Julia Louis-Dreyfus Nettovarallisuus

Paljonko Julia Louis-Dreyfus on arvoinen?

Julia Louis-Dreyfus Nettovarallisuus: 250 miljoonaa dollaria

Julia Louis-Dreyfuksen palkka

500 dollaria tuhatta jaksoa kohden

Julia Louis-Dreyfusin nettovarallisuus ja palkka : Julia Louis-Dreyfus on amerikkalainen näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 250 miljoonaa dollaria. Julia Louis-Dreyfus on luultavasti tunnetuin Elaine Benesin roolista pitkäaikaisessa Seinfeld-televisio-komediassa. Hän oli Elainen roolissa Seinfeldissä yhdeksän vuodenaikaa vuosina 1989-1998.

Aikainen elämä: 13. tammikuuta 1961 New Yorkissa syntynyt Julia Scarlett Elizabeth Louis-Dreyfus on miljardööri-rahoittajan vanhin tytär Gerard Louis-Dreyfus . Gerard on Ranskassa syntynyt entinen Louis-Dreyfus-ryhmän puheenjohtaja. Hänen arvo on 4 miljardia dollaria. Julian isoisänisänisä Léopold Louis-Dreyfus perusti vuonna 1851 kansainvälisen hyödyke- ja merikuljetusten ryhmittymän Louis-Dreyfus Groupin. Julian vanhemmat erosivat, kun hän oli yksi. Hänen äitinsä avioitui uudelleen George Washington Medical Schoolin dekaanin L. Thompson Bowlesin kanssa ja muutti hänet Washington DC: hen, kun Julia oli neljä. Julia vietti lapsuutensa liikkumalla eri osavaltioiden ja maiden välillä, mukaan lukien Columbia ja Tunisia, isäisänsä HOPE-projektin kanssa tekemän työn yhteydessä. Vuonna 1979 hän valmistui Holton-Arms-koulusta Bethesdassa Marylandissa.

Varhainen ura: Hän osallistui Luoteis-yliopistoon, mutta keskeytti ennen valmistumistaan ​​näyttelijänuraan. Hän esiintyi Chicagon improvisaatioryhmässä The Second City osana hänen koomikoulutustaan. 21-vuotiaana hän pääsi paikalle Saturday Night Live -elokuvien näyttelijöihin löydettyään esiintyessään The Practical Theatre Companyn kanssa heidän kultaisessa 50-vuotisjuhlavuotessaan. Tuolloin Louis-Dreyfus oli näyttelyn historian nuorin naisjäsen. Hän pysyi näyttelyssä vuosina 1982-1985. Kolmantena ja viimeisenä vuotena SNL: ssä hän tapasi Larry Davidin (joka myöhemmin luo Seinfeldin) hänen ainoan näyttelyvuotensa aikana. Poistuessaan näyttelystä hän esiintyi useissa korkean profiilin elokuvissa, mukaan lukien Woody Allenin 1986 Hannah ja hänen sisarensa. Hän esiintyi Chevy Chasen rinnalla vuoden 1989 joululomalla. Julia esiintyi myös parissa televisio-ohjaajaa, jotka eivät koskaan saaneet sitä aikaan.

Seinfeld: Louis-Dreyfusista tuli kotitalouden nimi 90-luvun alussa, kun hän alkoi esiintyä NBC: n Seinfeldissä Elaine Benes. Hän esiintyi melkein jokaisessa jaksossa, miinus kolme, yhdeksän vuodenaikaa. Hän ei ilmestynyt lentäjään, koska hänen hahmonsa ei alun perin pitänyt olla näyttelyssä. Vasta sen jälkeen, kun NBC: n johtajat kokivat Seinfeldin olevan liian mieskeskeinen ja pyysi Larry Davidia ja Jerry Seinfeldiä kirjoittamaan roolin naiselle. Louis-Dreyfus sai yleisen kriittisen suosiota esityksestään. Hän voitti säännöllisesti ja oli ehdolla arvostetuille palkinnoille. Vuonna 1996 hän voitti Emmy-palkinnon erinomaisesta naispuolisesta naisnäyttelijästä komediasarjassa, kun hänet oli nimitetty seitsemän kertaa. 14. toukokuuta 1998 Seinfeldin sarjafinaali esitettiin ja oli yksi historian katsotuimmista televisiotapahtumista.

Imeh Akpanudosen / Getty Images

Imeh Akpanudosen / Getty Images

Elämä Seinfeldin jälkeen: Seinfeldin jälkeisinä vuosina Julia koki median lempinimen Seinfeld Curse - lentäjien peruutukset ja lyhytaikaiset televisio-ohjelmat. Seinfeldin kirous oli yleinen spekulaatio siitä, ettei kukaan entisistä Seinfeldin toimijoista voisi koskaan saavuttaa tätä menestystasoa uudelleen. Hän hylkäsi ilmiön yhtä naurettavana, samoin kuin Larry David. Julia löysi vihdoin lyhytaikaisen menestyksen vierailevalla roolilla pidätetyssä kehityksessä vuonna 2005.

Asiat alkoivat etsiä Louis-Dreyfusille vuonna 2005, kun hänet valittiin uuteen CBS: n sitcomiin, Vanhan Christinen uudet seikkailut. Se voitti luokitusten voittajan, ja Louis-Dreyfus voitti toisen Emmyn esityksestään useiden muiden ehdokkaiden ohella. Esitys peruttiin viiden vuodenajan jälkeen, toukokuussa 2010.

Seuraavaksi Julia soitti varapuheenjohtaja Selina Meyeriä Veep-komediassa, joka kesti vuosina 2012-2019. Esitys oli erittäin menestyvä ja oli yksi HBO: n suosituimmista ja arvostetuimmista komedioista. Louis-Dreyfus voitti kuusi peräkkäistä Emmy-palkintoa esityksestä varapuheenjohtajana. Vuonna 2020 ilmoitettiin, että Julia oli allekirjoittanut sopimuksen Apple TV +: n kanssa. Sopimuksensa myötä hän kehittää uutta sisältöä ja projekteja Apple TV: lle sekä työskentelee vastaavana tuottajana ja näyttelijänä.

Onko Julia Louis-Dreyfus miljardööri?

Teknisesti Julia ei ole juuri tällä hetkellä miljardööri. Lisäksi kun hän lopulta saa perinnön isänsä omaisuudesta, hänen on jaettava rahat useiden sisarusten ja äitipuolen kanssa. Yhdistettynä nykyiseen nettovarallisuuteensa, tuleviin rojalteihinsa ja kiinteistöihin on hyvin todennäköistä, että Julia on jossain vaiheessa elämässään yli miljardi dollaria. Ehkä ei ilmoitettuja 3 miljardia dollaria, mutta tarpeeksi antaa Larry Davidille ja Jerry Seinfeldille kirjaimellinen juoksu rahoilleen. Kun Rolling Stone -lehti kysyi Julian tulevasta perinnöstä, hän kielsi ilmoitukset hänen 10-numeroisesta nettovarallisuudestaan, mutta myönsi, että hänen isänsä liiketoiminta oli todellakin miljardien arvoinen.

Gerard Louis-Dreyfus kuoli 16. syyskuuta 2016 84-vuotiaana. Elinaikanaan hän oli naimisissa kahdesti. Hänen ensimmäinen avioliitonsa Julian äidin Judith LeFever Bowlesin kanssa kesti vuosina 1959–1962. Hän meni naimisiin Phyllis Blakenshipin kanssa vuonna 1965. Heillä oli kaksi tytärtä.

Henkilökohtainen elämä: Julia Louis-Dreyfus on ollut naimisissa koomikko Brad Hallin kanssa vuodesta 1987. He tapasivat opiskellessaan Luoteis-yliopistossa ja tänään heillä on kaksi lasta yhdessä. Syyskuussa 2017 Louis-Dreyfus diagnosoitiin rintasyöpä. Hän sai diagnoosinsa vain yhden päivän kuluttua Emmy-palkinnosta Veep-roolistaan ​​ja ilmoitti siitä Twitterin kautta. Lokakuussa 2018 esiintymisen aikana Jimmy Kimmel Live! hän ilmoitti olevansa syöpätön. Poliittisten vakaumustensa puitteissa hän hyväksyi Al Goren, Barack Obaman ja Hillary Clintonin presidentin kampanjat.

Rich Polk / Getty Images

Seinfeld Palkka: Seinfeld-sarjan ensimmäisten kausien aikana näyttelijät Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards ja Jason Alexander ansaitsivat nimellismäärän rahaa työstään näyttelyssä. He neuvottelivat onnistuneesti korotuksista ennen kautta 5 vuonna 1993, jolloin he ansaitsivat kukin 150 000 dollaria jaksoa kohden, noin 3,8 miljoonaa dollaria vuodessa. Toukokuussa 1997 näyttelijät kannattivat massiivista korotusta toivoen miljoonan dollarin jaksoa kohden. Verkko vastasi $ 200,000, sitten $ 400,000. He päätyivät saamaan 600 000 dollaria per jakso näyttelyn viimeiselle kaudelle, joka tuotti noin 15 miljoonaa dollaria kappaleelta. Se on sama kuin ansaita noin 24 miljoonaa dollaria tänään. Ennen inflaatiota kannattavat näyttelijät ansaitsivat Seinfeldiltä noin 45 miljoonaa dollaria peruspalkkaa.

Seinfeldin syndikaatiotulot: Päinvastoin kuin yleisesti uskotaan, Julia, Michael ja Jason eivät ansaitse merkittäviä summia rahaa Seinfeldin syndikaatiosopimuksista, jotka ovat tämän kirjoituksen jälkeen olleet yhteensä lähes 4 miljardia dollaria. Ansaitakseen rahaa syndikaattimyynnistä, näyttelyssä on oltava oman pääoman omistusosuus. Kannattajat eivät koskaan saaneet taustatietoja näyttelyssä. He saavat rojalteja siitä lähtien, kun näyttely ilmestyy, mutta nämä maksut vastaavat korkeintaan satoja tuhansia vuodessa, eivät miljoonat olettaa. Sen sijaan Larry David ja Jerry Seinfeld ansaitsivat kumpikin 250 miljoonaa dollaria vuonna 1998 yksin syndikaattimyynnistä. Jopa kokonaisen vuosikymmenen kuluttua Larry ja Jerry ansaitsivat syndikaatiopisteistä vähintään 50 miljoonaa dollaria vuodessa. Vaikka heiltä evättiin taustapisteet vuonna 1997, he pystyivät neuvottelemaan voitonjakopisteet DVD-myynnistä, mikä johti kohtuulliseen odottamattomaan aikaan, kun ihmiset ostivat DVD-levyjä.

Veep Palkka: Veepin viimeisistä kausista Julialle maksettiin 500 000 dollaria jaksoa kohden. Hyväksyntäsopimusten ja muiden tulolähteiden avulla hän ansaitsi viime vuosina noin 8 miljoonaa dollaria vuodessa, mikä on tarpeeksi, jotta hänestä tulisi yksi maailman viidestä eniten palkatusta tv-näyttelijästä.

Julia Louis-Dreyfus Nettovarallisuus

Julia Louis-Dreyfus

Nettovarallisuus: 250 miljoonaa dollaria
Palkka: 500 dollaria tuhatta jaksoa kohden
Syntymäaika: 13. tammikuuta 1961 (60 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 m 2 tuumaa (1,6 m)
Ammatti: Koomikko, näyttelijä, televisio-tuottaja, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Julia Louis-Dreyfus -tulos

  • Vanhan Christinen uudet seikkailut 225 000 dollaria / jakso
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu