Johnny Cash nettovarallisuus

Kuinka paljon Johnny Cash on arvoinen?

Johnny Cash nettovarallisuus: 60 miljoonaa dollaria

Johnny Cash nettovarallisuus: Johnny Cash oli amerikkalainen laulaja ja lauluntekijä, jonka nettovarallisuus oli kuolemansa aikaan 60 miljoonaa dollaria inflaation sopeutumisen jälkeen. Cashista tuli uskomattoman menestyvä uransa aikana, hän myi yli 90 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti ja vakiinnutti itsensä kaikkien aikojen myydyimpiin muusikoihin. Hän oli myös monipuolinen taiteilija, ja hänen musiikkinsa sisälsi monia tyylejä ja tyylilajeja. Ennen kaikkea Johnny Cash tunnettiin musiikin tekemisestä, joka herätti voimakkaita tunteita.

Aikainen elämä: J. R. Cash syntyi 26. helmikuuta 1932 Kingslandissa Arkansasissa. Kuuden sisaruksen rinnalla kasvatettu Johnny työskenteli perheensä kanssa puuvillapelloilla hyvin varhaisessa iässä. Hänen työväenluokan perheensä kamppaili koko suuren masennuksen ajan, ja tästä tuli inspiraatio monille hänen myöhemmille kappaleilleen. Kun hän oli 12-vuotias, hänen veljensä kuoli kummajainen onnettomuudessa. Nuorena poikana Johnny altistettiin evankeliumimusiikille ja kuunteli innokkaasti radiota. Ennen teini-ikäisiä hän soitti kitaraa ja kirjoitti omia kappaleitaan. Hänen ensimmäinen makunsa musiikkiurasta tuli lukiossa, kun hän lauloi paikallisella radioasemalla.

18-vuotiaana Cash värväytyi Yhdysvaltain ilmavoimien joukkoon. Koulutuksen jälkeen hänet lähetettiin Länsi-Saksaan, jossa hän palveli 12. radio-laivueen matkapuhelimen alaisuudessa morse-operaattorina. Hänen tehtäviinsä kuului Neuvostoliiton lähetysten sieppaaminen ja tulkitseminen. Vaikka hänen työnsä oli vaativa, hän löysi vielä aikaa perustaa bändi Saksassa. Neljän vuoden palveluksen jälkeen hänet vapautettiin kunniamerkiksi kersantiksi.

Ura: Poistuessaan ilmavoimista vuonna 1954 Cash muutti Memphisiin Tennesseeen. Alun perin hän myi laitteita ja opiskeli uraa radion ilmoittajana, mutta hän käänsi nopeasti kohti todellista intohimoaan: musiikkia. Lopulta hän kuuli Sam Phillipsin Sun Recordsissa, mutta hänet hylättiin, koska hänen evankeliumin musiikkinsa ei ollut enää muodissa. Hän palasi pian joillakin Rockabillyn varhaisimmista esimerkeistä, mukaan lukien kappaleet, kuten Hey Porter ja Cry, Cry, Cry! Nämä kappaleet aloittivat Johnny Cashin uran.

Hän seurasi kappaleita, kuten 'I Walk the Line', joka ei pelkästään maakarttojen kärjessä vaan myös hyvin pop-listoilla. 'Bluesin koti' vahvisti edelleen Cashin mainetta, vaikka hän oli yhä onnettomampi Sun Recordsissa. Sam Phillips oli edelleen estämässä häntä tallentamasta mitään evankeliumin musiikkia, ja hän sai 3% rojaltin tavallisen 5%: n sijaan. Vuoteen 1958 mennessä Cash oli jättänyt Sun Recordsin allekirjoittamaan tuottoisan sopimuksen Columbia Recordsin kanssa.

Uudella levysopimuksella, joka pitää hänet onnellisena, Cash julkaisi elokuvan 'Älä vie aseesi kaupunkiin', josta tuli uusi upea hitti. Sitten hänen annettiin lopulta äänittää Gospel-albumi. Koska Sun Recordsilla oli edelleen huomattava arkisto Cashin julkaisemattomista kappaleista, sekä he että Columbia julkaisivat samanaikaisesti onnistuneita sinkkuja Cashin nimellä tänä aikana. Johnnysta tuli myös muutaman seuraavan vuoden aikana tunnettu kiertuetaiteilija, jolla oli tunnetusti kaikki mustat vaatteet ja jokainen konsertti aloitettiin linjalla 'Hello, I'm Johnny Cash'.

(Kuva: David Redfern / Redferns)

Mainetta, omaisuutta ja esiintymisiä elokuvissa ja TV-ohjelmissa Cash tunsi painostusta. 50-luvun lopulla hänestä tuli riippuvainen barbituraateista ja amfetamiinista, kun hän oli ensin käyttänyt lääkkeitä kiertämään kiertomatkoja. Vaikka hän oli selvästi kiertänyt hallitsemattomasti, hän jatkoi kestävien hittien, kuten 'Ring of Fire', julkaisemista. Tulipaloista puhuen, Johnny Cash aiheutti Kaliforniassa massiivisen metsäpalon, joka tuhosi 508 hehtaarin metsän. Vuonna 1965 hallitus nosti hänet oikeuteen ja sopi noin 80 000 dollarin vahingoista.

Lopulta Johnny Cash loi maineen kapinallisena. Vaikka hän ei koskaan suorittanut vankeusrangaistusta, hänet pidätettiin useita kertoja ja vietti joskus yön vankilassa ennen kuin hänet vapautettiin. Jotkut hänen rikoksistaan ​​ovat kukkien poiminta yksityisomistuksessa ja yli 1000 reseptilääkkeen löytäminen hänen kitaratapaukseensa. 1960-luvun puolivälissä hän julkaisi myös kiistanalaisen albumin Katkerat kyyneleet ja kokeellinen Laulaa Tosi lännen balladit .

1960-luvun loppupuolella Cash erosi vaimostaan ​​ja saavutti pohjan. Hänen huumeriippuvuutensa oli pahentunut paljon, mutta hän onnistui kuitenkin voittamaan Grammy-palkinnon Jackson-duetosta June Carterin kanssa. Useat kokemukset vakuuttivat hänet siivoamaan tekonsa, ja vuonna 1968 kesäkuussa Carter suostui menemään naimisiin hänen kanssaan puhdistuksen jälkeen. Seuraavina vuosina hän vähensi huumeiden käyttöä vähitellen ja vuonna 1970 hän elää enimmäkseen raittiina elämäntavoina.

Vuonna 1969 Johnny Cash sai oman varieteensa ABC: ltä. Johnny Cash Show juoksi vuoteen 1971 asti, ja joukko valtavirran esiintyjiä ilmestyi sarjaan. 70-luvun puoliväliin mennessä Cashin suosio alkoi laskea, ja vuonna 1977 hän jatkoi huumeiden käyttöä. Vaikka hänet otettiin kantriksi Country Music Hall of Fameen vuonna 1980, hän ei onnistunut julkaisemaan merkittäviä hittejä seuraavan vuosikymmenen aikana. Hän jatkoi kuitenkin kiertueita ja albumien julkaisemista.

Vuoteen 1983 mennessä Cash saavutti jälleen pohjan huumeriippuvuuden suhteen. Kaikki alkoi, kun hänelle annettiin särkylääkkeitä sen jälkeen kun strutsi, jota hän säilytti tilallaan, potkaisi hänet keskiosaan. Noin seuraavan vuosikymmenen hän vietti erilaisissa kuntoutuskeskuksissa yrittäessään puhdistaa, ja hän uusiutui useita kertoja. Vuonna 1988 hänelle tehtiin kaksoisohitusleikkaus sydämeensä, ja hän kieltäytyi ottamasta kipulääkkeitä huumeongelmiensa vuoksi.

90-luvulla Johnny Cash oli omalla tunnustuksellaan 'näkymätön' suurille levy-yhtiöille, ja hän yritti allekirjoittaa merkittäviä sopimuksia. Nuoremmat sukupolvet alkoivat kuitenkin löytää Cashin musiikkia, ja useat punk-bändit alkoivat kuvata hänen musiikkiaan. Cash teki myös yhteistyötä U2-yhtyeen kanssa tänä aikana.

Kuolema: Vuonna 1997 Johnny Cashilla diagnosoitiin Shy-Dragerin oireyhtymä (eräänlainen monijärjestelmän atrofia), ja hänelle kerrottiin, että hänellä oli noin 18 kuukautta aikaa elää. Pian sen jälkeen diagnoosi muutettiin autonomiseksi neuropatiaksi. Hän julkaisi kourallisen uusia albumeja lähivuosina, mutta hän oli sairaaloissa ja sieltä. Vuonna 2003 Johnny Cash kuoli 73-vuotiaana. Hän jätti jälkeensä vahvan perinnön yhtenä vaikuttavimmista muusikoista kantrimusiikin historiassa.

Johnny Cash nettovarallisuus

Johnny Cash

Nettovarallisuus: 60 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 26. helmikuuta 1932 - 12. syyskuuta 2003 (71 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 1 tuumaa (1,87 m)
Ammatti: Lauluntekijä, laulaja, näyttelijä, muusikko, laulaja-lauluntekijä, kirjailija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu