Tuomari Judy Net Worth

Paljonko tuomari Judy Worth on?

Tuomari Judy Net Worth: 440 miljoonaa dollaria

Tuomari Judyn palkka

47 miljoonaa dollaria

Tuomari Judy Net Worth and Palkka : Judith Sheindlin, joka tunnetaan paremmin nimellä Judge Judy, on amerikkalainen perhetuomioistuimen tuomari ja televisiotähti, jonka nettovarallisuus on 440 miljoonaa dollaria. Judge Judy -näyttely on nimetty 14 kertaa peräkkäin Daytime Emmy -palkinnolle (voittamatta koskaan).

Aikainen elämä: Tuomari Judy syntyi Judith Susan Blum Brooklynissa New Yorkissa. Hänen avioliittonimensä on Judy Sheindlin. Hän meni James Madisonin lukioon ja osallistui sitten amerikkalaiseen yliopistoon Washington DC: ssä. Suoritettuaan korkeakoulututkinnon hallituksessa Amerikan yliopistossa tuomari Judy aloitti lakitutkinnon Washingtonin oikeustieteellisessä korkeakoulussa, jossa hän oli ainoa nainen 126 opiskelijan luokassa. Myöhemmin hän suoritti lakitutkinnon New York Law Schoolissa.

Lakimiestä: Suoritettuaan asianajajakokeen vuonna 1965 hänet palkattiin välittömästi kosmetiikkayrityksen asianajajaksi. Judy oli tyytymätön työhön ja lähti kahden vuoden kuluttua kasvattamaan kahta lastaan. Vuodesta 1972 lähtien hän toimi perheoikeuden syyttäjänä 17 vuotta. Sitten hänestä tuli tuomari rikosoikeudessa ja valvova tuomari perheoikeusjärjestelmässä New Yorkissa. Roolissaan Judy syytti perheväkivaltaa ja lasten hyväksikäyttöä. Hänet tunnettiin hölynpölystä ja `` kovasta '' tuomitsemisesta, ja hänet esiteltiin profiileissa Los Angeles Timesissa ja 60-minuuteissa. Hän julkaisi kirjan 'Älä pissaa jalkani ja kerro minulle, että sataa' vuonna 1996, ja jäi eläkkeelle pian sen jälkeen, kun hän oli kuullut yli 20 000 tapausta.

Tuomari Judy Show: Sen jälkeen kun 60 minuutin erityistarjous oli saanut kansallisen näkyvyytensä, Judyyn otettiin yhteyttä näyttelemisestä todellisessa oikeussalissa, jossa esitellään todellisia tapauksia ja todellisia päätöksiä. Hän hyväksyi tarjouksen ja 16. syyskuuta 1996 hän alkoi esiintyä omassa tuomari Judy Judy -tapahtumassaan, ja se on pysynyt television suosituimpana tuomioistuinohjelmana viimeisten 15 vuoden ajan. Näyttely päätti 24. kaudensa syyskuussa 2019. Ohjelma houkuttelee säännöllisesti 10 miljoonaa katsojaa päivittäin. Vuonna 2009 tuomari Judysta tuli vuosikymmenen ensimmäinen televisiosarja, joka sai enemmän päiväkatsojia kuin The Oprah Winfrey Show. Reader's Digest -lehden vuoden 2013 kysely paljasti, että amerikkalaiset luottivat tuomari Judyyn enemmän kuin Yhdysvaltojen korkeimman oikeuden tuomareihin. Vuonna 2015 tuomari Judy ansaitsi paikan Guinnessin ennätyksissä ollessaan pisin palveleva tuomari oikeussaliteemaisessa televisio-ohjelmassa. Maaliskuussa 2015 CBS jatkoi tuomari Judyn sopimusta neljällä lisäkaudella, joiden on määrä päättyä kaudella 2020-2021. Tuomari Judy paljasti The Ellen Degeneres Show -elokuvassa maaliskuussa 2020, että sarja päättyisi tuolloin. Uusi ohjelma on nimeltään Judy Justice, ja se on tarkoitus ilmestyä vuonna 2022.

Getty Images

Muut median esiintymiset: Tuomari Judyä on haastateltu tuhansien puhe-, kaapeli- ja uutislähetysten aikana uransa aikana. Hän on esiintynyt elokuvissa Entertainment Tonight, The Wendy Williams Show, The View, Larry King Live, The Tonight Show, 20/20, Dateline NBC ja muissa. Judy teki yllätysvierailun Saturday Night Live -elokuvassa lokakuussa 1998, leikkaamalla Cheri Oterin yhdessä hänen parodioistaan. Vuonna 1999 Judy toimi tuomarina Miss America -kilpailussa. Elämäkerran kanava esitti 21. helmikuuta 2000 dokumenttielokuvan nimeltä Judge Judy: Sitting in Judgment. Se vangitsi hänen koko elämänsä lapsuudestaan. Katie Couricin vuonna 2013 suorittamassa kahden tunnin haastattelussa American Television Archive -tuomalle tuomari Judy kertoi aiemmin kuulemattomista hauskoista tosiseikoista elämästään ja urastaan. Vuonna 2017 Judy loi kuuden viikon ajan kestäneen IWitness-peliohjelman. Näyttelyssä testattiin kilpailijoiden tarkkailutaidot vaatimalla heitä katsomaan videoleikkeitä ja kilpailemaan nähdäkseen kuka voisi muistaa mitä he näkivät nopeammin. Myöhemmin samana vuonna The National Enquirer antoi tuomarille Judylle virallisen anteeksipyynnön herjaavan tapahtuman jälkeen, jossa he väittivät väärin, että Judy oli pettänyt aviomiehensä ja kärsi Alzheimerin taudista. Marraskuussa 2017 Judy esiintyi jaksossa Curb Your Enthusiasm, jossa hän parodioi näyttelyään.

Ensimmäisen kirjansa menestyksen jälkeen Judy julkaisi vielä kuusi uutta koko uransa ajan.

Henkilökohtainen elämä: Judy kärsi mini-aivohalvauksesta maaliskuussa 2011. Hän pyörtyi näyttelynsä sarjassa käydessään tapausta. Hänet vapautettiin sairaalasta seuraavana päivänä.

Judy meni naimisiin Ronald Levyn kanssa vuonna 1965. Heillä oli kaksi lasta ja eronnut 12 vuoden avioliiton jälkeen. Vuonna 1977 hän meni naimisiin tuomari Jerry Sheindlinin kanssa, joka esiintyi Kansanoikeudessa myöhemmissä 90-luvulla. He erosivat vuonna 1990, mutta naimisiin uudelleen vuotta myöhemmin. Hänellä on kolme lastenlapua Jerryn ja 13 lastenlapsen kanssa.

Judy on rekisteröity riippumaton ja samaa sukupuolta olevien avioliittojen kannattaja. Vuonna 2020 hän kampanjoi Mike Bloombergin kanssa presidentiksi.

Tuomari Judy nosti vuonna 2014 oikeusjutun henkilövahinkovakuutusasianajajaa John Haymondia ja hänen yritystään vastaan. Hän syytti Haymondia televisiokuvan käytöstä ilman hänen tietämystään tai suostumustaan ​​mainoksista, joissa väitettiin virheellisesti, että hän tukee heidän yritystään. Mainoksia tuotettiin edelleen sen jälkeen, kun hän käski yrityksen lopettaa. Oikeudenkäynnissä haettiin yli 75 000 dollaria vahingonkorvauksia. Se selvitettiin tuomioistuimen ulkopuolella päätöslauselmassa, joka suosi Judyä, kerrottiin.

Tuomari Judy Net Worth History :

2009 - 50 miljoonaa dollaria
2010 - 75 miljoonaa dollaria
2011 - 130 miljoonaa dollaria
2012 - 150 miljoonaa dollaria
2013 - 230 miljoonaa dollaria
2014 - 250 miljoonaa dollaria
2015 - 300 miljoonaa dollaria
2016 - 320 miljoonaa dollaria
2017 - 350 miljoonaa dollaria
2018 - 420 miljoonaa dollaria
2019 - 420 miljoonaa dollaria

Tuomari Judy Sheindlin Palkka

Judy on yksi planeetan eniten palkattuja viihdyttäjiä. Hänen syndikoitu show ansaitsee hänelle 47 miljoonaa dollaria vuodessa, mikä tekee hänestä eniten palkatun henkilön televisiossa. Hänen palkkansa vuonna 2005 oli 15 miljoonaa dollaria vuodessa. Hän neuvotteli sopimuksen uudelleen vuonna 2010, mikä johti hänen lähes 50 miljoonan dollarin vuosituloihin. Hän työskentelee noin 52 päivää vuodessa, mikä tarkoittaa noin 900 000 dollaria työpäivää kohti. Tuomari Judy teki kesäkuusta 2017 kesäkuuhun 2018 147 miljoonaa dollaria. Ylimääräinen 100 miljoonaa dollaria tuli kertaluonteisesta odottamattomuudesta sen jälkeen, kun hän myi vanhat jaksonsa takaisin CBS: lle syndikaatiota varten. CBS ei ollut aiemmin uskonut, että vanhat jaksot olivat arvokkaita, eikä koskaan neuvotellut omistusosuudesta.

Paljonko tuomari Judy ansaitsee vuodessa? Tyypillisenä vuonna tuomari Judy ansaitsee 47 miljoonaa dollaria. On ollut joitain erityisiä vuosia, joissa satunnaisten putousten ansiosta hän on ansainnut lähes 150 miljoonaa dollaria yhdellä 12 kuukauden jaksolla. Kesäkuun 2018 ja kesäkuun 2019 välisenä aikana Judy ansaitsi 49 miljoonaa dollaria imperiumistaan.

Tuomari Judyn kiinteistösalkku : Judy Sheindlin omistaa vaikuttavan kiinteistökannan, jonka arvo on todennäköisesti 100 miljoonan dollarin pohjoispuolella. Hänen ensisijainen asuinpaikkansa verotuksellisesti on 13 miljoonan dollarin koti merinäköalalla Napolissa, Floridassa. Hänellä on toinen Napolissa sijaitseva kartano, jonka arvo on 11 miljoonaa dollaria. Judy ja hänen aviomiehensä Jerry omistavat myös 9 makuuhuoneen kartanon Greenwichissä Connecticutissa, jonka he ostivat 13,2 miljoonalla dollarilla vuonna 2007. Tämän 12,5 hehtaarin kokoisen kiinteistön arvo on todennäköisesti yli 20 miljoonaa dollaria. He omistavat 5 makuuhuoneen huoneiston Beverly Hillsissä, joka palautti heille 10,7 miljoonaa dollaria vuonna 2013. He omistavat 8,5 miljoonan dollarin New York City -hotellin. Elokuussa 2018 Judy ja Jerry käyttivät 9 miljoonaa dollaria Newportin Rhode Islandin kartanon hankkimiseen.

Tuomari Judy Net Worth

Judith Sheindlin

Nettovarallisuus: 440 miljoonaa dollaria
Palkka: 47 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 21. lokakuuta 1942 (78 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 1 tuumaa (1,55 m)
Ammatti: Lakimies, tuomari, juontaja, kirjoittaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu