Julianne Hough Net Worth

Paljonko Julianne Hough on arvoinen?

Julianne Hough nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria

Julianne Hough nettovarallisuus ja palkka : Julianne Hough on amerikkalainen tanssija, laulaja ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 10 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten siitä, että hän on osa ABC: n Dancing with the Stars -elokuvan pääosaa.

Aikainen elämä: Julianne Alexandra Hough syntyi Oremissa Utahissa 20. heinäkuuta 1988. Hän on nuorin viidestä lapsesta ja Marianne ja Bruce Hough tytär. Kaikki hänen neljä isovanhempaansa olivat tanssijoita. Hough aloitti muodollisen koulutuksen Center Stage Performing Arts Studiossa Oremissa. Hän alkoi tanssia kilpailevasti yhdeksänvuotiaana.

Kymmenen vuoden ikäisenä vanhempiensa avioeron jälkeen Hough ja hänen veljensä Derek (joka on myös ammattitanssija ja esiintyy usein hänen rinnallaan), opiskelivat tanssia ulkomailla Lontoossa. He asuivat ja opiskelivat valmentajiensa Corkyn ja Shirley Ballasin kanssa Italia Conti -teatteritaideakatemiassa. He esiintyivät tanssikilpailuissa Isossa-Britanniassa ja esittivät Ison-Britannian televisio-ohjelmaa. Palattuaan Amerikkaan 15-vuotiaana Hough osallistui Las Vegas Academyyn ja Altan lukioon.

Tanssiva ura: Hough esiintyi miljoonan dollarin tanssijana vuoden 2006 ABC-näyttelyssä 'Show Me the Money', ennen kuin hänestä tuli yksi Dancing with the Stars -tapahtumasarjan ammattitanssijoista. Hän voitti kauden neljä olympiakultamitalisti Apolo Ohnon kanssa ja viidennen kauden Indy 500 -voittajan Helio Castronevesin kanssa. Heinäkuussa 2008 Hough nimitettiin Emmyksi Mambo-koreografiasta. Hän palasi näyttelyn kaudelle kuusi ja tanssi radion isänsä Adam Carollan kanssa, mutta heidät eliminoitiin viikolla 4. Elokuussa 2008 Hough oli kumppanina Hannah Montanan näyttelijän Cody Linleyn kanssa. Heidän jitterbug-esiintymisensä aikana lokakuussa 2008 hänet vietiin sairaalaan äkillisillä, voimakkailla vatsakipuilla. Hän vaati liitteen poistamista, ja leikkauksesta toipuminen sai hänet menettämään useita Tanssii tähtien kanssa -esityksiä. Edyta Sliwinska seisoi hänen puolestaan. Pian sen jälkeen, kun Hough palasi näyttelyyn, pari putosi puolivälierissä. Hough palasi näyttelyyn lokakuussa 2011 ja tanssi yhdessä Kenny Wormaldin sekä hänen veljensä Derekin kanssa. Vuonna 2013 Hough toimi vierailevana tuomarina ja vuonna 2014 hänestä tuli pysyvä tuomari Tanssii tähtien kanssa.

Touring: Maaliskuussa 2014 Julianne ja Derek ilmoittivat kesäkiertueesta yli 40 kaupungissa ympäri Yhdysvaltoja ja Kanadaa kutsumalla kiertueensa nimellä 'Move Live on Tour'. Kiertue oli loppuunmyyty ja alkoi Park Cityssä, Kansasissa toukokuussa 2014 ja päättyi Los Angelesiin 26. heinäkuuta 2014. Myynti oli niin onnistunutta, että lisättiin lisää paikkoja ja päivämääriä matkan varrella. Suuren kysynnän seurauksena Houghs ilmoitti kiertueen paluusta kesälle 2015. Se myytiin loppuun ja ulottui kesäkuusta elokuuhun 2015. He aloittivat MOVE BEYOND Live Tour -kiertueensa vuonna 2017.

Laulava ura: Vuonna 2007 hän julkaisi debyytti-singlensä, country-laulunsa 'Will You Dance With Me', joka ilmoittautui Pop 100 -listalle 100. Myöhemmin hän allekirjoitti Universal Music Group Nashvillen Mercury Nashville -divisioonan. Hänen debyyttialbuminsa, 'Julianne Hough', oli maan listojen kärjessä ja nousi Billboard 200: n kolmanneksi. Albumin toinen single oli 'That Song in My Head'.

Hän oli mukana kiertueella Jewel ja Brad Paisleyn kanssa vuonna 2008. Hough voitti parhaan uuden naislaulajan ja huippuartistin Country Academy of Country Music Awards -tapahtumassa 2009. Hough julkaisi joulumusiikin EP: n 'Sounds of the Season: The Julianne Hough Holiday Collection' syksyllä 2009. Siitä lähtien hän on lähinnä lopettanut laulajauransa.

(Kuva: Christopher Polk / Getty Images)

Näyttelijäura: Luottamuksellisen esiintymisen jälkeen vuonna 2001 Harry Potter ja velhojen kivi, hän laskeutui Georgian osiin Burlesquessa (pääosissa Cher ja Christina Aguilera) ja Ariel Moore elokuvassa Footloose. Hough esiintyi elokuvassa Rock of Ages Tom Cruisen ja Catherine Zeta-Jonesin kanssa, ennen kuin hän laski pääroolin Josh Duhamelin kanssa Nicholas Sparks -sovelluksessa 'Safe Haven' vuonna 2013. Hough näytti myös 'Paradise' -elokuvassa Russel Brandin rinnalla, joka oli julkaistiin lokakuussa 2013.

Hough ja Derek isännöivät vuoden 2016 elokuvia The Wonderful World of Disney: Magical Holiday Celebration ja Disney Parks Magical Christmas Celebration, jonka ABC televisioi kiitospäivänä ja joulupäivänä. Erikoisuuksiin sisältyi Garth Brooksin, Trisha Yearwoodin, Kelly Clarksonin esityksiä, ja seuralaisloma-albumi julkaistiin marraskuussa 2016. Myös vuonna 2016 Julianne soitti Sandyä FOX: n suorassa televisioituneessa Grease-tuotannossa.

Hough valettiin Joleneksi vuonna 2018 Netflix-antologiasarjaan '' Heartstrings ''. Helmikuussa 2019 Hough liittyi NBC-sarjaan America's Got Talent, mutta päätti lopettaa marraskuussa vain yhden kauden jälkeen.

Henkilökohtainen elämä: Hough oli aktiivinen Mitt Romneyn vuoden 2012 presidenttikampanjan kannattaja. Hän varttui Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen kirkossa, mutta on todennut, ettei ole enää harjoittava jäsen.

Hough treffattu country-laulaja Chuck Wicks elokuusta 2008 sovinnolliseen jakautumiseen marraskuussa 2009. Hänellä ja Ryan Seacrestillä oli hyvin julkinen suhde huhtikuusta 2010 maaliskuuhun 2013. Hän aloitti tapaamisen NHL-pelaajan Brooks Laichin kanssa joulukuussa 2013. He ilmoittivat sitoutuvansa Elokuu 2015, ja he menivät naimisiin 8. heinäkuuta 2017. Pari ilmoitti eroavansa yhteisessä lausunnossaan toukokuussa 2020.

Kiinteistöt : Vuonna 2009 hän maksoi 649 000 dollaria huoneistosta ylellisessä rakennuksessa Nashvillessä. Taylor Swift omistaa kaksinkertaisen kattohuoneiston samassa rakennuksessa. Julianne myi yksikön vuonna 2013 900 000 dollarilla. Vuonna 2014 Julianne maksoi 1,94 miljoonaa dollaria talosta Hollywood Hillsissä. Hän omistaa tämän omaisuuden tämän kirjoituksen jälkeen ja sen arvo on noussut arviolta 3 miljoonaan dollariin.

Julianne Hough Net Worth

Julianne Hough

Nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 20. heinäkuuta 1988 (32 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 m 2 tuumaa (1,6 m)
Ammatti: Laulaja, näyttelijä, tanssija, lauluntekijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu