Josh Peck Nettovarallisuus

Paljonko Josh Peck on arvoinen?

Josh Peck Nettovarallisuus: 9 miljoonaa dollaria

Josh Peckin nettovarallisuus: Josh Peck on amerikkalainen näyttelijä, ääninäyttelijä, koomikko ja YouTube-persoonallisuus, jonka nettovarallisuus on 9 miljoonaa dollaria. Hän sai suuren tauon näyttelyliiketoiminnassa 13-vuotiaana, kun hän sai roolin Nickelodeonin luonnoskomediasarjassa The Amanda Show. Toisin kuin monet vastaavat lapsinäyttelijät, Josh Peck on onnistuneesti asettanut menestyksensä kohtuullisen menestyväksi elokuvan uraksi.

Aikainen elämä: Joshua Michael Peck syntyi 10. marraskuuta 1986 New Yorkissa. Hänen äitinsä Barbara on uravalmentaja. Hän ei ole koskaan tavannut biologista isäänsä. Äiti ja isoäiti kasvattivat häntä. Hän varttui Hell's Kitchen -alueella New Yorkissa. Hän on juutalainen. Hän kiinnostui stand up -komediasta kahdeksanvuotiaana. Hän osallistui Professional Performing Arts Schooliin.

Ura: Josh Peck esiintyi Rosie O'Donnell -näyttelyssä 10-vuotiaana. Kun hän oli 13-vuotias, hänelle tarjottiin rooli The Amanda Show -elokuvassa Nickelodeonissa ja hän muutti Los Angelesiin tehtävää varten. Hän oli Amanda-näyttelyssä, kunnes se meni ilmaan vuonna 2002. Hän teki debyyttinsä elokuvastaan ​​2000: n lumipäivässä. Seuraavana vuonna hän esiintyi elokuvassa Max Keeble's Big Move. Myös vuonna 2001 hän oli ER-jaksossa. Peck esiintyi myös useissa itsenäisissä elokuvissa 2000-luvun alussa.

Vuonna 2004 hänet valettiin Nickelodeon-sarjassa Drake & Josh Josh Nicholsina. Vuonna 2006 Drake Bell, hänen Drake & Josh-tähtensä, esiintyi Peckin rinnalla televisioelokuvassa nimeltä Drake & Josh Go Hollywood. Seuraavana vuonna he esiintyivät toisessa tv-elokuvassa, Drake & Josh: Really Big Shrimp. Peck teki debyyttinsä ohjaajana Drake & Joshin jaksolla nimeltä Panthatarin taistelu. Vuonna 2008 Peck ja Bell näyttelivät toisessa televisioelokuvassa nimeltä 'Hyvää joulua, Drake & Josh'.

Emma McIntyre / Getty Images

Drake & Josh -elokuvan ulkopuolella Peck esiintyi stoner-komediassa / draamassa The Wackness ja esiintyi vuonna 2012 tehdyssä 1980-luvun kulttiklassikko Red Dawnissa. Peckillä oli toistuva rooli television sitcomissa The Mindy Project vuosina 2013--2014. Vuosina 2015--2016 hän näytteli TV-sarjassa Isoisä. Peck aloitti äänityöt Teenage Mutant Ninja Turtles -sarjassa vuonna 2013. Hän myös ilmaisi Eddien roolin elokuvissa Ice Age: The Meltdown, Ice Age: Dawn of Dinosaurs, Ice Age: Continental Drift, ja Ice Age: törmäyskurssi.

Hän esiintyy David Dobrikin YouTubessa tekemissä vlogeissa.

Vuonna 2017 Peck nimettiin AX Hair Creatoriksi.

Peck esiintyi Full House -uudistuksessa, Fuller House.

Peck esiintyy pääosassa vuoden 1989 Turner ja Hooch -elokuvan uusintaversiossa.

Vuonna 2019 Citizen Watches paljasti joitain Marvel-aiheisia kelloja, ja Peckillä oli suuri rooli kellojen esittelyssä. Citizen Watches -lehden lehdistötiedotteessa sanottiin: '' Näiden Rajoitettu erä -uutuuksien viralliseksi paljastamiseksi Citizen toivotti tervetulleeksi Marvelin, näyttelijän, koomikon ja YouTuben sensationin lähettilään Josh Peckin.

Henkilökohtainen elämä: Josh Peck alkoi seurustella Paige O'Brienin kanssa vuonna 2012. Maaliskuussa 2016 Peck ehdotti Paigeelle Pariisissa aivan Eiffel-tornin vieressä. Kesäkuussa 2017 Peck ja O'Brien menivät naimisiin pienessä seremoniassa Malibussa Kaliforniassa. Elokuussa 2018 pariskunta ilmoitti odottavansa ensimmäistä lasta. Poikansa Max syntyi joulukuussa. Paige on elokuvaaja ja toimittaja televisio-elokuville, kuten '' Musta susi '', '' Anna mennä '' ja '' Kerro minulle tarina ''. Hänellä on vahva läsnäolo myös sosiaalisessa mediassa.

Drake Bellia ei kutsuttu Joshin ja Paigen häät, mikä aiheutti kahden entisen tähtitaivaan välisen hajun. He ovat sittemmin sovittaneet.

Vuonna 2017 Peck teki yhteistyötä Microsoftin kanssa Yhdysvaltain Special Olympics -hiihtotiimin kunniaksi.

Kun hän kuvasi Fuller Housea, hänen poikansa Max puri John Stamosin poikaa Billyä kasvoihin.

Hänellä on podcast nimeltä 'Curious With Josh Peck'. Peck haastattelee podcastissaan kuuluisuuksia, kuten John Stamos ja Bob Saget. Haastattelujen aikana Peck ja hänen vieraat keskustelevat ajankohtaisista aiheista ja henkilökohtaisesta elämästään.

Hänen vaikutteitaan ovat Richard Pryor ja Bill Cosby ja hänen suosikki näyttelijänsä on Ben Kingsley, jonka kanssa hän esiintyi elokuvassa The Wackness.

Peck ei pidä katsomasta itseään televisiossa tai elokuvissa.

Palkan kohokohdat: Peckin YouTube-kanavan tulot ovat 1150 dollaria päivässä. Se on noin 420 000 dollaria vuodessa. Tämän kirjoituksen jälkeen Peckillä on 3,69 miljoonaa tilaajaa ja hän lähettää uuden videon joka keskiviikko.

Peck ansaitsee 30000 - 50000 dollaria puhumistehtävistä.

Josh Peck Nettovarallisuus

Josh Peck

Nettovarallisuus: 9 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 10. marraskuuta 1986 (34 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 1,83 m (6 jalkaa)
Ammatti: Näyttelijä, koomikko, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu