Joseline Hernandez Nettovarallisuus

Paljonko Joseline Hernandez on arvoinen?

Joseline Hernandezin nettovarallisuus: 300 tuhatta dollaria

Joseline Hernandezin nettovarallisuus: Joseline Hernandez on puertoricolaisamerikkalainen amerikkalaisen tv-persoonallisuus, räppäri, strippari ja näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten esiintymisestä VH1-sarjassa Rakkaus ja hiphop: Atlanta sekä Rakkaus ja hiphop Miami. Joselinein nettovarallisuus on 300 000 dollaria.

Aikainen elämä: Joseline Hernandez syntyi Poncessa Puerto Ricossa 3. marraskuuta 1986. Kun hän oli kuusi, hän muutti Floridaan äitinsä Carmenin, isäpuolensa Luisin ja viiden sisaruksensa kanssa. Hänen biologinen isänsä kuoli heroiinin yliannostuksesta ennen perheen muuttoa Floridaan. Kun hän oli 16, Hernandez alkoi riisua nimellä Sheneliica Bettencourt, jotta hän voisi tukea köyhyydestä kärsivää perhettään ja varmistaa, että nuoremmilla sisaruksillaan on kaikki tarvitsemansa.

Ura: Stevie J löysi Hernandezin, kun hän oli strippaamassa Onyx Clubilla Atlantassa. Hänestä tuli osa Love & Hip Hop Atlantan ensimmäisen kauden näyttelijöitä vuonna 2012. Hän oli Stevie J: n uusi taiteilija. Tietysti paljastettiin myös, että Stevie J ja Joseline olivat mukana romanttisessa elämässä, mikä ei sopinut Stevien tyttöystävän ja Love & Hip Hop Atlantan näyttelijän Mimi Faustin kanssa. Näiden kolmen välinen rakkauskolmio oli VH1-todellisuuden televisio-ohjelman pääjuoni. Hernandez esiintyi Love & Hip Hop Atlantassa kuuden vuoden ajan. Näyttelyn Atlantan versio on yksi VH1: n parhaiten arvioiduista ohjelmista.

Hernandez julkaisi useita dancehall- ja reggaeton-vaikutteisia sinkkuja, kun hän esiintyi Love & Hip Hop Atlantassa. Hernandez näytteli Stevien kanssa spin-off-näyttelyssä Stevie J & Joseline: Go Hollywood vuonna 2016. Seuraavana vuonna hän esiintyi omassa televisio-erikoistarjouksessaan, Joseline's Special Delivery, joka dokumentoi lapsensa syntymän Stevie J.: n kanssa.

Kuudennen kauden tapaamisen aikana 1. kesäkuuta 2017 Hernandez lopetti Love & Hip Hop: Atlantan lisääntyneiden jännitteiden keskellä luoja Mona Scott-Youngin ja näyttelyn tuottajien kanssa.

Jemal Countess / Getty Images

Tammikuussa 2018 uutiset kertoivat, että Hernandez oli mukana ja kuvaamassa uutta todellisuusohjelmaa, Joseline Takes Miami. 4. maaliskuuta 2019 ilmoitettiin, että Joseline Takes Miami oli osunut tuotantoon ja että verkosto pyysi uudelleenmuutoksia. Projekti ei koskaan päässyt ilmaan.

Lokakuussa 2019 Joseline allekirjoitti suoratoistosopimuksen luomaan, tuottamaan ja tähdittämään omaa todellisuusnäyttelysarjaansa. Joseline's Cabaret: Miami, ensi-iltansa 19. tammikuuta 2020. Toukokuussa 2020 Joseline aloitti näyttelijänään Joseline's Cabaret -kauden toisen kauden.

Joulukuussa 2019 Joseline palasi Love & Hip Hop -sarjaan liittyäkseen Love & Hip Hop: Miami -elokuvasarjaan kolmannelle kaudelleen, joka kantaesitettiin tammikuun alussa 2020.

Helmikuussa 2020 Joseline ja hänen poikaystävänsä Balistic Beats ilmestyivät Marriage Boot Camp: Hip Hop Edition -sarjaan. Näyttelyn kauden finaalissa 9. huhtikuuta Beats ehdotti Hernandezille heidän muiden avioliitto Boot Camp -miehensä kanssa.

Henkilökohtainen elämä: Joseline Hernandez on biseksuaali. Hän on sanonut pitävänsä miehistä ja naisista tasa-arvoisesti ja että hänellä ei ole vahvempaa mieltymystä tavalla tai toisella.

Häntä kutsutaan usein Puerto Ricon prinsessaksi.

Yksi hänen veljistään on autistinen.

Hernandez ja Stevie J väittivät menevänsä naimisiin vuonna 2013. Stevie J kuitenkin kolme vuotta myöhemmin myönsi, että heidän avioliittonsa oli väärennetty julkisuuden vuoksi. Myöhemmin samana vuonna Joseline vahvisti, että heillä oli pitkäaikainen suhde, mutta eivät koskaan laillisesti naimisissa. Heidän hajoamisensa esiintyi Love & Hip Hop: Atlantan viidennessä kaudella.

Love & Hip Hop: Atlantan viidennen kauden tapaamisen kuvaamisen aikana Hernandez paljasti olevansa raskaana Stevien kuudennen lapsen kanssa. Hän synnytti tyttärensä Bonnie Bellan 28. joulukuuta 2016. Joseline ja Stevie J ovat joutuneet jatkuvaan huoltajuuskysymykseen tyttärensä Bonnie Bellan kanssa.

Toukokuussa 2019 Stevie J väitti, että Joseline ei ollut sallinut hänen nähdä tai ottaa yhteyttä tyttärensä yli kuukauden ajan. Hän mainitsi myös oikeudellisessa hakemuksessa, että hän pelkäsi tyttärensä turvallisuutta ja yleistä hyvinvointia. Stevie J ehdotti, että Joseline ei sovi olemaan vanhempi, ja sanoi, että hän on taloudellisesti vakaampi ja että hänen perheensä laulaja Faith Evansin kanssa olisi parempi vaikutus nuorelle tyttärelleen. Hän vaati myös, että Joseline maksaisi elatusapua. Siksi mitä arvoinen, ennen huoltajuudraamaa Joseline kommentoi sosiaalisessa mediassa, että Stevie tuskin osoitti kiinnostusta lastaan ​​kohtaan. Koko tilanne kuumeni heinäkuun lopulla 2019, jolloin Stevie J: n oli määrä ottaa tyttärensä huoltajuus 28. heinäkuuta - 11. elokuuta. Mutta kun Stevie yritti mennä hakemaan häntä Miamissa, Joseline lensi Los Angelesiin Bonnie Bellan kanssa. Joselineen pidätysmääräys annettiin, kunnes hän suostui luovuttamaan lapsen isänsä luo. Joseline lensi Miamiin tyttärensä kanssa ja Bonnie Bella annettiin Stevien aikuiselle tyttärelle. Stevie J: lle myönnettiin yksinomainen huoltajuus seuraavaan oikeustapahtumaansa 15. elokuuta 2019 asti.

Marraskuussa 2019 Stevie J sai ensisijaisen huoltajuuden Bonnie Bellasta. Joseline sai tutustumisoikeudet. Tuomioistuimet katsoivat myös, että Stevie J: n ei enää tarvinnut maksaa lapsen elatusapua. Joseline oppi tämän uutisen ollessaan Marriage Boot Camp: Hip Hop Edition -sivustolla. Hänellä oli näytön häiriö ja kommentoi, että hänestä tuntui, että hänen elämänsä hajosi. Onneksi tämä oli lyhytaikainen järjestely ja Joseline sai väliaikaisen huoltajuuden, jotta Bonnie Bella voisi jatkaa koulunkäyntiä äitinsä kotitilassa Floridassa. Tämä järjestely, joka edelleen vapautti Stevie J: n lapsituesta, oli voimassa helmikuuhun 2020 asti. Tämän kirjoituksen jälkeen entinen pariskunta taistelee edelleen sen kanssa tuomioistuimessa.

Hernandez julkisti suhteensa musiikkituottaja Robin Ingoumaan, joka tunnetaan ammattimaisesti nimellä Balistic Beats huhtikuussa 2018. Vuonna 2020 Hernandez ja Beats kihloivat. Hernandezin ja Beatsin on määrä mennä naimisiin 25. joulukuuta 2020.

Kesäkuun alussa 2020 Hernandez otti Instagram-tililleen lähettääkseen rohkaisevan sanan mielenosoittajille protestoidakseen poliisin julmuutta mustia ihmisiä kohtaan. Hän sanoi: 'Halusin lähettää kaikille siellä rakkautta ja positiivisuutta. Olen rukoillut paljon. Olen rukoillut Amerikan Yhdysvaltojen, koko maailman puolesta. Presidentti pehmentää sydämensä. Se on päivittäinen rutiini joka päivä. Rukoilla kaikkien mielenosoittajien puolesta. Rukoilemaan kaikkien ihmisten puolesta, jotka taistelevat jokapäiväistä taistelua saadakseen asiat muuttumaan kaikille mustille lapsille, kaikille mustille yhteisölle, latinalaisamerikkalaiselle yhteisölle, joka olen kuin minä, Afro Latinos. Rakastamme sinua, pysy turvassa siellä. Pidä vain rukoukset yllä. Pidä vain rukoukset yllä, kunnossa. '

Kiinteistöt: Vuonna 2019 Hernandez haastettiin ylellisestä Miamin huoneistokompleksista, jonka hän vuokraa maksamattomaksi vuokraksi. Vuokranantaja Beach Place Apartments haastoi todellisuuden tähden 2056 dollarin kuukausivuokralla, jota hän ei maksanut kahden makuuhuoneen huoneistostaan. Beach Place Apartments sanoi, että se jätti ilmoituksen, jossa hän vaati vuokraa huoneiston oven ulkopuolelta, mutta hän ei koskaan maksanut. Hän oli velkaa 2375 dollaria sekä vuokranantajan lakimiehen palkkiot. Kerrottiin, että Hernandezin vuokranantaja luopui oikeudenkäynnistä todellisuustähtiä vastaan. Hernandez ei ollut vielä vastannut oikeudenkäyntiin oikeudessa, kun hänen vuokranantajansa päättivät lopettaa asian.

Joseline Hernandez Nettovarallisuus

Joseline Hernandez

Nettovarallisuus: 300 dollaria tuhatta
Sukupuoli: Nainen
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu