Jordan Poole

  Jordan Poole 15 dollaria Miljoonaa Palkka: 35 miljoonaa dollaria
: 15 miljoonaa dollaria
Palkka: 35 miljoonaa dollaria

💰 Vertaa Jordan Poolen

Mikä on Jordan Poole's?

Jordan Poole on ammattikoripalloilija, jonka nettovarallisuus on 15 miljoonaa dollaria. Jordan Poole tunnetaan luultavasti parhaiten NBA:ssa pelaamisesta Golden State Warriorsissa. Aiemmin hän pelasi yliopistossa Michigan Wolverinesin kanssa ja voitti vuoden 2018 Big Ten -turnauksen. Vuonna 2022 Poole voitti NBA:n mestaruuden Warriorsissa.

  1. Varhaiselämä ja lukio
  2. Kolleginen ura
  3. Golden State Warriors
  4. Sopimukset

Varhaiselämä ja lukio

Jordan Poole syntyi 19. kesäkuuta 1999 Milwaukessa, Wisconsinissa Anthonylle ja Monetille. Hänellä on veli ja sisko. Teini-ikäisenä Poole meni ensin Rufus King High Schooliin, jossa hänestä tuli yksi maan korkeimmalle arvostetuista koripallomahdollisuuksista. Siirtyessään La Lumiere Schooliin Indianassa vanhemmalle vuodelle, Poole kilpaili joukkueensa kanssa vuoden 2017 Dick's National High School Championship -sarjassa. Hän kirjasi 13 pistettä pelin aikana, mukaan lukien summerin lyönti kolmannella neljänneksellä, joka auttoi La Lumierea saamaan tittelin.Kolleginen ura

Saatuaan useita houkuttelevia korkeakoulutarjouksia, Poole päätti lopulta osallistua Michiganin yliopistoon. Big Ten -debyyttinsä Michigan Wolverinesin kanssa hän johti joukkuetta 19 pisteellä voitossa Indianasta. Wolverines voitti Big Ten -turnauksen tittelin ja eteni jatkokaudelle, jossa he pääsivät kansalliseen mestaruusotteluun. Lopulta joukkue putosi Villanovalle. Toisena vuotenaan Poole teki uransa uuden ennätyksen, 22 pistettä, kun voitti George Washingtonin, ja ylsi myöhemmin 26 pisteellä voitossa Etelä-Carolinaa vastaan. Wolverines pääsi Sweet Sixteeniin tuon kauden jälkeen.

  Jordan Poolen nettovarallisuus

(Kuva Harry How/Getty Images)

Golden State Warriors

Luopunut juniori- ja seniorivuosistaan ​​Michiganissa, Poole osallistui NBA-draftiin vuonna 2019, ja Golden State Warriors valitsi hänet. Hän aloitti ensimmäisen NBA-lähtönsä lokakuun lopulla ja teki 13 pistettä Warriorsin kauden ensimmäisessä voitossa. Myöhemmin, joulukuussa, Poole lähetettiin NBA G-liigan Santa Cruz Warriorsiin. Hänet kutsuttiin takaisin Golden State Warrioriin seuraavana kuussa, ja hän teki urallaan uuden ennätyksen, 21 pistettä voitolla Orlando Magicia vastaan. Toisella kaudellaan Warriorsissa Poole teki uuden uran ennätyksen, 26 pistettä, kun hän hävisi Phoenix Sunsille; Hän ylitti tämän luvun pari kuukautta myöhemmin 38 pisteellä voitossa New Orleans Pelicansia vastaan.

Poolen läpimurtokausi oli NBA:ssa kaudella 2021-22. Hän voitti Otto Porter Jr.:n ja tuli Warriorsin aloitusvartijaksi, ja hän aloitti kauden suotuisasti 33 pisteellä – mukaan lukien kahdeksan kolmipistettä – voitolla Toronto Raptorsia vastaan. Vuoden 2022 alussa Poole aloitti pelaamisen pistevahtina Klay Thompsonin ja Stephen Curryn rinnalla. Kun Curry jäi sivuun kauden loppupuolella, Poole teki löysyyttä tekemällä 20 pistettä tai enemmän 18 viimeisestä 20 ottelusta. Hän päätti runkokauden johtaen NBA:ta vapaaheittoprosentteissa. Warriors eteni NBA:n pudotuspeleihin ja lopulta finaaliin, jossa se voitti Boston Celticsin kuudessa pelissä ja antoi Poolelle ensimmäisen NBA-mestaruutensa. Lokakuussa 2022 Poole allekirjoitti neljän vuoden jatkosopimuksen Warriorsin kanssa.

Sopimukset

Kolmella ensimmäisellä NBA-kaudellaan Jordan Poole ansaitsi yhteensä hieman yli 6 miljoonaa dollaria. Lokakuussa 2022 Jordan allekirjoitti neljän vuoden ja 140 miljoonan dollarin jatkosopimuksen pysyä Warriorsin kanssa. Sopimuksen keskimääräinen vuosipalkka on 35 miljoonaa dollaria.

Jordan Poolen artikkelit

Kaikki nettovarallisuus on laskettu käyttämällä julkisista lähteistä saatuja tietoja. Sisällytämme myös julkisuuden henkilöiltä tai heidän edustajistaan ​​saatuja yksityisiä vinkkejä ja palautetta. Vaikka teemme ahkerasti töitä varmistaaksemme, että lukumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Otamme mielellämme vastaan ​​kaikki korjaukset ja palautteen alla olevan painikkeen avulla.

* ?Jordan Poole      JulkkistilastotName