José Andrésin Jaleo haluaa sinun kokeilevan sherryä

Jaleo The Cosmopolitan of Las Vegasissa tarjoaa laajan valikoiman sherryjä tapaksien kera. ...Jaleo The Cosmopolitan of Las Vegasissa tarjoaa laajan valikoiman sherryjä tapaksien kera. (Al Mancini) Valikko Jaleon sherryparilounaasta. (Al Mancini) Jaleo -sommeljee Mario Luma valmistautuu kaataa sherryä Las Vegasin Cosmopolitan -ravintolassa. (Al Mancini) Pasamontes manchego tarjoillaan lounaalla Jaleossa, joka korosti sherryä. (Al Mancini) Pan con tomate on yksi tapaksista, joita tarjoillaan espanjalaisessa Jaleo -ravintolassa. (Al Mancini) Gazpacho temporal on Jaleon valikossa. (Al Mancini) Endiilejä Jaleossa (Al Mancini) José Andrésin tapasravintolassa Jaleo tarjoillaan kanan kroketteja. (Al Mancini) Patatas bravas tarjoillaan Jaleossa Las Vegasin Cosmopolitanissa. (Al Mancini) Espinacas a la Catalina tarjoillaan espanjalaisessa tapasravintolassa Jaleossa. (Al Mancini) Näytteitä Jaleon tarjoamista sherryistä. (Al Mancini) Kausikasvisriisi Jaleossa. (Al Mancini) Butiffara paahdettu Jaleossa. (Al Mancini) Jaleossa tarjoillaan valkosipulinkanaa. (Al Mancini) Rey silo blanco Jaleon valikossa. (Al Mancini) Neljä sherry -tyyliä lounaan mukana Jaleossa. (Al Mancini) Jaleo The Cosmopolitan of Las Vegasissa tarjoaa laajan valikoiman sherryjä tapaksien kera. (Al Mancini)

Jaleon tiimin tehtävänä on saada sinut kokeilemaan sherryä.

Sommelier Mario Luna selittää, että espanjalainen väkevä viini on tapaksien keskeinen osa. Valitettavasti hän sanoo, että se on se, mitä useimmat ruokailijat unohtavat.

miten dennis collins ansaitsi rahansa

Kun tulet Jaleoon, (katsot läpi) kokki José Andrésin silmät. Ja kaikki oppivat tapaksista tullessaan sisään. Mutta Sherry on tapaksien perusta. Sherry, jamon, queso, pan con tomate - nämä ovat tapas -rakennusaineita.Kolme ensimmäistä - kinkkua, juustoa ja grillattua leipää tomaatilla niille, jotka eivät puhu espanjaa - ovat suosittuja ruokia ravintolassa, mutta valitettavasti monet vieraat jättävät sherryn väliin.

Joten ihmiset (vain) saavat kokea kolme neljäsosaa siitä.

Sanan saamiseksi Luna isännöi 5. joulukuuta lounaan kutsutuille vieraille, ja hän yhdisti neljä erilaista sherryä kaikkeen edellä mainituista tuotteista kanan kroketteihin, patatas bravasiin, paahdettuun pinaattiin ja sianlihamakkaraan.

Stan leen nettovarallisuus 2018 Forbes

Jaleo The Cosmopolitan of Las Vegasissa tarjoaa ruokalistalleen aina 17–20 sherrylajiketta, joiden hinta on 11–18 dollaria lasista tai 16–1 000 dollaria pullo. Ravintola tarjoaa henkeä myös kahdessa eri lennossa, niille, jotka ovat kiinnostuneita näytteenotosta useammasta kuin yhdestä.