Ilo Behar nettovarallisuus

Paljonko Joy Behar Worth on?

Joy Behar nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria

Ilo Beharin palkka

7 miljoonaa dollaria

Joy Behar nettovarallisuus ja palkka: Joy Behar on amerikkalainen koomikko, kirjailija, näyttelijä ja isäntä, jonka nettovarallisuus on 30 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan ehkä parhaiten yhteispalvelusta Näkymä ABC: llä. Lisäksi Behar on isännöinyt useita muita ohjelmia eri verkoissa. Hän on myös usein näyttelijä ja vakiintunut kirjailija, jonka teoksiin liittyy tyypillisesti poliittisia kommentteja.

Palkka: Joy Beharille maksetaan 7 miljoonan dollarin palkka vuodessa yhteispalvelusta Näkymä .

Aikainen elämä: Josephine Victoria Occhiuto syntyi 7. lokakuuta 1942 Brooklynissa New Yorkissa. Josephine kasvatettiin työväenluokan vanhempien ainoana lapsena roomalaiskatolisessa, italialaisessa kotitaloudessa. Valmistuttuaan yliopistosta Joy osallistui Queens Collegeen. Vuonna 1964 hän valmistui B.A. sosiologiassa, ennen kuin ansaitsin maisterin tutkinnon englantilaisesta koulutuksesta Stony Brookin yliopistosta vuonna 1966. Seuraavien vuosien aikana Joy opetti lukion englantia ja opiskeli näyttelijöitä vapaa-ajallaan.

Ura: 1980-luvulle mennessä Joy Behar oli aloittanut uransa viihdeteollisuudessa. Hän aloitti tuotantoluotoilla Hyvää huomenta Amerikka ennen kuin hän vakiinnutti itsensä stand-up-koomikoksi. Suoritettuaan useita komediakerhoja 1980-luvulla, TV-esiintymiset seurasivat pian esimerkiksi Vauvan puomi ja Suoraan Queensista . Lopulta hän isännöi omaa puhesarjaansa nimeltä Tie pois Broadwaystä .

80- ja 90-luvuilla Behar alkoi myös varata elokuvarooleja esimerkiksi elokuvissa Eväste, tämä on elämäni ja Manhattan Murder Mystery, samoin kuin esiintymisten tekeminen HBO-komedian erikoisuuksissa. Hänen todellinen läpimurtonsa tapahtui vuonna 1997, kun hän alkoi esiintyä Näkymä tavallisena paneelina. Lopulta hänestä tuli pysyvä isäntäisäntä, joka oli kuuluisa esittelemässä tulevia koomikoita. Vuonna 2009 Behar voitti Daytime Emmy -palkinnon yhdessä isäntänsä kanssa Näkymä .

Vaikka Behar lähti Näkymä Vuonna 2013 keskittyä stand-upiin ja näytelmäkirjoittamiseen hän liittyi jälleen näyttelyyn toisena isäntänä vuonna 2015. Näkemyksen lisäksi Joy Behar on isännöinyt esimerkiksi Larry King Live . CNN antoi myöhemmin Beharille oman näyttelynsä Ilo Behar -näyttely , vaikka se peruutettiin kahden vuoden kuluttua. Behar isännöi myös nykyisiä televisioita Joy Behar: Sano mitä tahansa! ja TLC: t Myöhäisillan ilo . Television ulkopuolella Behar on esiintynyt monissa teatteriesityksissä, kuten Emättimen monologit ja Rakkaus, menetys ja mitä käytin .

Henkilökohtainen elämä: Vuonna 1965 Joy Behar meni naimisiin yliopiston professorin Joe Beharin kanssa. 14 avioliiton jälkeen, jolloin pariskunnalla oli yksi lapsi, he erosivat vuonna 1981. Joy Behar piti Joen sukunimeä ja säilytti myös lapsensa huoltajuuden. Myöhemmin Joy aloitti suhteen Steve Janowitzin kanssa. Pari meni naimisiin vuonna 2011. Joy Behar on kuuluisa vahvasta tuestaan ​​demokraattiselle puolueelle.

Kiinteistöt : Joy Behar on myös tehnyt merkittäviä investointeja kiinteistöihin. Vuonna 2016 ilmoitettiin, että Joy Behar myi perinteisen setripuutarhansa East Hamptonissa 3,8 miljoonalla dollarilla. Myydessään kodinsa hän osti toisen läheisen kodin 4,75 miljoonalla dollarilla. Vuonna 2017 Behar ilmoitti käyttäneensä 2,4 miljoonaa dollaria kahden makuuhuoneen huoneistoon New Yorkin Upper West Side -alueella. Vuonna 2018 hän sai merkittävän voiton investoinnistaan ​​myytyään hiljattain remontoidun huoneiston 3,28 miljoonalla dollarilla.

Ilo Behar nettovarallisuus

Ilo Behar

Nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria
Palkka: 7 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 7. lokakuuta 1942 (78 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 5 tuumaa (1,67 m)
Ammatti: Koomikko, näyttelijä, kirjailija, juontaja, talk-show-isäntä, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu