Kaley Cuoco Nettovarallisuus

Paljonko Kaley Cuoco on arvoinen?

Kaley Cuocon nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria

Kaley Cuocon palkka

Miljoona dollaria jaksoa kohden

Kaley Cuocon nettovarallisuus ja palkka : Kaley Cuoco on amerikkalainen näyttelijä ja laulaja, jonka nettovarallisuus on 100 miljoonaa dollaria. On myös huomattava, että Kaley on ollut naimisissa tekniikan miljardööri -perillisen kanssa Karl Cook vuodesta 2018. Karl on miljardööri poika Scott Cook joka perusti vero-ohjelmistoyrityksen Intuit. Scott Cookin nettovarallisuus on 3,6 miljardia dollaria.

Kaley Cuoco on luultavasti tunnetuin pääosissa CBS-komediasarjassa The Big Bang Theory. Hän on esiintynyt myös elokuvissa, kuten Cougar Club, Hop, The Penthouse, Debating Robert Lee, Killer Movie ja muissa. Hänellä on myös ollut näyttelijärooleja televisio-ohjelmissa, kuten Ladies Man, 7. taivas, Complete Savages, Charmed, 8 Simple Rules ja monissa muissa. Cuoco aloitti mallina ja näyttelijänä hyvin varhaisessa iässä. Hän oli vasta kuusi, kun hän esiintyi elokuvassa Quicksand: No Escape. Kun hän oli yhdeksän, hän näytteli Denzel Washington elokuvassa Virtuousity. Hän näytti osaa Karin Carterista, virtuaalitodellisuusyksikön siepatusta uhrista, jonka luutnantti Parker Barnes (Denzel Washington) pelastaa. Hän sai paljon huomiota roolistaan ​​Growing Up Bradyssä, jossa hän soitti Marsha Bradyn roolia. Vuoteen 2004 mennessä Cuocolla oli rooleja television sitcomissa, 8 yksinkertaista sääntöä, minisarja NBC: ssä sekä 10.5, Passion Crimes -elokuva ABC-perheessä ja keskusteluissa Robert Lee. Hänen nykyinen CBS-televisio-komediasarja The Big Bang Theory alkoi ilmestyä vuonna 2007. Hän on Pennyn rooli, joka työskentelee juustokakutehtaalla ja yrittää päästä näyttelyliiketoimintaan näyttelijänä.

Kaley Cuoco syntyi Camarillossa Kaliforniassa vuonna 1985. Hänen vanhempansa ovat englanninopettaja Jeanne Rose Cuoco ja insinööri Stephen Michael Cuoco. Cuoco asuu San Fernandon laaksossa Kaliforniassa. Kamerasta poissaolonsa aikana Kaley nauttii ratsastuksesta, rumpujen soittamisesta, potkunyrkkeilystä ja keilailusta. Mutta hänen suosikki harrastuksensa on tenniksen pelaaminen. Hän on pelannut tennistä pienestä tytöstä asti. Kaley Cuoco nimettiin 77: ksi FHM-Usin 100 seksikkäimmän naisen luettelossa vuonna 2005 ja 21 vuonna 2008.

Kaley Cuoco Big Bag -palkkahistoria: Ensimmäisen Big Bang -kauden aikana Kaley ansaitsi 45 000 dollaria jaksoa kohden. Se toimii 765 000 dollariin kaudelle. Kaudella 2–4 ​​hänen palkkansa nousi 200 000 dollariin jaksoa kohden. Se on 14 miljoonan dollarin tulo siitä 70 jakson osasta. Hän ansaitsi kausia viisi seitsemän 350 000 dollaria jaksoa kohden. Se on vielä 25,2 miljoonaa dollaria tuloja. Kaudella 8, 9 ja 10 hän ansaitsi 850 tuhatta dollaria jaksoa kohden, mikä tarkoittaa 61 miljoonaa dollaria kolmeksi vuodeksi. Kahden viimeisen kauden, 11 ja 12, Kaley ja hänen tärkeimmät näyttelijät ansaitsivat kukin miljoona dollaria jaksoa kohden. Se on 48 miljoonaa dollaria kahdeksi vuodeksi.

Kaiken kaikkiaan ja pelkästään alkuperäisestä palkasta Kaley ansaitsi 148,965 miljoonaa dollaria. Mutta se ei ole kaikki!

(Kuva: Mike Windle / Getty Images)

Rojaltit ja jäännökset : Näyttelyn myöhempinä vuodenaikoina, kun näyttelijät olivat voimansa huipulla, kolme pääosaajaa (Kaley, Johnny Galecki ja Jim Parsons) neuvottelivat sopimuksen, jossa kumpikin omistaisi 1% näyttelyn taustapääomasta. Ensimmäisenä syndikaatiovuoden aikana näyttely tuotti miljardi dollaria. Se tarkoitti jokaista kolmesta ansaitusta ja ylimääräisestä 10 miljoonasta dollarista ensimmäisen vuoden aikana. Syndikoitumismyynti vähenee hitaasti, mutta heidän pitäisi ansaita noin 10 miljoonaa dollaria vuodessa seuraavan vuosikymmenen ajan.

Lisäksi Näyttelijät-kilta-näyttelyssä Big Bang Theory -näyttelijöillä on oikeus 80 prosenttiin alkuperäisistä palkkakuluistaan ​​näyttelyn ensimmäisenä uusintavuotena. Pohjimmiltaan 80% kaksoislasku. He olivat epäilemättä viimeinen näyttely, joka sai tällaisen kannattavan sopimuksen sen jälkeen, kun SAG ja AFRTRA sulautuivat ja hyväksyivät AFTRA: n jäännösstandardin, joka maksaa näyttelijöille vierailevia tähtiä esitysten yhteydessä. Eron ymmärtämiseksi SAG: n alaisuudessa Kaley-tyyppinen ansaitsi todennäköisesti 800 000 dollaria jaksoa kohden ensimmäistä kertaa, kun esitys esitettiin uusintana. Joten hän ansaitsi 24 miljoonaa dollaria alun perin ja sai sitten 19 miljoonan dollarin jäännökset tiellä.

Kaley Cuoco Nettovarallisuus

Kaley Cuoco

Nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria
Palkka: Miljoona dollaria jaksoa kohden
Syntymäaika: 1985-11-30
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 6 tuumaa (1,68 m)
Ammatti: Näyttelijä, laulaja, ääninäyttelijä, malli, juontaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu