Jordan Belfortin nettovarallisuus

Paljonko Jordan Belfort on arvoinen?

Jordan Belfortin nettovarallisuus: - 100 miljoonaa dollaria

Jordan Belfortin nettovarallisuus: Jordan Belfort on amerikkalainen entinen osakevälittäjä, kirjailija ja motivoiva puhuja, jonka nettovarallisuus on - 100 miljoonaa dollaria. Hän julkaisi muistelmansa 'Wall Streetin susi' vuonna 2007. Se muutettiin samannimiseksi elokuvaksi Leonardo DiCaprio pääosassa vuonna 2013. Myös vuoden 2000 elokuva 'Boiler Room' perustui Belfortiin ja hänen yrityksensä Stratton Oakmontiin. .

Aikainen elämä: Jordan Ross Belfort syntyi Bronxissa New Yorkissa 9. heinäkuuta 1962. Hän varttui Bayside, Queens, juutalaisessa perheessä. Belfort ja läheinen ystävä ansaitsivat 20000 dollaria myymällä italialaista jäätä jäähdyttimistä rannalla oleville ihmisille kesällä lukion ja yliopiston välillä. Belfort valmistui amerikkalaisesta yliopistosta biologian tutkintoon. Hän ilmoittautui hammaskouluun Marylandin yliopiston koulussa. Hän lähti ensimmäisen luokanpäivän jälkeen, kun tiedekunnan jäsen sanoi hammaslääkäriksi oleminen ei tapa rikastua.

Ura: Belfort myi lihaa ja äyriäisiä ovelta ovelle Long Islandilla, New Yorkissa. Hänen lihamyyntiliiketoimintansa kasvoi alkuperäisestä yhden miehen toiminnasta yritykseksi, joka työllisti useita ihmisiä ja myi 5000 kiloa naudanlihaa ja kalaa viikossa. Kun hän oli 25, hän nosti konkurssin ja löysi työpaikan L.F.Rothschildilta osakevälittäjäharjoittelijana. Väitetysti Belfortin ensimmäinen pomo kertoi hänelle menestyksen avaimet olivat itsetyydytys, kokaiini ja huora. Hänet irtisanottiin tästä yrityksestä vuoden 1987 Mustan maanantaina osakemarkkinoiden kaatumisen jälkeen. Tästä takaiskusta huolimatta Belfort kiinnittyi ajatukseen ansaita sellaista rahaa, jota vanhemmat osakemeklarit tekivät. 1980-luvun lopulla Belfort työskenteli useissa finanssiyrityksissä keräten kaiken mahdollisen tiedon. Hän kehitti myyntikorkeuttaan ja päätti vuonna 1989 perustaa oman yrityksen.

Belfort perusti Stratton Oakmontin 1990-luvun alussa. Yritys markkinoi penniäkään varastoja kattilahuoneessa. Belfort käytti pumppu- ja kaatopaikkajärjestelmää huijaamaan sijoittajiaan. Stratton Oakmontin menestyksen huipulla Belfortin palveluksessa oli yli 1000 osakemeklaria ja yli miljardi dollaria hallinnassa. Kansallinen arvopaperikauppiaiden liitto oli kuitenkin Belfortissa ja Stratton Oakmontissa. Yhdistys tutki tarkasti yrityksen liiketoimia. Sitten joulukuussa 1996 National Securities Dealers Association potkaisi Stratton Oakmontin jäsenyydestään ja yritys lopetti toimintansa.

Belfortin on pestänyt rahansa sveitsiläisiin pankkeihin. Hänen äitinsä ja vaimonsa täti auttoivat salakuljettamaan rahaa Sveitsiin. Stratton Oakmontin juoksun aikana hän ilmoitti järjestäneen puolueita, joihin sisältyi kääpiöheittokilpailuja.

Lakiasiat: Belfortia syytettiin arvopaperipetoksista ja rahanpesusta vuonna 1999. Hän suoritti 22 kuukauden 4 vuoden rangaistuksen vastineeksi FBI: n kanssa tekemästä valitussopimuksesta. Hänen taloudelliset huijaukset maksoivat sijoittajille 200 miljoonaa dollaria.

Palautus: Belfort syytettiin rahanpesusta ja petoksista vuonna 1998. Hänet tuomittiin arvopaperipetoksista ja rahanpesusta viettänyt lähes kaksi vuotta vankilassa. Hänen oli myös maksettava takaisin 110 miljoonaa dollaria 200 miljoonasta dollarista, jonka hän oli varastanut yli 1500 asiakkaalta. Tähän mennessä hän on maksanut takaisin vain noin 10 miljoonaa dollaria 110 miljoonasta.

Motivoiva puhuminen ura: Vankilasta vapautumisensa jälkeen Belfort keksi itsensä motivoivana puhujana. Hän aloitti liiketoiminnan nimeltä Global Motivation, Inc. Hän vietti tien päällä noin kolme viikkoa kuukaudessa puhetta etiikan merkityksestä liiketoiminnassa ja oppimisesta virheistä. Esimerkiksi 1990-luvulla hän ajatteli olevansa perusteltua rikkomaan rahoitusalan sääntelyviranomaisten antamia sääntöjä, koska monet muut tekivät sen. Jos varaat puhesitoumuksen Belfortin kanssa, se maksaa sinulle 30 000 - 75 000 dollaria. Myyntiseminaarin varaaminen hänen kanssaan maksaa vähintään 80 000 dollaria. Hän ei ole saanut parhaita arvioita puheistaan ​​kommentoijien kanssa, jotka reagoivat kielteisesti hänen tarinoihinsa varainhoitoasetusten rikkomisesta, kuten hän teki 1990-luvulla.

Uran kirjoittaminen: Belfort kirjoitti molemmat muistelmat 'Wall Streetin susi' ja 'Wall Streetin susi kiinni', jotka on julkaistu noin 40 maassa ja käännetty 18 kielelle. Wall Streetin susi muutettiin elokuvaksi pääosissa Leonardo DiCaprio, Jonah Hill ja Margot Robbie. Martin Scorsese ohjannut elokuvan. Hän kirjoitti myös `` Way of the Wolf: Become a Master Closer with Straight Line Selling '', joka julkaistiin vuonna 2017.

Henkilökohtainen elämä: Vuosina Strattonissa Belfort johti ylenpalttista elämäntapaa ja järjesti usein juhlia. Hän käytti myös virkistyslääkkeitä, erityisesti metakvalonia tai quaaludeja.

Belfort ja hänen ensimmäinen vaimonsa Denise Lombardo erosivat Stratton Oakmontia johtavan aikansa aikana. He olivat naimisissa vuosina 1985-1991.

Tommy Chong oli hänen kammatoverinsa vankilassa ja kannusti Belfortia kirjoittamaan 'Wall Streetin susi'.

Hän meni naimisiin brittiläissyntyisen mallin Nadine Caridin kanssa vuonna 1991. He tapasivat juhlissa. Heillä oli kaksi lasta yhdessä - Chandler ja Carter. He erosivat, kun hän syytti häntä perheväkivallasta (todennäköisesti huumeiden aiheuttamasta) ja erosi vuonna 2005.

Belfort osti ylellisen jahdin Nadine, joka rakennettiin vuonna 1961 kuuluisalle suunnittelijalle Coco Chanelille. Hän nimitti jahdin uudelleen toisen vaimonsa mukaan. Alus upposi Sardinian rannikon edustalle kesäkuussa 1996. Italian laivaston erikoisjoukot pelastivat kaikki jahdilla olleet. Myöhemmin Belfort myönsi vaativansa purjehtia jahdilla kovassa tuulessa laivan kapteenin neuvoja vastaan.

Vuonna 2oo8 Belfort aloitti tapaamisen Anne Koppen kanssa. He kihloivat vuonna 2015. Vuodesta 2020 lähtien he ovat edelleen yhdessä, mutta naimattomia.

Belfort on innokas tennispelaaja.

Belfort asuu Kaliforniassa, mutta hänen työpaikkansa on Itävallassa. Tämä tekee hänelle kätevästi sen, että hallituksen on vaikeampi saada käsiinsä hänen rahojaan antamaan ihmisille, joita hän petti.

Belfortia on verrattu surullisen Ponzi-järjestelmään syyllistyneeseen Bernie Madoffiin.

Belfortilla on pienoiskuva lähellä Wall Streetin susi. Siinä mainostettiin motivoivaa puheyritystään.

Hänen entinen turvallisuuspäällikkönsä Bo Dietl antoi haastattelun, jossa hän sanoi, ettei koskaan nähnyt Belfortia raittiina työskennellessään hänelle ja paljasti, että Belfortilla oli vakavia siteitä mobiin.

Kiinteistöt: Vuonna 2001 liittovaltion hallitus takavarikoi Belfortin Long Islandin, New Yorkin kartanon, ja myi sitten maksamaan takaisin joitain Belfortin petosten uhreja. Siitä lähtien kotia on myyty useita kertoja. Se tuli markkinoille vuonna 2017 3,4 miljoonalla dollarilla. Elokuussa 2018 hinta laski 2,89 miljoonaan dollariin.

Jordan Belfortin nettovarallisuus

Jordan Belfort

Nettovarallisuus: - 100 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 9. heinäkuuta 1962 (58 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Ammatti: Motivoiva puhuja, yrittäjä, kirjailija, elokuvantuottaja, käsikirjoittaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu