twisterien yö' (1996) ja 'Michael Landon, Isä I' Knew (1999), muun muassa. Hän esiintyi myös näyttelyissä, kuten 'Wild Jack' (1989), 'Guns of Paradise' (1989), 'Grand Slam' (1990), 'Delta' (1992), 'Dr. Quinn, Medicine Woman (1993), 'Heaven Help Us' (1994) ja 'Second Chances' (1994).

Ensimmäisessä suuressa säännöllisessä roolissaan Hazzardin herttuoiden jälkeen Schneider soitti Clark Kentin adoptioisää Jonathan Kentiä näyttelyssä 'Smallville', joka alkoi vuonna 2001. Hän oli sarja säännöllinen näyttelyn viiden ensimmäisen kauden aikana, ja ilmestyi 103 jaksossa. Myöhemmin hän palasi näyttelyn kaudella kymmenen, toistaen roolinsa Jonathan Kentinä, vaikka tällä kertaa pienemmässä toistuvassa kapasiteetissa. Samoin kuin elokuvassa The Dukes of Hazzard, Schneider ei pelkästään toiminut näyttelyssä `` Smallville '', hän ohjasi myös joitain jaksoja, mukaan lukien jakso `` Talisman ''.

Muut projektit: Näyttelyn ulkopuolella Schneider oli myös menestyvä country-laulaja 1980-luvulla, tuottaen tähän mennessä kymmenen albumia ja kahdeksantoista singleä - jotka kaikki varastivat Billboard Country -singlistan kärjen. Hän oli kilpailija suositun Dancing with the Stars -tapahtumakilpailun kaudella 27 vuonna 2018. Hänen ammattikumppaninsa oli Emma Slater, ja he olivat kuudes pari, joka poistettiin kaudesta.

Henkilökohtainen elämä: Vuonna 1983 Schneider meni naimisiin ensimmäisen vaimonsa, entisen Miss America Tawny Elaine Godinin kanssa. He erosivat vuonna 1986. Hän meni naimisiin toisen vaimonsa Elly Castlen kanssa vuonna 1993. Heillä on kolme yhteistä lasta, mukaan lukien Castlein kaksi lasta ensimmäisestä avioliitostaan. Castle haki avioeroa vuonna 2014. Huhtikuussa 2015 Schneider aloitti tapaamisen Alicia Allainin kanssa. Allain ei ole vain Maven Entertainment -yrityksen omistaja, mutta hän on myös hänen tuotantokumppaninsa sekä henkilökohtainen ja ammattimainen johtaja. Schneider ja Allain menivät naimisiin syyskuussa 2019.

Avioero ja taloudelliset ongelmat : Helmikuussa 2018 paljastettiin, että Schneider oli yli 150000 dollaria jäljessä puolisoiden tukimaksuista. Hänet oli aiemmin määrätty maksamaan entiselle vaimolleen Elly Castlelle 18 000 dollaria kuukaudessa. Tilanteen korjaamiseksi hänet määrättiin antamaan Castle omistamaan omistamansa omaisuus Kalifornian Apple Valleyssa. Schneider kertoi tuomarille: 'Olen pahoillani, hämmentynyt ja nöyryytetty olla tässä taloudellisessa tilanteessa.' Hänen entinen vaimonsa on valittanut tuomioistuimelle, että Schneider on asettanut itsensä tähän tilanteeseen tekemällä ”julmia” elokuva- ja TV-töitä. Hän kertoi myös tuomarille, että Schneider ansaitsee noin 2500 dollaria yhden konsertin esittämiseen ja 'tuhlasi' suuren osan nettovarallisuudestaan ​​sijoittamalla matalabudjetisiin, huonosti tuotettuihin elokuviin ja TV-ohjelmiin. Hän väitti myös, että Schneiderin ensisijainen tulonlähde on sijoituskiinteistö Louisianassa.

Elokuussa 2019 tuomari määräsi Schneiderin maksamaan linnalle 25000 dollaria kuukaudessa puolisotukea, leikkausta hänen SAG-eläkkeestään ja yksinomaisen heidän 600 000 dollarin omaisuutensa.

John Schneider Nettovarallisuus

John Schneider

Nettovarallisuus: 200 dollaria tuhatta
Syntymäaika: 8. huhtikuuta 1960 (60 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 3 tuumaa (1,91 m)
Ammatti: Näyttelijä, laulaja, televisio-tuottaja, televisio-ohjaaja, käsikirjoittaja, elokuvatuottaja, temppu-esiintyjä, elokuvan toimittaja, aktivisti, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu