Tuomari Joe Brown Net Worth

Kuinka paljon tuomari Joe Brown on arvoinen?

Tuomari Joe Brownin nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria

Tuomari Joe Brownin nettovarallisuus ja palkka : Tuomari Joe Brown on yhdysvaltalainen asianajaja, tuomari ja televisiohenkilöstö, jonka nettovarallisuus on 10 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten esiintymisestä Tuomari Joe Brown -näyttelyssä.

Varhainen elämä ja ura: Tuomari Joe Brown syntyi Joseph Blakeney Brown Jr.:ssä Washington DC: ssä 5. heinäkuuta 1947. Hän kasvoi Los Angelesin Crenshaw-piirissä ja valmistui Dorseyn lukiosta, jossa hän oli valedictorian. Hän ansaitsi B.A. Valtiotieteessä vuonna 1969 ja ansaitsi Juris-tohtorin (J.D.) UCLA: lta vuonna 1973. Opiskellessaan koulussa hän työskenteli sijaisopettajana ja kuului Alpha Phi Alpha -veljeskuntaan. Myöhemmin hänestä tuli ensimmäinen afroamerikkalainen syyttäjä Tennesseen historiassa, ja sitten hänestä tuli tuomari valtion rikosoikeudessa, joka sijaitsee Shelbyn piirikunnassa Tennessee.

Ura: Tuomari Joe Brown tuli kansallisen huomion kohteeksi, kun hän toimi Martin Luther King Jr: n murhasta syytetyn miehen vetoomuksen puheenjohtajana, mutta lopulta hänen tilalleen tuli toinen tuomari väitetyn puolueellisuuden vuoksi. Georgian entinen kongressinainen Cynthia McKinney kirjoitti, että Brown kertoi hänelle ja Kongressin mustalle kaukasukselle, että niin kutsuttu murhakivääri ei ollut ase, joka tappoi Martin Luther Kingin, nuoremman.

Maaliskuussa 2014 Brown voitti demokraattisen esivalinnan Shelbyn piirikunnan asianajajan asemasta. Hän hävisi vaaleissa republikaanien vakiintuneelle Amy Weirichille 30 prosenttiyksikköä.

Tuomari Joe Brown: Tuomari Brownin huomio oikeudenkäynnin aikana kiinnitti tuomari Judyn huomion. Judge Judy -esityksen tuottajat ottivat yhteyttä häneen vuonna 1998, ja näyttely Judge Joe Brown käynnistettiin. Hänellä on ollut joukko julkkiksia esiintyessään näyttelyssään Coolio ja Rick James . Esityksen ensi-ilta oli 14. syyskuuta 1998, ja se juoksi viisitoista vuodenaikaa, päättyen vuonna 2013. Tuomari Joe Brown oli sekä ensimmäinen musta mies, joka johti oikeussalien TV-ohjelmaa, että ensimmäinen musta henkilö, joka johti pitkään jatkunutta oikeussalien sarjaa.

(Kuva: Carlo Allegri / Getty Images)

Tuomari Joe Brownin luokitukset alkoivat laskea sen juoksun viimeisen kauden aikana. Vuoden 2013 helmikuun Nielsen-luokitus pyyhkäisi, näyttely laski 20%. Brownille kerrottiin, että hänen palkkaansa leikataan luokitusten laskun, mainontakustannusten ja lisenssimaksujen seurauksena. Brown kieltäytyi tekemästä esitystä uusilla ehdoilla ja ostti ohjelmansa muille jakelijoille. 26. maaliskuuta 2013 ilmoitettiin, että tuomari Joe Brown peruutettiin virallisesti.

Palkka : Joe teki näyttelyn viimeisillä kausilla 20 miljoonaa dollaria vuodessa . Näyttelyn aikana tuomari Brown oli toiseksi eniten palkattu päiväsaikaan televisio-persoona tuomari Judyn takana. Tuomari Joe Brown oli toiseksi pisin TV-juristi monta vuotta ennen näyttelyn peruuttamista. Esitys on syndikoitu Yhdysvalloissa ja lähetetään päivällä Bounce TV: ssä. Brownin näyttely sijoittui toiseksi juridisen / oikeussalilajin kategoriassa Judge Judy alapuolella laki- / oikeussalilajissa. Tuomari Joe Brown oli korkein miesten välityksellä sovittu tv-sarja ajon aikana.

Henkilökohtainen elämä: Tuomari Brown oli naimisissa Deborah Harronin kanssa vuosina 2001-2017. Hänellä on kaksi poikaa ensimmäisestä avioliitostaan.

Avioero ja taloudelliset kysymykset : Brown pidätettiin Memphisissä, Tennessee, maaliskuussa 2014, ja hänet syytettiin viidestä syyllisyydestä tuomioistuimen halveksumiseen ja suulliseen väärinkäyttöön. Hänet tuomittiin viideksi päiväksi vankilaan alaikäistuomioistuimen tuomari Haroldin lapsen elatusneuvottelujen aikana. Hal 'Horne. Myöhemmin kiertotuomioistuimen tuomari vapautti hänet vankilasta. Hänen vankeustuomionsa kesti 27. elokuuta 2015 - 1. syyskuuta 2015 Shelbyn piirikunnan korjauslaitoksessa Memphisissä. Tänä aikana Brown oli ehdokkaana Demokraattisessa Alkeisyhdistyksessä piirioikeusministerin edustajana Shelbyn piirikunnassa, Tennessee. Jotkut ovat kuvanneet Brownin räjähdyksen keinoksi saada julkisuutta kampanjasta, kun taas toiset sanovat, että tuomari oli ankara lukitsemalla Brownin, eikä sen olisi pitänyt koskaan nousta tälle tasolle. Brown sanoo, että hän ei kadu tekojaan, ja tekisi saman saman olosuhteiden vuoksi. Joe koki myös laajennetun ja kiistanalaisen avioerotaistelun entisen vaimonsa kanssa. Avioero sovittiin vuonna 2017 sen jälkeen, kun Joe suostui maksamaan entiselle 2200 dollaria kuukaudessa tueksi. Joe sai pitää Tennessee-kotinsa, Porsche 911: n, Range Roverin, Land Roverin ja Jeepin. Yhdessä vaiheessa vuonna 2013 Joe väitti, että hänen nimissään oli vain 163 000 dollaria käteistä. Tätä määrää ei otettu huomioon muista ei-likvideistä varoista.

Tuomari Joe Brown Net Worth

Joe Brown

Nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 5. heinäkuuta 1947 (73 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Ammatti: Tuomari
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu