Juanita Jordan Net Worth

Paljonko Juanita Jordan on arvoinen?

Juanita Jordanin nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria

Juanita Jordanin nettovarallisuus: Juanita Jordan on entinen malli, joka tunnetaan parhaiten NBA-tähti Michael Jordanin entisestä vaimosta. Tämän kirjoituksen jälkeen Juanita Jordanin nettovarallisuus on 200 miljoonaa dollaria. Vuonna 2006 Juanita sai tuolloin kaikkien aikojen suurimman julkkis-avioerosopimuksen. Yksityiskohtaiset selvitysehdot myöhemmin tässä artikkelissa.

Juanita Vanoy syntyi Chicagossa Illinoisissa 13. kesäkuuta 1959. Hän työskenteli mallina ja sihteerinä monta vuotta. Hän työskenteli lainanhoitajana ja ansaitsi myös tutkinnon tapatessaan Michael Jordan Chicagon ravintolassa vuonna 1985. Michael oli NBA-tulokas, joka aloitti toisen kauden Bullsissa. Heidät perustettiin yhteisten ystävien kautta ja osuivat siihen heti.

Pari alkoi seurustella ja kihlautui vuonna 1987, mutta myöhemmin katkaisi kihlasuhteen. He lopulta menivät naimisiin vuonna 1989 Pienessä valkoisessa kappelissa Las Vegasissa, Nevadassa. Häähetkellä heillä oli jo ensimmäinen lapsi, Jeffrey. Michael ei aluksi uskonut, että hän oli Jeffreyn isä, ja Juanitan täytyi mennä niin pitkälle, että hänellä olisi ollut oikeudellinen isyysvaatimus, ennen kuin Michael suostui ja pari sovittiin.

STAN HONDA / AFP Getty Imagesin kautta

Juanitalla ja Michaelilla oli kolme lasta, kaksi poikaa ja tytär Jeffrey Michael Jordan (s. 1988), Marcus James Jordan (s. 1990) ja Jasmine Mickael Jordan (s. 1992). Molemmat pojat jatkoivat pelaamista yliopiston koripalloa, mutta eivät harjoittaneet NBA: ta. Nykyään Jeffrey työskentelee Jordan Brandin palveluksessa digitaalisessa tiimissä. Marcus on Trophy Room -nimisen putiikin perustaja. Jasmine työskenteli jonkin aikaa Charlotte Hornetsissa (hänen isänsä omistaa joukkueen). Nykyään hän on Niken johtaja.

Juanita oli kuuluisasti kuvannut Michaelin puolelta, kun hän teki toisen NBA-eläkkeensä ilmoituksen vuonna 1998 13 kauden ja kuuden NBA-tittelin jälkeen:

JOHN ZICH / AFP kautta Getty Images

Avioerosopimus : Juanita haki avioeroa vuonna 2002. Hän peruutti vetoomuksen kuukautta myöhemmin. Vuonna 2006 pariskunta ilmoitti yhdessä jakavansa lopullisesti. Oikeudelliset hakemukset paljastaisivat myöhemmin, että Michael maksoi Juanitalle 168 miljoonan dollarin avioerosopimuksen. Ratkaisu sisälsi yhdistelmän omaisuutta ja varoja. Michael säilytti omistuksen heidän ylellisestä mittatilaustyönä rakennetusta 56 000 neliömetrin Chicagon lähiöasunnosta. Vuosia myöhemmin Michael yritti myydä kodin 30 miljoonalla dollarilla. Lopulta hän laski hinnan 14 miljoonaan dollariin, mutta ei ole vielä löytänyt ostajaa. Michael ja Juanita asettivat suurimman ennätyksen julkkis avioero ratkaisu koskaan tuolloin, vaikka se on sittemmin peitetty.

Mike Coppola / Getty Images

Avioeron jälkeen Juanita vetäytyi suurelta osin julkisuudesta keskittyäkseen lapsiinsa ja hyväntekeväisyyteen. Hän kerää taidetta keskittyen afroamerikkalaisiin taiteilijoihin. Hän toimii Reel Beauty Inc: n hallituksessa. Chicago-järjestö, joka ohjaa nuoria tyttöjä.

Juanita Jordan oli esillä ESPN SportsCentury -sarjassa vuonna 2000 ja E! Todellinen Hollywood-tarina vuonna 2006.

Juanita Jordan Net Worth

Juanita Vanoy

Nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 13. kesäkuuta 1959 (61 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu