Johnny Carson Nettovarallisuus

Kuinka paljon Johnny Carson on arvoinen?

Johnny Carsonin nettovarallisuus: 300 miljoonaa dollaria

Johnny Carsonin palkka

25 miljoonaa dollaria vuodessa

Johnny Carson Nettovarallisuus : Johnny Carson oli amerikkalainen talk-show-isäntä, koomikko ja kirjailija, jonka nettovarallisuus kuollessaan oli 300 miljoonaa dollaria. Hänet tunnettiin parhaiten elokuvasta The Tonight Show Starring Johnny Carson, jota hän isännöi vuosina 1962-1992. Tämän 30 vuoden jakson aikana Carson aloitti satojen tulevien supertähtien, kuten Jerry Seinfeldin, David Lettermanin ja hänen tulevan korvaavansa, uran. , Jay Leno. Koomikot elivät ja kuolivat Johnnyn kutsusta esiintyä näyttelyssä ja mahdollisesti jopa liittyä hänen kanssaan sohvalle haastatteluun heidän asetettuaan.

Carson jäi eläkkeelle toukokuussa 1992, ja 23. tammikuuta 2005 hän kuoli emfyseemaan liittyvästä hengitysvajauksesta.

Palkka ja hyväntekeväisyys : 1970-luvun puolivälissä Carson oli eniten palkattu televisio-persoona näyttelyliiketoiminnassa ja ansaitsi noin 4 miljoonaa dollaria vuodessa. Näyttelynsä huipulla vuonna 1991 hän ansaitsi palkkaa 25 miljoonaa dollaria vuodessa, mikä on noin 40 miljoonaa dollaria nykypäivän dollareina.

Koko elämänsä ajan Johnny yksityisesti lahjoitti miljoonia dollareita monenlaisille hyväntekeväisyysjärjestöille. Kuolemansa jälkeen Johnny jätti suurimman osan omaisuudestaan ​​John W.Carson -säätiölle. Ennen kuolemaansa Johnny oli antanut Johnny Carson -säätiölle vuosittain lahjoja 1–2 miljoonaa dollaria. Hänen kuolemansa jälkeen säätiölle kerrottiin, että se sai luoton Johnnyn kartanosta.

Luottamuksen arvo pysyi salassa viiden vuoden ajan, kunnes hänen asianajajiensa vaadittiin ilmoittamaan varat IRS-veroilmoituksessa. 30. elokuuta 2010 The Johnny Carson Foundation huomasi, että heidän sijoitusrahastonsa arvo oli 156 miljoonaa dollaria. Sillä oli ollut vaikutelma, että arvo oli kymmenesosa tästä määrästä. Muutaman vuoden kuluessa säätiön varallisuusarvo oli kasvanut yli 200 miljoonaan dollariin.

Johnny's jätti myös 4 miljoonaa dollaria Los Angelesin lastensairaalaan.

Michael Ochsin arkisto / Getty Images

Aikainen elämä: Johnny Carson syntyi John William Carsonina 23. lokakuuta 1925 Corningissa Iowassa. Hänen äitinsä Ruth oli kodinhoitaja ja hänen isänsä Homer oli energiayhtiön johtaja. Hänellä oli 2 sisarusta: vanhempi sisar Catherine ja nuorempi veli Richard (josta varttui televisio-ohjaaja ja Emmy-voittaja). Perhe muutti Norfolkiin Nebraskaan, kun Johnny oli 8-vuotias, ja hän alkoi pian tutkia intohimoaan viihdyttämiseen. 12-vuotiaana hän osti postimyynnin taikasarjan löytäessään ystävänsä talosta kirjan taikuudesta. Hän aloitti korttitrikkien tekemisen perheelleen, ja kaksi vuotta myöhemmin hän debytoi The Great Carsoni -näyttelijänä paikallisessa Kiwanis-klubissa.

Asepalvelus: Carson värväytyi Yhdysvaltain laivastoon 8. kesäkuuta 1943 ja ilmoittautui V-12 Navy College -koulutusohjelmaan oppisopimusmerimieheksi. Lähellä toisen maailmansodan loppua hänet määrättiin vänriksi ja määrättiin USS Pennsylvaniaan, mutta hän ei koskaan nähnyt taistelua johtuen siitä, että sota päättyi, kun hän oli matkalla taistelualueelle. Carsonin armeijan uran aikana hän osallistui amatöörinyrkkeilyyn (vaikuttavalla 10-0-ennätyksellä) ja sanoi, että korttitrikin suorittaminen Yhdysvaltain laivaston sihteerille James V.Forrestalille oli hänen merivoimissaan kohokohta.

Koulutus: Poistuessaan laivastosta Johnny osallistui Nebraska-Lincolnin yliopistoon. Hän julisti pääaineeksi journalismin, mutta päätti pian pääaineenaan puhe ja draama sekä sivuaine fysiikassa. Carson oli Phi Delta Gamma -veljeskunnan jäsen, ja yliopistossa ollessaan hän jatkoi taika-kykyjensä jakamista esittäen 25 dollaria per esitys. Hän valmistui vuonna 1949 kandidaatin tutkinnosta radiosta ja puheesta.

Varhainen radio ja televisio: Carson aloitti lähetysuransa Omahan WOW-radiossa vuonna 1950 ja alkoi pian isännöidä WOW-TV-aamuohjelmaa nimeltä Oravan pesä. Hän isännöi pienen budjetin luonnossarjaa 'Carson's Cellar' Los Angelesin televisioasemalla KNXT vuosina 1951-1953, mikä johti kirjoittamiseen Red Skelton Show -lehdessä. Kun Skelton kerran koputti itsensä tajuttomaksi harjoituksen aikana, Johnny täytti hänet live-esityksen aikana, ja CBS loi pian 'The Johnny Carson Show' -tapahtuman, joka oli vuosina 1955-1956. Carson isännöi myös peli Ansaitse sinun Loma oli vuonna 1954 ja oli säännöllinen panelisti elokuvassa To To Tell the Truth vuosina 1961–1962. Johnny Carson -näyttelyn päättymisen jälkeen hän muutti New Yorkiin ja isännöi elokuvaa Who Do You Trust? 'Tonight Show' sidekick Ed McMahon.

Tonight Show: NBC: n 'Tonight' debytoi vuonna 1954 isännän Steve Allenin kanssa. Jack Paar korvasi hänet vuonna 1956, ja Carson otti Paarin eläkkeelle siirtymisen jälkeen. Johnny isännöi ensimmäisen jaksonsa 1. lokakuuta 1962, ja näyttely tunnettiin myöhemmin nimellä 'The Tonight Show Starring Johnny Carson'. Ed McMahon oli Johnnyn kuuluttaja ja sivutapahtuma, ja esityksen musiikista huolehtivat maestro Skitch Henderson ja NBC-orkesteri. 'Tonight Show, pääosissa Johnny Carson' hyvitetään nykyaikaisen myöhäisillan talk show -muodon perustamisesta: monologi, jota seuraa luonnoskomedia, haastattelut ja musikaali tai stand up -komediaesitys. Heinäkuussa 1971 Carson alkoi työskennellä 4 päivää viikossa viiden sijasta, jolloin vieraiden isännät antoivat ohjauksen maanantaisin. Toukokuussa 1972 näyttely muutti New Yorkista Kalifornian Burbankiin, missä se pysyi, kunnes Jimmy Fallon aloitti tehtävänsä vuonna 2014. Alun perin 90 minuutin show, Carson pyysi sen lyhentämistä 60 minuutiksi vuonna 1980. 22. toukokuuta, 1992, Carson jäi eläkkeelle 66-vuotiaana, ja hänen toiseksi viimeisessä näyttelyssään olivat Robin Williams ja Bette Midler, ja hänen viimeinen näyttely oli retrospektiivi ikimuistoisista leikkeistä näyttelyn 30 vuoden sarjassa.

Henkilökohtainen elämä: Carson oli naimisissa Judy Wolcottin kanssa vuosina 1948–1963, Joanne Copelandin kanssa vuosina 1963–1972, Joanna Hollandin vuosina 1972–1983 ja Alexis Maasin kanssa vuodesta 1987 kuolemaansa saakka 2005. Hänellä oli Wolcottin kanssa 3 poikaa: Christopher, Richard ja Cory. Richard kuoli traagisesti auto-onnettomuudessa 21. kesäkuuta 1991, ja Johnny kunnioitti häntä elokuvassa The Tonight Show, jossa näytettiin joitain Richardin luonnonvalokuvia.

Kuolema: Maaliskuussa 1999 Carson sai sydänkohtauksen ja hänelle tehtiin nelinkertainen ohitusleikkaus. Hän oli ollut tupakoitsija suurimman osan elämästään, ja 23. tammikuuta 2005 hän kuoli emfyseemaan 79-vuotiaana. Carson kuoli Cedars-Siinain lääketieteellisessä keskuksessa Los Angelesissa, ja hänen ruumiinsa poltettiin.

Perintö: Carson voitti kuusi Primetime Emmy -palkintoa sekä Peabody-palkinnon ja Televisio-akatemian kuvernööripalkinnon. Vuonna 1960 hän sai tähden Hollywoodin kuuluisuudella, ja hänet otettiin mukaan Television Academy of Fame Halliin vuonna 1987. Carson sai myös presidentin vapausmitalin ja Kennedy Centerin kunniamerkin.

Kiinteistöt : Vuonna 1984 Johnny maksoi 9,5 miljoonaa dollaria massiivisesta kodista kalliolla valtameren yläpuolella Malibussa. Hänen kuolemansa jälkeen Johnnyn omaisuus myi kodin 46 miljoonalla dollarilla. Vuonna 2017 koti nousi markkinoille 81,5 miljoonalla dollarilla.

Johnny Carson Nettovarallisuus

Johnny Carson

Nettovarallisuus: 300 miljoonaa dollaria
Palkka: 25 miljoonaa dollaria vuodessa
Syntymäaika: 23. lokakuuta 1925 - 23. tammikuuta 2005 (79 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 9 tuumaa (1,77 m)
Ammatti: Koomikko, näyttelijä, käsikirjoittaja, juontaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu