Josh Groban huokuu hartautta, jota seuraajat arvostavat

TIEDOSTO *** RATKAISEMINEN KÄSITTELYVALOKUVA Laulaja-lauluntekijä Josh Groban näkyy tässä kohteliaisuuskuvassa vuodelta 2007.TIEDOSTO *** RATKAISEMINEN KÄSITTELYVALOKUVA Laulaja-lauluntekijä Josh Groban näkyy tässä kohteliaisuuskuvassa vuodelta 2007. Josh Groban poseeraa Torontossa maanantaina 10. tammikuuta 2011. Kun Groban kuuli, että Rufus Wainwright ja hänen äitinsä Kate McGarrigle kirjoittivat yhdessä kappaleen Grobanin uudelle CD-levylle, hän ei ymmärtänyt, että tämä oli heidän ensimmäinen yhteistyönsä . McGarrigle kuoli vain kuukausia myöhemmin. (AP Photo/The Canadian Press, Darren Calabrese) RJ FILE *** RALPH FOUNTAIN/REVIEW-LEHTI Laulaja Josh Groban esiintyy MGM Grand Arenalla 7. huhtikuuta 2007.

Se on lempiviestini vihapostista.

Viha voi kuitenkin olla liian vahva sana.

Kaksisivuinen kirje, päivätty 9. huhtikuuta 2007, on hauska, joskus ahdistavan tarkka vartaus itsestäni kirjoittamani Josh Grobanin konserttikatsauksen jälkeen, jota mainitun kirjeen kirjoittaja arvosti suunnilleen yhtä paljon kuin tuulen särky. suljettu tila.Se on roikkunut kaapissani jo vuosia.

Arvosteluni ei todellakaan ollut niin leikkaava.

jay anthony brown nettovarallisuus 2016

Ihailin Grobanin upeaa ääntä, joka on yksi pop -musiikin tunnetuimmista ja herättävimmistä, väline, jolla on Winslow Homerin maalauksen luonnollinen kauneus.

Lopulta minua kuitenkin pelotti kuinka esitys oli täynnä liikaa instrumentteja ja melodraamaa. Se oli ikään kuin asennettu pitkiin sementtituotteisiin ja syöksynyt schmaltzin valtamereen.

Ja sitten oli kappaleiden varsinainen sisältö, joka oli riittävän siirappista saadakseen Jemima -täti kurkkuun.

Kirjoitin, että Grobanin Hallmark-kortti herää eloon, ja hänen sanoituksissaan on yleisiä, kaikille sopivia yleiskatsauksia, jotka näyttävät ikäänkuin onnettomuuskekseiltä.

Tämä arviointi ei mennyt hyvin Grobanin uskollisen fanikunnan kanssa, joka vastasi niin vihaisella sähköpostilla kuin olen koskaan saanut paitsi sen ajan, jonka ehdotin, että Clay Aikenin Invisible oli todella kammottava stalker -hymni.

Kaikki sairaus huipentui tähän kirjeeseen, joka on tyytymättömän kaunis, paljon enemmän inspiroitu - ja inspiroiva - kuin kaikki sähköpostit, joissa halutaan pahoja asioita minulle ja koiralleni - enkä edes omistanut koiraa.

Kirje on kuviteltu päivä Groban -konserttiin johtaneesta päivästäni.

Se alkaa siitä, että herään suosikkikappaleeni Buckcherryn Crazy Bitchin ääniin.

OK, joten se on pieni isku.

Ei ole väliä kuinka hullu joku on tehnyt sinut, sinun ei tarvitse heitellä Buckcherry -fandomin väitteitä.

Se on vain töykeää ja kutsumatonta - kuten kyseinen bändi.

kuinka paljon tuomari judyn byrd on arvoinen

Seuraavaksi tarinan edetessä tapaan ystäväni Peterin ja lähdemme keskustaan ​​katsomaan kisoja - arvaan, että tämä oli silloin, kun Grand Prix tuli vielä Vegasiin - missä lyön 20 olutta.

Ilmeisesti olin rauhallinen sinä päivänä.

Sitten minulle soittaa päätoimittaja, joka ilmoittaa minulle, että tulen kuulemaan Josh Grobanin konserttia sinä iltana.

Tuo kaveri ei ole minun musiikkiani, valitan. Pidän 'äärimmäisestä rockista', en siitä sappisesta.

Jason, jos haluat jatkaa mukavaa työtäsi R-J: n kanssa, olet siellä, minulle kerrotaan.

Näin useimmat arvostelut osoitetaan itse asiassa vain nyrkillä ravistellen ja äitejä loukkaamalla.

Pomoni haluaa minun näkevän tuon orvokkilaulajan Josh Grobanin, pahoittelen Peteriä ja asetan 21. Schiltzin, joten ei poikasia, olutta ja siipiä minulle tänä iltana.

Lopulta pääsen esitykseen myöhään sen jälkeen, kun olin kamppaillut löytääkseen pysäköintipaikan, kun MGM Grandin valet -palvelija käänsi hänet pois, joka on jotenkin unohtanut hämmästykseni - Hei, jätkä, etkö tiedä kuka olen? Jyrin epätoivoisesti. Olen Jason Bracelin, R-J: n kirjailija.

(Matkalla sinne. Todellisuudessa esitän itseni Jason Braceliniksi, R-J: n kirjoittajaksi.)

Kun olen areenalla, seison takana muutaman kappaleen ja lähden sitten ja menen baariin.

Herään seuraavana iltapäivänä ja päätän laittaa sen läpi konsertin kirjoituksesta, käytännössä hikoillen kateutta-yhdessä eilisen illan keiton kanssa.

Arvostelusi kuulosti siltä, ​​että olet hyvin mustasukkainen Joshille ja se sai sinut tuntemaan itsesi isoksi kaveriksi huijaamalla häntä, kirjoittaja kirjoittaa ja asettaa minut helvettiin.

Kirje päättyy ehdotukseen, että sopisin paremmin työskentelemään sikatilalla, joka ei todellakaan ole niin paljon, koska kasvoin Illinoisin maaseudulla heidän ympäröimänä.

Huolimatta siitä, että hänet on otettu tällaiseen tehtävään, puhumattakaan siitä, että panetteleva Buckcherry -kommentti, arvostin kirjettä parilla tasolla.

Ensinnäkin sen sijaan, että olisin lähettänyt nimettömän tehtävän, kuten useimmat muut loukkaantuneet lukijat tekevät, onnistuin siitä, että kirjoittaja sisälsi jopa nimensä, osoitteensa ja puhelinnumeronsa.

kuinka paljon todd fisher on arvoinen

Ja niin, kun Josh Groban palasi MGM Grandiin sunnuntaina, ajattelin soittaa kirjailijalle Janet Shadowenille kaiken tämän ajan jälkeen saadakseni erilaisen käsityksen rakastetusta laulajasta.

Olet viimeinen henkilö, jonka luulin koskaan kuulevani, hän sanoo nauraen palauttaessaan hänelle jättämäni vastaajaviestin.

Hän muistaa kirjoittaneensa kirjeen selkeästi-oi, ehdottomasti, en ollut liian tyytyväinen sinuun-ja sanoo, että se ei ole jotain, mitä hän on tehnyt kovin usein, mutta arvostelu oli mielestäni erityisen huono.

Luin sen ja sanoin vain: 'Voi luoja, tiedän, ettei hän käynyt samassa (esityksessä), johon menin', muistelee Shadowen, entinen lentoemäntä, joka lensi 40 vuotta. Paikalla oli 10 000 ihmistä. He eivät voi olla väärässä.

Olen saattanut joutua Shadowenin ihon alle aiemmin, mutta tänä päivänä hänen kanssaan on ilo puhua, varsinkin mukava ja hyväntuulinen, kun otetaan huomioon, että hän keskusteli jonkun kanssa, joka oli kerran ärsyttänyt häntä niin paljon.

Kysyn häneltä, mikä Grobanissa tekee hänestä niin rakastavan.

Hän saa sinut tuntemaan olosi hyväksi, hän sanoo ja huomauttaa, että hän on nähnyt hänet konsertissa noin 12 kertaa ja on hänen esityksessään tänä viikonloppuna. Aivan kuin hän olisi ystäväsi. Hän liittyy kaikkiin. Hän on vain todella, todella mukava, lahjakas mies.

Tämä on toinen asia, jonka kaivoin hänen kirjeestään: intohimo hänen vastauksensa takana ja se, missä määrin hän koki pakotetun kertomaan näkemyksensä asioista.

Sano mitä haluat Grobanista ja hänen faneistaan ​​- ja olen selvästikin - he ovat todella paljon.

Se, mikä saattaa tuntua minusta kauhistuttavalta tai kauhistuttavalta Grobanin osalta, tulee aidosta paikasta.

Hänen sävellyksensä saattavat vaikuttaa minusta aika ajoin teeskentelevältä, mutta hänen faniensa suhteessa ei ole teeskentelyä hänen musiikkiaan kohtaan, joten kun sitä kritisoidaan, ikään kuin heitä itseään kritisoidaan - tässä määrin Grobanin yleisö samaistuu miehen taiteeseen ja liikuttaa sitä.

kuinka paljon caitlyn jenner on arvoinen

Voin kunnioittaa sitä, vaikka minulla ei aina ole yhtä kunnioitusta kyseistä taidetta kohtaan.

Arvosteluillani yritän vain tuoda jonkinlaista näkökulmaa tiettyyn taiteilijaan.

Palautteensa ansiosta Shadowenin kaltaiset lukijat yrittävät vain tuoda hieman perspektiiviä minuun.

Ja jotenkin se Josh Grobanin konsertti seitsemän vuotta sitten auttoi valaisemaan meitä kaikkia.

Ajattele sitä, mitä Shadowenin kirje yritti sanoa koko ajan.

Joko se, tai vahvista vain, kuinka paljon olen täysin perseestä.

Loppujen lopuksi en ole Josh Groban.

Esikatselu

Josh Groban

19.30 sunnuntai

MGM Grand Garden -areena, 3799 Las Vegas Blvd. Etelä

56,60 $-120,95 $ (800-745-3000)