K Michelle Net Worth

Kuinka paljon K Michelle Worth on?

K Michellen nettovarallisuus: 2,5 miljoonaa dollaria

K Michellen nettovarallisuus: K Michelle on amerikkalainen räppäri, R&B -taiteilija, pianisti, kitaristi, lauluntekijä ja todellisuuden televisiohenkilöstö, jonka nettovarallisuus on 2,5 miljoonaa dollaria. Hän nousi kuuluisuuteen VH1: n Love & Hip Hop: Atlantalla. K Michelle on esiintynyt myös elokuvassa Love & Hip Hop: New York, K. Michelle: Elämäni ja Love & Hip Hop: Hollywood.

Aikainen elämä: K. Michelle syntyi Kimberly Michelle Pate vuonna 1982 Memphisissä, Tennessee. Hän valmistui Overtonin lukiosta vuonna 2000 ja ilmoittautui Floridan A&M -yliopistoon, jossa hän oli Delta Sigma Theta -yhdistyksen jäsen ja osa ensimmäistä vuotta Homecoming Courtissa. Hän valmistui Floridan A&M: stä ja aikoi mennä lakikouluun. Itse asiassa hänet hyväksyttiin useisiin lakikouluihin, mutta hän päätti jatkaa uraansa musiikin sijasta.

Ura: K. Michelle allekirjoitti sopimuksen Jive Recordsin kanssa vuonna 2009. Hän julkaisi ensimmäisen singlensä 'Fakin' It ', jossa esiintyi Missy Elliot. Hän julkaisi vielä kolme singleä, joiden piti olla osa hänen debyyttialbumistaan, jonka hän aikoi kutsua nimellä Pain Medicine. Jive Records lopetti toimintansa vuonna 2011 ja albumin suunnitelmat romutettiin.

Seuraavana vuonna Michelle liittyi elokuvan Love & Hip Hop: Atlanta näyttelijöihin. Ensimmäinen kausi vuonna 2012 kuvasi hänen paluuta musiikkiteollisuuteen useiden takaiskujen jälkeen. Hän oli näyttelyn tähti. Ensimmäisen kauden jälkeen hän allekirjoitti monilevyisen sopimuksen Atlantic Recordsin kanssa. Love & Hip Hop: Atlanta -kauden toinen kausi kattoi Michellen debyyttialbumin 'Rebellious Soul' äänityksen. Hänen albuminsa julkaistiin 13. elokuuta 2013, ja se debytoi toisella sijalla Yhdysvaltain Billboard 200: lla ja ykkönen Yhdysvaltain Top R & B / Hip-Hop Albums -listalla.

Love & Hip Hop: Atlantan tapaamisen erikoisnäyttelyn aikana K. Michelle paljasti, että hän lähti näyttelystä liittyäkseen elokuvan Love & Hip Hop: New York näyttelijöihin.

Getty Images

3. marraskuuta 2014 Michellen spin-off-sarja K Michelle: My Life esiteltiin. K.Michelle: Elämäni peruutettiin 6. helmikuuta 2017 kolmen vuodenajan jälkeen.

Syyskuussa 2014 Michelle julkaisi Love 'Em All -albumin ensimmäisen singlensä toiselta albumiltaan Anybody Wanna Buy a Heart? joka julkaistiin joulukuussa 2014. Tammikuussa 2016 K.Michelle julkaisi singlen Not a Little Bit. Kappale on hänen kolmannella studioalbumillaan 'More Issues Than Vogue'. Levy julkaistiin maaliskuun lopulla. Samana vuonna hän liittyi uudelleen Love & Hip Hop: Atlanta -elokuvan näyttelijöihin.

K. Michelle liittyi Love & Hip Hop: Hollywood -elokuvan näyttelijöihin viidennessä kaudella vuonna 2018. Hän on ainoa henkilö franchising-historiassa, joka esiintyy kolmessa Love & Hip Hop -karnaatiossa pääosassa. Ainoa, jota K. Michelle ei ole esiintynyt, on Rakkaus ja hiphop: Miami.

K.Michelle on julkaissut viisi studioalbumia: vuoden 2013 Rebellious Soul, vuoden 2014 Anybody Wanna Buy a Heart ?, vuoden 2016 More Issues Than Vogue, vuoden 2017 Kimberly: Ihmiset, joita tiesin tuntemaan, ja vuoden 2020 Kaikki hirviöt. Ovat ihmisiä. ' Lisäksi hän on julkaissut viisi miksausta: 'Mikä 901 on?' syyskuussa 2010 'For Colored Girls / Pre-Pain Medicine' joulukuussa 2010, 'Signed, Sealed & Delivered' kesäkuussa 2011, '0 Fucks Given' heinäkuussa 2012, 'Still No Fucks Given' helmikuussa 2014 ja ' Not 1 Fuck Given, tammikuussa 2020.

K. Michelle on ollut seitsemällä kiertueella - kahdella avausnäytöksellä ja viidellä omalla. Hän avasi R.Kellylle hänen vuoden 2009 Ladies Make Some Noise Tour -kiertueensa ja Robin Thickelle hänen vuoden 2014 Blurred Lines -kiertueellaan. K. Michelle on ohjannut viisi omaa kiertuetta: Rebellious Soul Tour vuonna 2013, My Twisted Mine Tour 2015, Hello Kimberly Tour 2016, The People I Used to Know Tour 2018 ja O.S.D. Kiertue vuonna 2019.

Muut yrityshankkeet: Vuonna 2017 K.Michelle avasi Atlantassa huippuluokan ravintolan nimeltä Puff and Petals. Hänen ravintolassaan on useita talosääntöjä, joita on noudatettava, mukaan lukien oikeus kieltäytyä palvelusta kaikille, jotka katsotaan 'riff-raffiksi', 90 minuutin raja pöydissä, pakollinen 18%: n palkkio, enintään neljä erillistä sekkiä, eikä lapsia saa tuoda klo 20.00 jälkeen.

Tällä hetkellä Atlantassa on kaksi puff- ja terälehtipaikkaa. Michelle aikoo avata kolmannen sijainnin lähitulevaisuudessa.

Henkilökohtainen elämä: K.Michelleellä oli jälleen, jälleen suhde Tennesseen yliopiston entisen koripalloilijan Bobby Mazeen kanssa.

Musiikkiuransa alussa K.Michelle oli suhteessa mieheen, joka työskenteli Jive Recordsissa lempinimeltään Memphitz. Hänellä oli tapana väitellä fyysisesti häntä.

Suurin osto, jonka hän on koskaan tehnyt, on hänen Rolls Royce. Hän maksoi käteistä ylellisestä autosta.

Hän pitää Kimora Lee Simmonsia, Shonda Rhimesia, Diddyä ja Coolhausin perustaja Natasha Caseä liike-elämän mentorina.

Aiemmin hän treffasi NBA-vartijaa J.R.Smithiä.

K. Michelle on 5'5 tuumaa.

Hän on kaikkien aikojen afrikkalaisamerikkalainen, jolla on hyväksymissopimus viskibrändin Jack Danielsin kanssa.

Hänellä on sisar nimeltä Shalah Pate.

Hänellä oli silikoni-butt-implantit. Myöhemmin hän poisti ne.

K. Michelle synnytti pojan Chase Bowmanin syksyllä 2004. Vauvan isä päätyi naimisiin yhden Floridan A & M-yliopiston Delta Sigma Theta -opiskelijoiden sisarista.

Hän osti pojalleen Mercedes-Benzin 16. syntymäpäiväänsä.

K. Michelle aloitti tapaamisen hammaslääkäri Dr. Kastan Simsin kanssa vuonna 2015. He tapasivat ensimmäisen kerran lukiossa. Helmikuussa 2020 K.Michelle paljasti, että vaikka he ovat edelleen yhdessä, hänellä ja Simsillä on ollut ongelmia. Hän sanoi: 'Tarkoitan, että käymme läpi asioita, tiedätkö. Mielestäni asiat voisivat olla parempia. Uskomme aina, että ruoho on vihreämpää myös toisella puolella, joten yritän vain kentällä käydä läpi ja varmistaa, että teen oikein. '

Helmikuussa 2020 K.Michelle paljasti toivovansa lisätä lähitulevaisuudessa kaksoistytöt perheeseensä korvikkeena.

Kesäkuussa 2020 K.Michelle hallitsi Tamar Braxtonin kanssa vanhaa riitaa syyttäen häntä nukkumisesta levytuottaja Jermaine Duprin isän, Michael Mauldinin kanssa. Michelle otti Instagram Liveen heittääkseen varjoa Braxtonille sanoen: 'Et voi mennä keskustelemaan' kenenkään kanssa, kun makasit naimisissa olevan miehen kanssa. Nukuit Jermaine Duprin isän kanssa. Kuinka nukut Jermaine Duprin isän kanssa? Ja hanki ** Jermaine Duprin äidin ** syke hississä. Mutta haluat puhua minulle? Haluatko puhua minusta? En ole naimisissa miehiä. Hmm ... mutta sinä olet niin pyhä. '

K Michelle Net Worth

K.Michelle

Nettovarallisuus: 2,5 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 4. maaliskuuta 1986 (35 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 4 tuumaa (1,65 m)
Ammatti: Laulaja, lauluntekijä, levytuottaja, pianisti, kitaristi
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu