JoJo Siwa Net Worth

Paljonko JoJo Siwa on arvoinen?

JoJo Siwa Nettovarallisuus: 14 miljoonaa dollaria

JoJo Siwa Nettovarallisuus: JoJo Siwa on yhdysvaltalainen tanssija, laulaja, näyttelijä, malli ja todellisuus-tv-persoonallisuus, jonka nettovarallisuus on 14 miljoonaa dollaria. Saatuaan kuuluisuuteen Abby's Ultimate Dance Competition -esityksessä Siwa alkoi esiintyä Dance Moms -elokuvassa. Vaikka todellisuus-TV auttoi varmasti sijoittamaan hänet kartalle, JoJon todellinen menestys tapahtui sen jälkeen, kun hän perusti itsensä YouTubeen. Monilla hänen videoillaan on satoja miljoonia katselukertoja, ja hänellä on lähes 12 miljoonaa tilaajaa vuodesta 2020 lähtien. Hänet on nimetty yhdeksi vaikutusvaltaisimmista ihmisistä maailmassa.

Joelle Joanie Siwa syntyi 19. toukokuuta 2003 Omahassa Nebraskassa. Saavuttuaan tunnetuksi musiikkivideoita, kuten 'Boomerang' ja 'I Can Make U Dance' YouTubessa, JoJo alkoi esiintyä myydyillä areenoilla vuoden 2018 kiertueen jälkeen. Tämä kiertue kävi alun perin läpi 52 kaupunkia Yhdysvalloissa ja Kanadassa, ja Myöhemmin sitä laajennettiin kattamaan Yhdistyneen kuningaskunnan ja Australian kaupungit.

JoJo Siwa rusetti myynti: Kuulemme monilta JoJon faneilta, että hänen nettovarallisuutensa on oltava huomattavasti suurempi kuin nykyinen arviomme, koska hän on tiettävästi myynyt 40 miljoonaa rusettinauhaa. Vaikka tätä lukua ei ole vahvistettu itsenäisesti tai raportoitu yrityslehdessä, hän ansaitsee epäilemättä melkoisen penniäkään tuotemyynnistä. Mutta jopa 40 miljoonan numero oli oikea, se ei välttämättä tarkoita sitä, että JoJo itse ansaitsee 'satoja miljoonia' dollareita myynnistä.

Julkkistuotesarjan tapauksessa julkkis saa usein maksun vasta tietyn myyntitapahtuman saavuttamisen jälkeen, kun tuotanto- ja markkinointikustannukset on saatu takaisin. Jos JoJo on todella myynyt 40 miljoonaa nauhaa, on selvää, että tällainen virstanpylväs on jo saavutettu ja ylitetty. Tämä tarkoittaa, että hän todella ansaitsee prosenttiosuuden voitoista.

Käyttämällä alan keskimääräisiä kustannuksia 9 dollarin keulalla myytyjä tavaroita kohti arvioimme konservatiivisesti, että jokainen myynti tuottaa 2,5 dollarin nettotuloksen. JoJon olisi samanlaisten julkkisten hyväksymissopimusten perusteella, että olemme saaneet 20% voitoista, kun kustannukset on saatu takaisin. Se on 0,54 dollaria per myynti, ennen veroja. Jos JoJo myi 40 miljoonaa jousinauhaa, hänen oli oletettavasti jouduttava myymään 10 miljoonaa alkuperäisten kustannusten kattamiseksi. Tämä antaisi hänelle kokonaistulot 16 miljoonaa dollaria ennen veroja. Kutsu sitä 8 miljoonaksi dollariksi verojen jälkeen.

(Kuva: Jon Kopaloff / Getty Images)

Näiden laskelmien perusteella on selvää, että JoJo ansaitsee tosiasiallisen määrän rahaa vain tuotemyynnistä. Pidä myös mielessä, että kaikki nettovarallisuusnumerot, jotka näet sivustollamme, ovat verojen jälkeen. Joten jonkun nettovarallisuus on 14 miljoonaa dollaria, hänen on ansaittava 25-30 miljoonaa dollaria ennen veroja ja muita maksuja. Jos JoJo säilyttää nykyisen suosionsa, ennakoimme ehdottomasti päivän, jolloin hänen arvo on 50-100 miljoonaa dollaria.

Kiinteistöt: JoJo maksoi helmikuussa 2020 3,5 miljoonaa dollaria kodista Kalifornian Tarzanan LA-esikaupungissa. Hän oli tuolloin 16-vuotias, vaikka hänellä oli enemmän rahaa kuin useimmat ihmiset ansaitsevat elämänsä aikana. Siwan uusi omaisuus paljastettiin nopeasti hänen YouTube-kanavallaan, ja hänen uskollisille faneilleen järjestettiin suuri kiertue.

Välimeren tyyppinen asuinpaikka, jossa on 6000 neliömetriä asuintilaa, tarjoaa runsaasti tilaa JoJon koko perheelle. Marmorilattiat, takat, gourmet-keittiö, ranskalaiset ovet ja monet muut sisätilojen ominaisuudet takaavat, että tämä nuori YouTuber elää mukavasti tulevina vuosina. Pihalla on uima-allas ja urheilukenttä.

JoJo Siwa Net Worth
Nettovarallisuus: 14 miljoonaa dollaria
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu