Jonathan ja Drew Scott Net Worth

Kuinka paljon Jonathan ja Drew Scott ovat arvoisia?

Jonathan ja Drew Scott Nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria

Jonathan ja Drew Scottin nettovarallisuus: Jonathan ja Drew Scott ovat kanadalaisia ​​todellisuuden televisiohenkilöstöjä, joiden yhteenlaskettu nettovarallisuus on 200 miljoonaa dollaria. Heidät tunnetaan parhaiten Property Brothersin televisio- ja kodinsisustustoiminnan aloittamisesta.

Aikainen elämä: Identtiset kaksosveljet Jonathan Ian Scott ja Andrew (Drew) Alfred Scott syntyivät 28. huhtikuuta 1979 Vancouverissa British Columbiassa. John syntyi neljä minuuttia ennen Drew'ta, jonka syntymä oli täydellinen yllätys, koska hänen vanhempansa Jim ja Joanne Scott ajattelivat, että Joanne synnytti vain yhden lapsen! Heidän isänsä oli muuttanut Skotlannista teini-ikäisenä unelmoinaan olla amerikkalainen cowboy, kuten hän kasvoi katsomassa televisiossa. Hän työskenteli elokuvateollisuudessa 70-luvun loppupuolelle saakka, jonka hän lopetti keskittyä perheen kasvattamiseen. Jim ja Joanne muutti perheen hevostilalle Maple Ridgen alueelle Kanadaan. Veljet alkoivat työskennellä nuorina, perustamalla ensimmäisen liiketoimintansa vasta seitsemän vuoden ikäisenä JAM: n valmistamalla nailonpinnoitettuja ripustimia. He myivät heitä ovelta ovelle, kunnes nainen tilasi tuhansia. Poikien jatkuva työnhaku johti heidät mainokseen, joka rekrytoi lapsen pellejä esiintymään paraateissa. Yhdessä vaiheessa he ansaitsivat 100 dollaria tunnissa esiintyessään pelleinä paraateissa.

Heidän isänsä remontoisi yleisesti perheen kiinteistöjä, ja hän palkkasi Johnin ja Drewn rakentamaan ja korjaamaan aitoja, kansia ja latoja vasta 8-vuotiaana. He jatkoivat isänsä avustamista erilaisissa projekteissa koko lapsuudestaan. 14-vuotiaana perhe alkoi työskennellä vanhempiensa unelmakodissa Kanadan Albertassa. Veljet kävivät Thomas Haneyn lukiossa, ja kun perheen unelmakoti valmistui, he lähtivät Calgaryyn opiskelemaan.

Varhainen ura: Drew ja Jonathan alkoivat ostaa ja kunnostaa kiinteistöjä, kun he olivat vielä teini-ikäisiä. Vaikka nämä kaksi alun perin halusivat olla viihdyttäjiä, he eivät halunneet olla nälkään taiteilijoita. He ajattelivat, että jos he sijoittavat aikaisin kiinteistöihin, se toimisi eräänlaisena puskurina sille, mitä he todella halusivat tehdä. He ostivat ensimmäisen talonsa 18-vuotiaana, yliopiston ensimmäisellä lukukaudella. He käyttivät myyjän takaisinottolainaa ja tekivät 250 dollarin käsirahan yliopiston kadun toisella puolella sijaitsevassa seitsemän makuuhuoneen talossa. Remontin jälkeen veljet vuokrasivat sen ja tekivät 800 dollaria kuukaudessa vuokrasta. He myivät sen vuotta myöhemmin 50 000 dollarin voitolla yliopistossa käydessään. He jatkoivat kotien ostamista ja kääntämistä koko myöhään teini-ikäisenä.

Ennen kuin siirtyivät kiinteistöihin todellisena ammattina, veljet yrittivät toimia, John yritti työskennellä illuusionistina. 19-vuotiaana John keskeytti yliopiston ja alkoi rakentaa suuren myynnin illuusioita tavoitteena kehittää kiertueteatteriesitys. Taikuritoveri, joka väitti olevansa ystävänsä ystävä, lähestyi häntä ja John suostui vuokraamaan hänelle useita illuusioita. Valitettavasti mies varasti koko tuotannon, tuhosi näyttelyn ja jättäen Jonathanille huikeat 80 000 dollarin velat. Hän ei kyennyt keräämään velkaa, eikä masentunut ja hämmentynyt kertonut vanhemmilleen, mitä hänelle oli tapahtunut. John joutui jättämään konkurssin 20-vuotiaana. Drew oli myös lähtenyt yliopistosta ja työskenteli lentoemäntänä WestJetissä. John palasi kouluun Southern Alberta Institute of Technology -opiskeluun opiskelemaan rakentamista ja suunnittelua. Silloin hän sai toimiluvan urakoitsijana. Samaan aikaan Drew sai kiinteistöluvan vuonna 2004.

Samaan aikaan sekä Jonathan että Drew ottivat pieniä näyttelijärooleja. Drew esiintyi molemmat kanadalaisessa televisio-ohjelmassa Breaker High . Drewilla oli myös rooli Smallville ja Jonathan oli The Salaiset kansiot .

Veljet perustivat Scott Real Estate, Inc. -yrityksen vuonna 2004. Yritys perustettiin valvomaan liike- ja asuinkiinteistöjen rakentamista ja kehittämistä. He olivat avanneet kolmannen konttorinsa vuoteen 2008 mennessä. Vuonna 2010 Drew ja John perustivat Scott Brothers Entertainmentin, itsenäisen tuotantoyhtiön. He siirtivät painopisteen elokuvasta alkuperäiseen sisältöön televisio- ja digitaalialustoille vuoteen 2013 mennessä.

Veljet ovat tulleet tunnetuksi kyvystään viedä koteja, jotka vaikuttavat mahdottomilta korjata, ja tekevät niistä uudet. Scott Real Estate, Inc. -yhtiöllä on tällä hetkellä toimistot Vancouverissa, Calgaryssa ja Las Vegasissa, ja veljet ovat HGTV: n todellisuussarjan, Property Brothers -tähtiä. Ohjelma alkoi vuonna 2011. He omistavat tuotantoyrityksen vanhemman veljensä Dividian Production Groupin kanssa.

Michael Loccisano / Getty Images

Jonathan ja Drew eivät ole vain näyttäneet Kiinteistöveljet tietenkin, mutta myös Ostaminen ja myyminen, veli vs. veli, omaisuuden veljet: kotona, kiinteistöveljet: kotona karjatilalla, veljet ottavat New Orleansin, ja Kiinteistön veljet kotona: Drew's Honeymoon House. Scottin veljekset ovat lanseeranneet oman kodinsisustustuotemerkkinsä nimeltä Scott Living sekä Dream Homes -sarjan. Vuonna 2017 Drew Scott kilpaili tositelevisiosarjassa Dancing With the Stars. Veljet ovat kirjoittaneet kirjat Dream Home: The Property Brothers's Ultimate Guide to Finding and Fixing Your Perfect House in 2016 ja se vie kaksi: tarinamme vuonna 2017. Vuonna 2015 Property Brothers nimitettiin Primetime Emmy -palkinnoksi erinomaisesta rakenteellisen todellisuuden ohjelmasta . Samana vuonna veljekset isännöivät Scott Brothers -teemaristeilyn Sailing With the Scots. Myöhemmin samana vuonna Drew ja John julkaisivat ensimmäisen ulkokalustevalikoimansa QVC: llä, Scott Living. Vuonna 2017 kaksoset ostivat kaikki tuotemerkkinsä Scott Brothers Globalin alaisuudessa. Drew kirjoitti sosiaaliseen ajankohtaan perustuvan dokusarjan, josta hän tuntee intohimoisesti, mukaan lukien aurinkoenergia. Tämä julkaistiin vuonna 2018.

Jonathan Scott on nyt palkittu illusionisti, joka esiintyy usein Las Vegasissa, ja Drew Scott ohjaa ja tuottaa elokuvia. Property Brothers -televisio esitti 14. kaudensa vuonna 2019.

Jonathan Scottin henkilökohtainen elämä: John meni naimisiin kesällä 2007 WestJet-miehistön aikatauluttajan Kelsy Ullyn kanssa. Hän selittää kirjassaan kuitenkin, että heidän muutettuaan Las Vegasiin hänen mallinnus- ja tarjoilutyönsä aloitti joukon haasteita, jotka vahingoittivat heidän suhdettaan. Oltuaan yhdessä yli seitsemän vuotta, kaksi heistä meni naimisiin, he erosivat vuonna 2010. Hän seurusteli Jacinta Kuznetsovia kolmen vuoden ajan, mutta he erosivat huhtikuussa 2018. Viikko sen jälkeen, kun Zooey Deschanel ilmoitti avioerostaan, Jonathan paljasti, että kaksi oli alkanut vuodelta elokuussa 2019. He tapasivat kuvaamansa Carpool Karaoke -jakson sarjassa.

Drew Scottin henkilökohtainen elämä: Drew kihlautui Linda Phaniin vuonna 2016 ja pari meni naimisiin kohdehääseremoniaan Italiassa toukokuussa 2018. Drew on hyväksynyt Hilary Clintonin ja pitää elämänvalmentaja Tony Robbinsia henkilökohtaisena sankarina. Drew arvostaa terveellistä elämäntapaa, ja karatessa on musta vyö.

Molemmat veljet ovat koripalloharrastajia ja kasvoivat pelaamalla. He ovat kahdesti pelanneet NBA: n All-Star Celebrity Game -pelissä. He ovat molemmat hyväntekijöitä, jotka ovat tehneet valtavaa työtä Habitat for Humanity- ja Pyhän Juudaksen hyväksi. Ne antavat paljon tukea myös muille lasten syöpäaloitteille ja hyväntekeväisyysjärjestöille. Marraskuussa 2016 veljekset valittiin Habitat for Humanity -elämän korkeimmalle kunnialle, Habitat Humanitarians -elokuvalle. Kaksoset tekivät myös paljon työtä Michelle Obaman kanssa hänen 'Let's Move' -kampanjassaan First Lady.

Jonathan ja Drew Scott Net Worth

Kiinteistöveljet

Nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu