Justin Timberlake Net Worth

Kuinka paljon Justin Timberlake on arvoinen?

Justin Timberlake nettovarallisuus: 250 miljoonaa dollaria

Justin Timberlake nettovarallisuus: Justin Randall Timberlake, toisinaan yksinkertaisesti nimellä JT, on amerikkalainen laulaja, lauluntekijä, näyttelijä ja levytuottaja, jonka nettovarallisuus on 250 miljoonaa dollaria. Aloitettuaan uransa lapsena tähtihaun ja täysin uuden Mikki-hiiriklubin sarjoissa, hän nousi kuuluisuuteen NSYNC-poikabändin jäsenenä, ennen kuin siirtyi menestyvään soolomusiikkiin ja näyttelijäuraan. Timberlake on myös laajentunut liike-elämään 901 tequilan, William Rast -vaatesarjan ja joukon yhteisomistuksessa olevia ravintoloita. Vuonna 2012 hänestä tuli sijoittaja vastikään uudistetulle Myspace.com-sivustolle. Tyypillisenä viime vuonna Justin on ansainnut 50-60 miljoonaa dollaria eri pyrkimyksistään.

Varhainen elämä ja uran alku: Justin Randall Timberlake syntyi 31. tammikuuta 1981 Memphisissä, Tennessee. Hän varttui pienessä Shelby Forest -yhteisössä. Hänellä on kaksi puoli-veljeä isänsä toisesta avioliitosta ja puolisisko, joka kuoli pian syntymänsä jälkeen vuonna 1997.

Vanhempansa musiikin nuorena esittämä Timberlake esitti lapsena kantri- ja gospelmusiikkia. Hän esiintyi 11-vuotiaana televisio-ohjelmassa Star Search, jossa hän lauloi saman Justin Randallin johdolla. Vuosina 1993 ja 1994 hän esiintyi säännöllisesti näyttelijänä elokuvassa The All-New Mickey Mouse Club yhdessä muiden kavereidensa Britney Spearsin, Christina Aguileran, JC Chasezin ja Ryan Goslingin kanssa. Vuonna 1995 Timberlake rekrytoi Chasezin miehen laulajaryhmään hänen kanssaan, jonka johtaja Lou Pearlman järjesti, josta lopulta tuli NSYNC-niminen poikabändi.

NSYNC-maine: Bändi aloitti uransa Euroopassa vuonna 1996, ja Timberlake ja Chasez olivat kaksi laulajaa. He nousivat kuuluisuuteen Yhdysvalloissa sen jälkeen, kun vuonna 1998 julkaistun itsenäisen debyyttialbumin levyn myytiin 11 miljoonaa kappaletta. Heidän suosionsa jatkoi kasvuaan julkaisemalla toisen albuminsa No Strings Attached vuonna 2000, jota myytiin 2,4 miljoonaa kappaletta julkaisun ensimmäisellä viikolla. Toinen valtava kaupallinen menestys oli heidän vuoden 2001 albumi 'Celebrity'.

Ainoa menestys: Boybändien yleisen suosion laskiessa Timberlaken tähti jatkoi nousuaan, kun hän haarautui muihin hankkeisiin, kuten pääosissa vuoden 2000 Disney Channel -elokuvassa Model Behavior. Kun NSYNC meni tauolle vuonna 2002, Timberlake työskenteli yhdessä Pharrell Williamsin kanssa musiikin parissa, mutta soolokäynnin siemen oli kylvetty jo vuotta aiemmin vuonna 2001. Timberlake oli kirjoittanut yhden 'Gone' Michael Jacksonille vuonna 2001, mutta sen jälkeen Jackson hylkäsi sen. NSYNC nauhoitti sen sijaan. Sen julkaisemisen jälkeen Jackson otti häneen yhteyttä ja ilmoitti haluavansa tehdä levyn, mutta vain jos se oli duetto hänen ja Timberlaken välillä, ei koko bändin kanssa. Timberlake pitää heidän puhelinkeskusteluaan 'ensimmäisen kerran tunteneensa itseluottamusta [mennä yksin].

Elokuussa 2002 Timberlake julkaisi debyyttisoololaulunsa 'Like I Love You', jota seurasi debyyttisoololevy saman vuoden marraskuussa, Justified. Kesään 2003 mennessä Timberlake kierteli entisen Mikki Hiiriklubin näyttelijä Christina Aguileran kanssa Justified / Stripped-kiertueella.

Vuoden 2004 Super Bowl XXXVII -tapahtuman jälkeen esiintyessään Janet Jacksonin kanssa puoliajanäytöksessä, jonka aikana vaatekaapin toimintahäiriö johti siihen, että Timberlake paljasti vahingossa yhden Jacksonin rinnat, hän keskeytti musiikkiuransa jatkaakseen näyttelemismahdollisuuksia. Hän esiintyi elokuvissa, kuten Edison Force (2006), Alpha Dog (2006) ja Southland Tales (2006). Hän aloitti myös oman levy-yhtiönsä, JayTee Records, vuonna 2005.

Timberlake julkaisi 12. syyskuuta 2006 toisen studioalbuminsa FutureSex / LoveSounds, joka debytoi ykköseksi Mainostaulu 200 albumin kaavio. Hän jatkoi työskentelyä erilaisissa musiikillisissa projekteissa, kuten vuoden 2008 yhteistyösingla Madonnan kanssa, '4 Minutes' sekä muut taiteilijat, kuten T.I., Ciara ja Rihanna. Hän julkaisi kolmannen studioalbuminsa The 20/20 Experience maaliskuussa 2013 - josta tuli lopulta vuoden myydyin albumi Yhdysvalloissa - ja sen jälkeen hänen neljäs albuminsa The 20/20 Experience - 2 of 2 syyskuussa. 2013.

Timberlaken viides studioalbumi 'Man of the Woods' julkaistiin helmikuussa 2018, vain muutama päivä ennen kuin hän julkaisi Super Bowl LII: n puoliajanäytön Minneapolisissa. Hän aloitti saman nimisen kiertueen maaliskuusta 2018 huhtikuuhun 2019, ja se oli vuoden 2018 kuudenneksi eniten tuottanut kiertue.

Muita merkittäviä elokuvia, joissa Timberlake on näyttellyt, ovat kriitikoiden ylistämä elokuva 'Sosiaalinen verkosto' (2010), 'Bed Teacher' (2011), 'Friends with Benefits' (2011) ja 'Wonder Wheel' (2017). Hän on esiintynyt myös televisio-ohjelmissa, kuten Late Night With Jimmy Fallon ja monissa esiintymisissä Saturday Night Live (SNL) -elokuvissa. Laulasta, jonka hän kirjoitti SNL: n 2006 Dick in a Box -skitille, tuli todellakin virushitti ja ansaitsi hänelle Emmy-palkinnon.

Henkilökohtainen elämä: Timberlakella on ollut useita suhteita, joista tärkeimmät ovat hänen entinen suhde laulaja Britney Spearsiin vuosina 1999-2002 ja suhde nykyiseen vaimoonsa Jessica Biel . Timberlake ja Biel alkoivat seurustella ensimmäisen kerran tammikuussa 2007, sitomalla solmun 19. lokakuuta 2012 Fasanossa, Italiassa. Yhdessä pariskunnalla on yksi poika, Silas Timberlake, syntynyt 11. huhtikuuta 2015.

Justin Timberlake Net Worth

Frazer Harrison / Getty Images

Muut hankkeet: Näyttelijöiden, laulamisen ja musiikkituotannon lisäksi Timberlake on myös elokuva- ja televisiotuottaja. Hän toimi säveltäjänä ja musiikillisena ohjaajana vuoden 2017 elokuvalle 'The Book of Love'. Hän on myös Fox-pelien 'Sping the Wheel' johtava tuottaja.

Timberlake on nauttinut monista tuottoisista hyväksymissopimuksista suosionsa ja maineensa ansiosta, kuten hänen vuoden 2003 sopimuksensa McDonald'sin kanssa, jossa hän äänitti kappaleen I'm Lovin 'It' pikaruokaketjun 'I'm Lovin' It '-kampanjassa. Timberlake on ansainnut kaupasta 6 miljoonaa dollaria. Muita merkintöjä ovat Sony-tuotteet (2009), Givenchyn miesten tuoksu 'Play' (2009) ja Walmart (2012).

Timberlaken muita liiketoimintamahdollisuuksia ovat vuosien 2005 ja 2007 William Rast -vaatemallit sekä Levin yhteistyökokoelma Fresh Leaves vuonna 2018. Vuonna 2014 hän toimi yhteistyössä Sauza Liquorsin kanssa oman versionsa juomasta, Sauza 901, ja vuonna Vuonna 2016 hän investoi Bai Brands -juomayritykseen. Timberlake ja hänen vaimonsa Biel ovat myös Memphis Grizzliesin vähemmistöomistajia.

Kiinteistöt : Vuonna 2010 Jessica ja Justin käyttivät 6,6 miljoonaa dollaria 2600 neliömetrin kattohuoneistoon NYC: n Soho-naapurustossa. He listasivat tämän kiinteistön myytäväksi vuonna 2018 8 miljoonalla dollarilla, mutta myivät sen lopulta tammikuussa 2019 hieman vähemmän kuin he maksoivat vuosikymmen aiemmin. Vuonna 2017 vähän ennen Soho-paikan ostamista Jessica ja Justin käyttivät 20,2 miljoonaa dollaria 5400 neliömetrin kaksikerroksiseen kattohuoneistoon Tribeckassa, jossa on suuri kattoterassi. Tämä kiinteistö, joka oli alun perin listattu 27,5 miljoonan dollarin hintaan, sisältää 15 000 dollaria kuukausittaisia ​​condomaksuja, ylläpitoa ja veroja. Harry Styles, Blake Lively ja Ryan Reynolds sekä Formula 1 -kuljettaja Lewis Hamilton omistavat yksiköitä samassa rakennuksessa. Hamilton omistaa kattohuoneiston jonka hän osti 44 miljoonalla dollarilla .

New Yorkin ulkopuolella he omistavat kartanon Hollywood Hillsissä, joka ostettiin vuonna 2002 8,3 miljoonalla dollarilla Helen Huntilta. He omistavat 130 hehtaarin rakentamattoman kiinteistön lähellä Nashvillea, joka kerättiin 4 miljoonalla dollarilla vuonna 2015. Heillä on myös kiinteistö Montanan yksinomaisessa Yellowstone Clubissa, joka hankittiin julkistamattomalla hinnalla. Jäsenyys Yellowstone Clubissa maksaa etukäteen 300 000 dollaria ja 30 000 dollaria vuodessa. Klubilla on 13 600 hehtaarin suuruinen maa, josta 2200 on luisteltavissa. Muita Yellowstonen omistajia ovat Bill Gates ja Jack Kemp. Justin ja Jessica aikovat kasvattaa lapsiaan täällä, joten he kasvavat pois Hollywoodin valokeilassa.

Justin Timberlake Net Worth

Justin Timberlake

Nettovarallisuus: 250 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 1981-01-31
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 11 tuumaa (1,82 m)
Ammatti: Näyttelijä, Levytuottaja, Muusikko, Liikemies, Tanssija, Laulaja, Televisiotuottaja, Laulaja-lauluntekijä, Elokuvatuottaja, Ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu