Jon Bon Jovi Nettovarallisuus

Kuinka paljon Jon Bon Jovi on arvoinen?

Jon Bon Jovi Nettovarallisuus: 410 miljoonaa dollaria

Jon Bon Jovi nettovarallisuus : Jon Bon Jovi on amerikkalainen rokkitähti, laulaja, lauluntekijä, levytuottaja, muusikko, näyttelijä ja hyväntekijä, jonka nettovarallisuus on 410 miljoonaa dollaria. Bon Jovi tunnetaan parhaiten rock-yhtyeen Bon Jovi perustajana ja frontmanina. Bändi perustettiin vuonna 1983, ja se on nähnyt miljoonan kasvot ja järkyttänyt heitä kaikkia.

Tyypillisessä kiertuevuodessa Bon Jovi -yhtye voi helposti kerätä 100 - 150 miljoonaa dollaria. Esimerkiksi vuonna 2019 yhtye keräsi 135 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti. Jon ansaitsi 40 miljoonaa dollaria henkilökohtaisesti tuona ajanjaksona.

Aikainen elämä: John Francis Bongiovi Jr., syntyi 2. maaliskuuta 1962 Perth Amboyssa, New Jerseyssä. Molemmat hänen vanhempansa ovat entisiä merijalkaväen. Hänen isänsä oli parturi. Hänen äitinsä oli Playboy-pupu ja myöhemmin kukkakauppias. Hän tulee läheisestä italialaisesta perheestä. Hän kiinnostui musiikista varhaisessa iässä ja aloitti kitaran ja pianon soittamisen 13-vuotiaana, kun hän liittyi ensimmäiseen bändiinsä, Razeen. Jon osallistui St. Josephin lukioon ensimmäisten ja toisen vuoden ajan ja siirtyi Sayrevillen sotamuistolukioon kahdeksi viimeiseksi vuodeksi. Lukion aikana Jon tapasi David Bryanin ja molemmat perustivat yhtyeen Atlantic City Expressway. Jon soitti myös klubeja ja avasi isommille (tuolloin) paikallisille bändeille osana John Bongiovia ja Wild Onesia.

Jonin serkku Tony omisti New Yorkin levytysstudion nimeltä The Power Station. Jon vietti teini-ikäisensä hengailemassa siellä, mikä johti hänen ensimmäiseen maksettuun keikkaansa 16 vuotta Tähtien sota-joulualbumilla.

Ura: Keväällä 1983 Jon soitti kaverilleen David Bryanille, joka kutsui ystävänsä, basisti Alec John Suchin ja rumpalin Tico Torresin. Pian sen jälkeen kitaristi Richie Sambora liittyi yhtyeeseen. Jon ja bändi nauhoittivat ensimmäisen hittikappaleensa 'Runaway'. Jon yritti saada New York Cityn radioasemat toistamaan singleään ilman menestystä, kunnes yksi DJ päätti soittaa kappaleen. Runaway oli välitön hitti ja laskeutui 40 parhaan joukkoon. Mercury Records allekirjoitti Jonin kanssa äänityssopimuksen ja Bon Jovi syntyi. Bon Jovi julkaisi kaksi ensimmäistä albumiaan vuosina 1984 ja 1985. Bon Jovi löysi maailmanlaajuisen menestyksen kolmannen albuminsa Slippery When Wet vuonna 1986 julkaisemalla. Kyseisestä albumista syntyi kolme ikonista Bon Jovi -hittiä: 'Wanted Dead or Alive', 'You Give Love a Bad Name' ja Living on a Prayer, joista kahdesta viimeisestä tuli numero yksi hitti. Slippery When Wet on edelleen bändin menestynein albumi. Bändin seuraava albumi, New Jersey, antoi maailmalle osumat muun muassa 'Born to Be Your Baby', 'Lay Your Hands On Me' ja 'I'll Be There For You'.

Kirjoittamisen jälkeen Bon Jovi on julkaissut 14 studioalbumia: 'Bon Jovi' vuonna 1984, '7800 ° Fahrenheit' vuonna 1985, 'Slippery When Wet' vuonna 1986, 'New Jersey' vuonna 1988, 'Keep the Faith' vuonna 1992, 'Nämä päivät' vuonna 1995, 'Crush' vuonna 2000, 'Pomppiminen' vuonna 2002, 'Have a Nice Day' vuonna 2005, 'Lost Highway' vuonna 2007, 'The Circle' vuonna 2009, 'What About Now' 2013, 'Tämä talo ei ole myytävänä' vuonna 2016, ja 'Bon Jovi: 2020' vuonna 2020.

Jon Bon Jovi on sekoittunut näyttelemiseen ja esiintynyt elokuvissa ja televisioissa, kuten 'Moonlight and Valentino', 'U-571', 'Sex and the City', 'The West Wing' ja 'Ally McBeal'. Jon on ansainnut useita palkintoja sekä sooloartistina että bändinään, mukaan lukien Grammy-palkinto, American Music Awards, Golden Globe Award ja BRIT Award.

Jon on myös julkaissut kaksi sooloalbumia, Blaze of Glory ja Destination Anywhere.

Lauluntekijänä Bon Jovi otettiin mukaan Songwriters Hall of Fameen vuonna 2009. Vuonna 2012 Bon Jovi sijoittui 50. sijalle Billboard Magazinen Power 100 -listalle, joka on musiikkialan tehokkaimpien ja vaikutusvaltaisimpien ihmisten luettelo. Bon Jovi on esiintynyt yli 2700 konsertissa yli 50 maassa yli 34 miljoonalle faneille. Bon Jovi valittiin Britannian Music Hall of Fameen vuonna 2006 ja Yhdysvaltain Rock and Roll Hall of Fameen vuonna 2018.

Jamie McCarthy / Getty Images

Urheilu franchising: Jon Bon Jovista tuli Arena Football League: n Philadelphia Soulin perustaja ja pääomistaja vuonna 2004. Hän ei ole enää osa franchising-konsernia.

Vuonna 2011 Jon ilmaisi kiinnostuksensa ostaa 15% Atlanta Falconsista 150 miljoonalla dollarilla.

Vuonna 2014 joukko sijoittajia, mukaan lukien Jon, pääsivät viimeiseen tarjouskilpailuun ostaakseen Buffalo Billsin.

Filantropia: Jon perusti JBJ Soul -säätiön vuonna 2006 yrittääkseen murtaa köyhyyden ja kodittomuuden kierron. Hän avasi ensimmäisen yhteisöllisen JBJ Soul Kitchen -ravintolansa, jossa asiakkaat maksavat, mitä heillä on varaa joko käteisellä tai vapaaehtoistyönä tunnin työaikansa siellä. Vuoden 2019 alussa JBJ Soul Kitchen lahjoitti ilmaisia ​​aterioita hallitukselle. työntekijät ja perheenjäsenet, joihin liittohallituksen sulkeminen vaikuttaa. Vuodesta 2020 lähtien on kolme JBJ Soul -keittiötä, jotka toimivat Red Bankissa, Toms Riverissä ja Newarkissa New Jerseyssä. Newarkin sijainti on Rutgers Universityn kampuksella.

Henkilökohtainen elämä: Jon tapasi Dorthea Hurleyn lukiossa. Sitten vuonna 1989 Los Angelesin pysäkillä Bon Jovin New Jerseyn syndikaattikiertueella Jon otti salaisen sivumatkan Las Vegasiin naimisiin Dorthean kanssa. He menivät naimisiin Gracelandin hääkappelissa 29. huhtikuuta 1989. Pariskunnalla on neljä lasta: tytär Stephanie (1993) ja kolme poikaa, Jesse (1995), Jacob (2002) ja Romeo (2004).

Vuonna 1996 People-lehti nimitti hänet yhdeksi maailman 50 kauneimmista ihmisistä. Vuonna 2000 People myönsi hänelle otsikon 'Seksikkäin rokkitähti'.

Hän on sukulainen Frank Sinatran kanssa.

Kiinteistöt

Vuosien varrella Jon on ostanut, myynyt ja kehittänyt useita vaikuttavia ominaisuuksia. Joitakin merkittäviä esimerkkejä:

New York City : Vuonna 2007 Jon maksoi 24 miljoonaa dollaria upeasta 7400 neliömetrin kattohuoneistosta, joka sijaitsee osoitteessa Mercer Street 158. Hissi avautuu suoraan huoneiston omaan sisäänkäyntiin. Kattohuoneistossa oli kaksi olohuonetta, joista jokaisella oli 11-jalkaiset katot ja kattoterassi. Kattokannella on oma terassi. Jovi listasi tämän kattohuoneiston alun perin myytäväksi vuonna 2013 42 miljoonalla dollarilla. Lopulta hän hyväksyi 34 miljoonaa dollaria kesäkuussa 2015.

Myös vuonna 2015 Jon maksoi 12,88 miljoonaa dollaria uskomattomasta kolmen makuuhuoneen, 4000 neliöjalan huoneistosta Manhattanin West Villagessa. Alun perin hän listasi sen kesäkuussa 2018 hintaan 18 miljoonaa dollaria ja hyväksyi lopulta 15 miljoonaa dollaria tammikuussa 2018.

Älä huoli siitä, että Jon tarvitsee kuitenkin levätä päänsä New Yorkissa, koska syyskuussa 2017 hän maksoi 18,94 miljoonaa dollaria neljän makuuhuoneen huoneistosta Greenwich Villagessa.

New Jersey : Jon toi heinäkuussa 2019 15 hehtaarin Middletownin, New Jerseyn kartanon, hintaan 20 miljoonaa dollaria. Kuuden makuuhuoneen yhdeksän kylpyhuoneen kodissa, joka rakennettiin Jonille mittatilaustyönä vuonna 1999, on 18 000 neliömetriä asuintilaa. Omaisuus sijaitsee Navesink-joen varrella, ja sen edessä on 750 metriä vettä. Aamiaishuoneesta, perhehuoneesta, ruokasalista, päämakuuhuoneesta ja yhdestä muusta makuuhuoneesta on näkymät vesille. Pihalla on lämmitetty ulkouima-allas, jossa on cabanoja, pubi ja kolmen makuuhuoneen vaunutalo, joka on rakennettu vuonna 1910. Kiinteistön tallit on muutettu äänitysstudiona. Kiinteistö sijaitsee tunnin ajan New Yorkin ulkopuolella.

Florida : Vuonna 2018 Jon maksoi 10 miljoonaa dollaria merenrantakodista Palm Beachissä Floridassa muutaman minuutin päässä Donald Trumpin Mara-A-Lago-lomakeskuksesta ja Breakers Palm Beachistä. Hän jatkoi edellisen kodin hävittämistä ja rakensi 5000 neliömetrin kartanon. Hän ei koskaan asunut kiinteistössä ja listasi sen myytäväksi melkein heti rakentamisen valmistuttua. Hän myi sen heinäkuussa 2020 20 miljoonalla dollarilla.

Samana päivänä, kun Jon myi Floria-talonsa, hän pudotti 43 miljoonaa dollaria uudelle, hieman yli kahden mailin päässä sijaitsevalle North Ocean Boulevardille. Hänen uusissa kaivoissaan on kaksi merenrantaterassia, uima-allas, Cabana, paikan päällä oleva kuntosali, viinikellari ja ilmastoitu kolmen auton autotalli. Kodissa on 10000 neliömetriä.

Jon Bon Jovi Nettovarallisuus

Jon Bon Jovi

Nettovarallisuus: 410 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 2. maaliskuuta 1962 (59 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Ammatti: Laulaja, näyttelijä, lauluntekijä, muusikko, levytuottaja, säveltäjä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu