Ilo Mangano nettovarallisuus

Paljonko Joy Mangano on arvoinen?

Joy Mangano nettovarallisuus: 70 miljoonaa dollaria

Joy Mangano nettovarallisuus : Joy Mangano on palkittu yrittäjä ja keksijä New Yorkista, jonka nettovarallisuus on 70 miljoonaa dollaria. Mangano hankki nettovarallisuutensa keksimällä sarjan uskomattoman menestyviä kotitaloustuotteita, kuten Miracle Mop ja Huggable Hangers. Hän on tällä hetkellä nerokkaiden mallien puheenjohtaja ja esiintyy usein Home Shopping Networkissa (HSN).

Aikainen elämä: Joy Mangano syntyi Itä-Meadow'ssa New Yorkissa italialaisamerikkalaisten vanhempien luona 1. helmikuuta 1956. Manganon rakkaus keksintöön alkoi, kun hän oli teini-ikäinen. Työskennellessään eläinsairaalassa Huntingtonissa, Long Island, hän keksi idean fluoresoivalla kirppupannalla lemmikkien suojelemiseksi. Hän valmistui Pacen yliopistosta liiketalouden tutkinnoksi vuonna 1978.

Miracle Mop-keksintö: Kolmen lapsen yksinhuoltajaäiti, joka oli pitänyt kiinni perheensä tueksi erilaisista työpaikoista (mukaan lukien odotuspöydät ja työskennellyt lentovarausten johtajana), kolmen lapsen yksinhuoltajaäiti tuli vuonna 1990 Miracle Mopin kanssa. jatkuvasta 300 jalan puuvillasilmukasta, joka voidaan vääntää helposti ulos kastelematta käyttäjän käsiä. Mangano sijoitti omat säästörahansa ja perheen ja ystävien investoinnit prototyypin valmistamiseksi ja 1000 yksikön valmistamiseksi. Myydessään innovatiivisen mopin paikallisesti Long Islandilla, Mangano vei sen ostoskanavalle QVC, jossa hän myi itse 18 000 moppiä 20 minuutissa. Mangano sisälsi liiketoimintansa nimellä Arma Products (myöhemmin nimeltään Ingenious Designs.). Hän myi liiketoiminnan kotikaupan verkoston emoyhtiölle USA Networksille vuonna 1999. Kymmenen vuotta lanseerauksen jälkeen Mangano myi vielä 10 miljoonan dollarin arvosta Miracle Mopsia. vuodessa.

Muut keksinnöt: Mangano keksi pian Huggable Hangers, samettiset liukastumattomat ripustimet, jotka on suunniteltu säästämään kaappitilaa, josta tuli nopeasti myydyin tuote kotikaupan verkoston (HSN) historiassa, myydessään yli 300 miljoonaa kappaletta. Ei haittaa, että Oprah Winfrey itse hyväksyi tuotteen.

Manganon seuraava muotoilu oli Forever Fragrant, koti hajujen neutraloijien sarja. Tuotteisiin sisältyi suitsukkeita, sydänkynttilöitä, tuoksutelineitä, laatikkovuoria ja paljon muuta. 31. tammikuuta 2010 hän rikkoi HSN-ennätyksen, kun hän myi yli 180 000 Forever Fragrant -yksikköä yhdessä päivässä. Hänen tuoksusarjansa antoivat hänelle hyvän kodinhoito-hyväksynnän. Sitten hän suunnitteli vaatteet kaiken matkatavarajärjestelmän, joka on pyörillä varustettu matkatavara, jolla on erikoistuneita organisatorisia ominaisuuksia, kuten pehmustettu kannettava lokero, hygieniatuotteiden järjestäjät, taskut lentolipuille ja maihinnousukorteille sekä irrotettavat suunnittelijat. Matkalaukkujärjestelmä vaihtelee pienistä laukkuista kannettaviin lipastoihin, salkkuihin ja lemmikkieläinten kuljetuslaitteisiin. Toukokuussa 2010 Mangano suunnitteli kengän, jossa oli kumikorokepohja, jotta käyttäjä saisi ylimääräisen korkeuden. Hän myi 30000 paria kolmen ensimmäisen tunnin aikana, kun se oli HSN: ssä. Alun perin lenkkarina aloittaneet Performance Platforms haarautui sisältäen muulit, sandaalit ja Mary Janesin. Ne on tuottanut Stride Rite.

Seuraavaksi Mangano loi Comfort & Joy Textiles -tuotteet, Supima-puuvillasta valmistetut vuodevaatteet ja untuvavaihtoehdon, jossa on käännettävä ja irrotettava pussilakana. Sängyhameeseen kiinnitetyt arkit helpottavat irrotusta ja puhdistamista. Mangano on myynyt yli 13 miljoonaa paria seitsemännestä keksinnöstään, Shades Readers, sarjaa lukulaseja, joita myydään kolmena tai useampana sarjana, jotta niitä voidaan pitää kotitalouden ja toimiston ympärillä nopean ja helpon pääsyn saamiseksi. Mangano myös yhteistyössä kokin Todd Englishin kanssa loi GreenPan Cookware -keramiikkapohjaisen tarttumattoman pinnoituslinjan, joka ei käytä PFOA: ta valmistuksessa. GreenPan myi 24 000 kappaletta neljässä tunnissa HSN: ssä 26. heinäkuuta 2007.

Getty

Mangano on säännöllisesti Home Shopping Network -verkostossa rakentanut kumppanuuksia useiden julkkisten kanssa, mukaan lukien tennisässi Serena Williams, tuotteiden mainostamiseksi HSN: ssä. Häntä pidetään verkon menestyneimpänä keksijänä, ja sen vuotuinen myynti on yli 150 miljoonaa dollaria. Hänen tunneittainen myynti ylittää säännöllisesti miljoonan dollarin. Kahden vuosikymmenen jälkeen hän jätti HSN: n harjoittamaan muita hankkeita. Muiden TV-esiintymistensä osalta Mangano esiintyi tuomarina kaapelityönä tehdyssä Made in USA -näyttelyssä vuonna 2005. Hän oli vieraana The View -elokuvassa helmikuussa 2007.

Keksinnöistään Mangano on saanut kymmeniä palkintoja ja tunnustuksia, muun muassa Ernst & Youngin nimeämän vuoden Long Islandin yrittäjäksi. Vuonna 2009 Joy sijoittui sijalle 77 Fast Companyn luettelossa Liiketoiminnan 100 luovinta ihmistä. Vuonna 2010 hän sisältyi heidän luetteloonsa 10 luovan naisen liiketoiminnasta. Mangano omistaa myös ravintolan nimeltä Porto Vivo New Yorkissa. Hän julkaisi omaelämäkerran '' Keksi iloa '' 7. marraskuuta 2017.

Pop kulttuuri: David O.Russellin vuonna 2015 tekemä Joyfer Lawrence -elokuva 'Joy' perustui löyhästi Manganon elämään. Lawrence nimitettiin Oscar-palkinnoksi parhaaksi naispääosaksi hänen iloesityksestään ja voitti Golden Globe -sarjan. Elokuva oli myös ehdolla Golden Globe -elokuvalle parhaaksi musikaali- tai komediaelokuvaksi. Vuonna 2018 kerrottiin, että Joyn elämäntarinaa kuvaavaa tuotantoa kehittää Tony-palkittu tuottaja Ken Davenport, joka hankki musiikilliset oikeudet suunnitelmineen tuoda se lavalle.

Henkilökohtainen elämä: Mangano meni naimisiin Tony Mirannen kanssa, jonka hän tapasi Pacen yliopistossa, kun he molemmat olivat opiskelijoita, vuonna 1978. Pariskunnalla oli kolme lasta: Christie, Robert ja Jacqueline Marianne. He erosivat vuonna 1989. Mangano asuu St. Jamesissa New Yorkissa.

Ilo Mangano nettovarallisuus

Ilo Mangano

Nettovarallisuus: 70 miljoonaa dollaria
Sukupuoli: Nainen
Ammatti: Keksijä, yrittäjä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu