Kandi Burruss Nettovarallisuus

Paljonko Kandi Burruss on arvoinen?

Kandi Burrussin nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria

Kandi Burrussin palkka

450 dollaria tuhatta vuodessa

Kandi Burrussin nettovarallisuus: Kandi Burruss on laulaja, lauluntekijä, levytuottaja, liikenainen ja televisiohenkilöstö, jonka nettovarallisuus on 30 miljoonaa dollaria. Kandi Burruss tuli ensin kuuluisaksi Xscape-ryhmän jäsenenä. Sitten hänellä oli erittäin menestyvä lauluntekijä ja levytuotanto. Burruss on ollut Bravon elokuvassa 'Atlantan todelliset kotiäidit' sen toisesta kaudesta 2009 lähtien.

Aikainen elämä: Kandi Lenice Burruss syntyi 17. toukokuuta 1976 College Parkissa Georgiassa. Hänen vanhempi veljensä Patrick kuoli auto-onnettomuudessa vuonna 1991, kun hän oli 22. Hän opiskeli lukiossa Tri-Cities Performing Arts High Schoolissa Atlantan esikaupunkialueella East Pointissa Georgiassa. Hän sai ensimmäisen altistumisensa televisioon 15-vuotiaana ja esiintyi BET: n Teen Summit -tapahtumassa. Lukiossa hän muodosti Xscapen Tamikan, LaTocha Scottin ja Tamekan 'Tiny Cottlen' kanssa. Jermaine Dupri allekirjoitti ryhmän So So Def Recordings -etikettiin. Kandi valmistui lukiosta vuonna 1994.

Ura: Syksyllä 1993 Kandi oli lukiossa vanhempi ja Xscape julkaisi debyyttialbuminsa 'Hummin' Comin 'Chassa. Se saavutti R&B -listojen kolmannen sijan ja tuotti kaksi top 10-singleä. Xscapen toinen albumi 'Off the Hook' julkaistiin vuonna 1995. Bändin kolmas ja viimeinen albumi 'Traces of My Lipstick' julkaistiin vuonna 1998. Ryhmän kolmannen albumin jälkeen LaTocha Scott lähti jatkamaan soolouraa. Pian sen jälkeen kvartetti kokoontui takaisin ja esiintyi Hardballin ja Big Momma's House -soittoraidoissa. Xscape jatkoi sitten taukoa jälleen vuoteen 2005 saakka.

Burruss on myös menestyvä lauluntekijä. Hän kirjoitti TLC: n kappaleen 'No Scrubs' ja Destiny's Childsin kappaleet 'Bug a Boo', 'Bills, Bills, Bills' ja 'The Writings on the Wall'. Hän on myös kirjoittanut kappaleita Whitney Houstonille, Mariah Careylle, Alicia Keysille, Pinkille, Usherille ja monille muille taiteilijoille.

Kandi Burruss julkaisi Hey Kandi -albuminsa ensimmäisen soololevynsä vuonna 2000. Levyllä tuotettiin singlet 'Don't Think I'm Not' ja 'Cheatin on me'. Hän julkaisi toisen albuminsa Kandi Koated vuonna 2010. Kandi perusti oman levy-yhtiön ja on myös Kandi Koated Entertainmentin toimitusjohtaja. Huippuluokan seksilelut on suunniteltu näyttämään tasokkailta kosmetiikkatuotteilta ja muuttumaan matkaystävällisiksi naisille tarkoitetuiksi leluiksi. Hänen tavoitteenaan on saada makuuhuone Kandi olemaan yhtä suuri kuin Victoria's Secret, jolla on omat alusvaatteet, voiteet, vartalasuihkut, kynttilät ja seksilelut.

(Kuva: Vivien Killilea / Getty Images for Webber Films / Riveting Entertainment)

Liiketoiminta ja muut esiintymiset : Musiikkiliiketoiminnassa menestymisen lisäksi hän on myös näyttelijä Atlantan todelliset kotiäidit -tv-sarjassa. Kandi esiintyi myös jaksossa 'Kuka haluaa olla miljonääri', jossa hän auttoi kotiäitiä voittamaan miljoonan dollarin. Kandi on esiintynyt myös televisio-komediassa 'Are We There Yet', VH1: n 'Single Ladies', ja hänellä oli myös Bravo-spinoff-show nimeltä The Kandi Factory. Hän lanseerasi myös sukupuolilelujen sarjan, jonka nimi oli Makuuhuone Kandi.

Kandi Burrussin todelliset kotiäidit: Kandi ansaitsee 450 000 dollaria vuodessa, kun hän esiintyy Atlantan todellisissa kotiäidissä. Yhdessä vaiheessa tämä oli korkein summa, joka maksettiin mihin tahansa näyttelyn versioon. Nyt on ymmärretty, että Lisa Vanderpump on eniten palkattu kotiäiti.

Henkilökohtainen elämä: Kandi Burrussilla ja hänen entisellä poikaystävällään Russell 'Block' Spencerillä on vuonna 2002 syntynyt tytär nimeltä Riley.

Vuoden 2009 alussa Burruss kihlasi Ashley 'A.J. Jalokivi seurustelun jälkeen vain muutaman kuukauden. Jewell tapettiin taistelussa 9. lokakuuta 2009 strip-klubin ulkopuolella.

Tammikuussa 2013 Burruss paljasti, että hän oli kihloissa Todd Tuckerin kanssa, joka on entinen linjatuottaja The Real Housewives of Atlanta. He alkoivat seurustella vuonna 2011, kun neljännen kauden kuvaamisen aikana. He menivät naimisiin huhtikuussa 2014. Tammikuussa 2016 Burress ja Tucker toivottivat tervetulleeksi poikansa Ace. Marraskuussa 2019 heidän tyttärensä Blaze syntyi korvikkeen kautta.

Riley Burruss valmistui lukiosta koronaviruspandemian aikana vuonna 2020, ja hänen äitinsä jakoi kuvia tyttärensä sosiaalisesta etäisyyksestä valmistuvasta seremoniasta sosiaalisessa mediassa. Riley osallistuu NYU: han syksyllä 2020 osana tulevaa luokkaa 2024.

Hän on fani televisio-ohjelmassa The Chi.

Kandin vanhemmat Joyce ja pastori Titus Burruss ovat eronneet. Vuonna 2014 hänen häätään edeltävä isä Titus kertoi syistä, miksi hän ja Kandin äiti Joyce erosivat. Hän väitti tupakoivansa ja juomansa paljon, ja Joyce heitti hänet ulos. Kandi sanoi, että hänen äitinsä sanoi pettäneen häntä. Hän sanoi, että se on valhe. Hän sanoi palanneensa töistä ja lukot vaihdettiin. Hän sanoi, että Kandin äiti otti häntä vastaan ​​lähestymiskiellon, jotta hän ei voinut nähdä häntä.

Kesällä 2020 Kandi jakoi valokuvan äitinsä Joycen ja lastensa Ace ja Blaze kanssa, ja fanit söivät sen.

Kandi Burruss Kiinteistöt : Vuonna 2002 Kandi osti ensimmäisen kotinsa Georgiassa 250 000 dollaria. Hän myi kodin täsmälleen samalla hinnalla vuonna 2017. Vuonna 2012 hän osti suuren kartanon Atlantasta 512 000 dollarilla. Tämän 7000 neliöjalan, seitsemän makuuhuoneen kodin arvioidaan olevan tänään vähintään miljoona dollaria. Hänen kerrotaan käyttäneen noin 200 000 dollaria kunnostustöihin pian kotiinsa muuttamisen jälkeen.

Kandi Burruss Nettovarallisuus

Kandi Burruss

Nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria
Palkka: 450 dollaria tuhatta vuodessa
Syntymäaika: 17. toukokuuta 1976 (44 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 7 tuumaa (1,71 m)
Ammatti: Laulaja, lauluntekijä, levytuottaja, laulaja-lauluntekijä, näyttelijä, televisiotuottaja, TV-persoonallisuus
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu