Johnny Galecki Net Worth

Paljonko Johnny Galecki on arvoinen?

Johnny Galecki Net Worth: $100 Million

Johnny Galecki's Salary

Miljoona dollaria jaksoa kohden

Johnny Galecki Nettovarallisuus ja palkka: Johnny Galecki on belgialainen syntynyt amerikkalainen näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 100 miljoonaa dollaria. Tunnetaan parhaiten roolistaan ​​erittäin suositussa komediasarjassa, Big Bang Theory , Galecki on herättänyt maailmanlaajuisen yleisön huomion. Hänen maineensa ja menestyksensä ovat tehneet hänestä uskomattoman varakkaan. Vuonna 2018 hän oli maailman toiseksi eniten palkattu näyttelijä, jonka ansio oli 25 miljoonaa dollaria samana vuonna. Johnny Galecki omistaa myös merkittäviä kiinteistöomistuksia, mukaan lukien 360 hehtaarin maa Santa Margaritassa Kaliforniassa.

Aikainen elämä: Galecki syntyi armeijan perheeseen 30. huhtikuuta 1975. Hänen isänsä oli Yhdysvaltain ilmavoimien jäsen, ja hänen perheensä oli Belgiassa hänen syntymänsä aikaan. Hänen äitinsä työskenteli tuolloin asuntolainan konsulttina, ja hänen isänsä työskenteli joskus kuntoutusopettajana sotilaallisten tehtäviensä lisäksi. Galecki on vanhin kolmesta lapsesta ja hänellä on veli ja sisko. Kauan sitten perhe muutti Oak Parkiin, Illinoisiin, missä Johnny varttui.

Galecki on selittänyt, että lapsuudessaan hänellä oli aina vahva mielikuvitus. Hänellä oli tapana tehdä pitkiä, upeita tarinoita ja tarinoita. Tämä luova juova oli usein ristiriidassa hänen perheensä kanssa, joka halusi pitää asiat suhteellisen tiukkoina. Tämä pätee erityisesti Galeckin äitiin, joka usein käski hänen olla hiljaa tai yksinkertaisesti poistua huoneesta kokonaan. Tästä huolimatta Johnny Galecki kasvatettiin rakastavassa, tukevassa perheessä.

Varhaisen näyttelijän roolit: Galecki aloitti näyttelemisen seitsemänvuotiaana osallistumalla Chicagon teatteriyhteisöön. 12-vuotiaana hän oli varannut ensimmäisen televisioroolinsa vuonna Murha asetettu . Tämä merkitsi vaikuttavan ja hedelmällisen uran lähtökohtaa. Kaksi vuotta myöhemmin teini oli saanut roolin ensimmäisessä elokuvassaan - National Lampoonin joululoma , jossa hän soitti Rusty Griswoldia. 15-vuotiaana hänellä oli merkittävä rooli koomisessa näyttelyssä nimeltä American Dreamer . Seuraavan vuoden aikana hän varasi osia esimerkiksi Kukka ja Billy . Tänä aikana Galecki työskenteli näyttelijöiden rinnalla, joiden kanssa hän tekisi jälleen yhteistyötä aikuisena näyttelijänä.

Valtavirran menestys: Johnny Galeckille tuli merkittävä läpimurto, kun hänet esiteltiin hittiesityksessä Roseanne . Vaikka hänen ulkonäönsä oli alun perin tarkoitus olla lyhyt, hänestä tuli säännöllinen näyttelijän jäsen vuodesta 1992 eteenpäin. Tämä rooli auttoi Galeckia kartalle ja sen faneille Roseanne arvosti hänen läsnäoloaan. Hän ilmestyi edelleen Roseanne vuoteen 1997 asti, jolloin näyttely päättyi.

Jälkeen Roseanne, Johnny käänsi huomionsa takaisin elokuvaan. Näyttelijä näytti kantaman roolilla tiedän mitä teit viime kesänä , ikoninen kauhuelokuva. Hän sai myös rooleja komedioissa, kuten Pomppia ja Seksin vastakohta . 90-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa Galecki esiintyi edelleen useissa korkean profiilin elokuvissa, kuten Papu ja Vaniljataivas .

Vuonna 2007 Galecki palasi juurilleen vaikuttavalla teatteriesityksellä. Näyttelijä soitti prostituoitua Broadway-näytelmässä Pieni koira nauroi ja sai sen seurauksena laajaa kriittistä suosiota.

Big Bang Theory : Taloudellisen menestyksen ja maineen suhteen show Big Bang Theory vei Johnny Galeckin täysin toiselle tasolle. Vuonna 2007 näyttelijä valettiin Leonard Hofstadteriksi, vaikka hänelle alun perin tarjottiin Sheldon Cooperin roolia. Pitkään jatkunut ja valtavan menestyksekäs näyttely valitsi myös Kaley Cuocon ja Jim Parsonsin päärooleihin. Nämä henkilöt tulisivat uskomattoman varakkaiksi projektin seurauksena.

Big Bang -tulot: Galeckin tulos kasvoi tasaisesti vuosien mittaan Big Bang Theory . Ensimmäisen kauden aikana näyttelijä ansaitsi 60 000 dollaria jaksoa kohden, vaikka nämä luvut kasvaisivat ajan myötä. Kaudella 2 hän ansaitsi 250 000 dollaria jaksoa kohden - trendi, joka jatkuu kaudelle 4. Näyttelijöiden palkat nousivat jälleen kaudesta 5-7, saavuttaen 350 000 dollaria jaksoa kohden. Tämä eksponentiaalinen kasvu jatkui, kunnes sarja päättyi vuonna 2019. On todettu, että Galecki ansaitsi 900 000 dollaria jaksoa kohden Big Bang Theory vuosien 2007 ja 2019 välillä. Lisäksi näyttelijät onnistuivat neuvottelemaan sopimuksen, joka oikeutti heidät 1 prosenttiin näyttelyn taustapääomasta. Tämä tarkoittaa sitä, että näyttelijät, mukaan lukien Galecki, ansaitsevat miljoonia dollareita lukemattomina tulevina vuosina.

Näyttelijätyyli: Galecki pelaa usein nörttiä tai taiteellisia hahmoja - usein pehmeällä puolella. Hän on menestynyt näissä rooleissa alusta lähtien näyttelijäuransa lapsena. Tästä huolimatta näyttelijä on osoittanut vaikuttavan kantamansa useammalla kuin yhdellä kertaa. Hän on pelannut homohahmoja useita kertoja, ja hän esiintyi näytelmässä täysin alasti Pieni koira nauroi .

Henkilökohtainen elämä: Johnny Galeckin isä kuoli 16-vuotiaana auto-onnettomuudessa. Hän treffasi tähti Kaley Cuocoa kahden vuoden ajan, kun he olivat Big Bang Theory yhdessä. Erottamisesta huolimatta pari on tiettävästi hyvässä kunnossa. Vuonna 2017 suuri osa Galeckin kiinteistöistä tuhoutui suuressa Calfornian metsäpalossa. Hänen kiinteistöissään Santa Margaritassa oli laaja viinitarha. Vuonna 2018 näyttelijä alkoi seurustella Alaina Meyerin kanssa, ja vuotta myöhemmin heillä oli poika yhdessä.

Palkinnot: Vuonna 1994 Galecki voitti nuoren taiteilijan palkinnon parhaana nuorten koomikona hänen esityksensä seurauksena Roseanne . Hän voitti myös TV Land -palkinnon vuonna 2008. Vuonna 2012 hän sai satelliittipalkinnon sarjassa, komediassa tai musikaalisessa parhaana näyttelijänä.

Johnny Galecki Net Worth

Johnny Galecki

Nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria
Palkka: Miljoona dollaria jaksoa kohden
Syntymäaika: 1975-04-30
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 4 tuumaa (1,65 m)
Ammatti: Näyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu