Kardashian-perheen nettovarallisuus

Kuinka paljon Kardashianin perhe on arvoinen?

Kardashianin perheen nettovarallisuus: 2 miljardia dollaria

Kardashianin perheen nettovarallisuus: Kardashian-perhe on amerikkalainen perhe, jonka yhteenlaskettu nettovarallisuus on yli 2 miljardia dollaria. Kardashianien perhe on armenialaiskansalainen patriarkka Robert Kardashianin puolella ja hollantilainen, englanti, irlantilainen, saksa ja skotlantilainen Kris Jennerin puolella. Robert Kardashian ja Kris Houghton menivät naimisiin 8. heinäkuuta 1978. Hänet tunnetaan parhaiten edustavanaan O.J. Simpson murhassa entisen vaimonsa Nicole Brown Simpsonin ja hänen ystävänsä Ron Goldmanin kanssa. Heillä on neljä lasta: Kourtney syntyi vuonna 1979, Kim vuonna 1980, Khloe vuonna 1984 ja Rob Jr. vuonna 1987. Robert ja Kris erosivat vuonna 1991. He olivat läheisiä ystäviä kuolemaansa asti vuonna 2003 ruokatorven syöpään.

Kris meni naimisiin eläkkeellä olleen kymmenviehekilpailijan Bruce Jennerin kanssa huhtikuussa 1991, vain kuukauden kuluttua siitä, kun hänen avioeronsa Robert Kardashianista tuli lopulliseksi. Bruce tuli transseksuaalisena naisena vuonna 2015 ja on nyt Caitlyn Jenner. Krisillä ja Caitlynillä on kaksi tytärtä: Kendall syntynyt vuonna 1995 ja Kylie, syntynyt vuonna 1997.

Perhe on ollut esillä E! tosi-tv-sarja 'Keeping Up with the Kardashians' (ja sen eri spinoffit) lokakuusta 2007 lähtien. Perheen arvioitiin ansaitsevan 65 miljoonaa dollaria vuonna 2010. He allekirjoittivat sopimuksen E! pitää esitys ilmassa vielä kolme vuotta vuonna 2012 40 miljoonalla dollarilla. Sanotaan, että he ansaitsivat 10 miljoonaa dollaria näyttelykautta kohti. Kardashians-seurannan 18. kausi ensi-iltansa maaliskuussa 2020.

Nettovarallisuuden tiedot:
Robert Kardashian sr nettovarallisuus : 30 miljoonaa dollaria
Edesmennyt Robert Kardashian syntyi Los Angelesissa vuonna 1944. Hän osallistui Etelä-Kalifornian yliopistoon, jossa tapasi O.J. Simpson ja ystävystyi hänen kanssaan. Kardashian oli vesipoika jalkapallojoukkueelle, jonka O.J. Simpson oli olennainen jäsen. Kardashian meni lakikouluun San Diegon yliopistossa. Hän harjoitteli oikeustieteen vuosikymmenen ajan ennen kuin perusti Radio & Records -kaupan julkaisun vuonna 1973. Hän myi julkaisun huomattavalla voitolla vuonna 1979. Kardashian keksi myös ajatuksen musiikin soittamisesta elokuvateattereissa. Idea osoittautui kannattavaksi, ja hän perusti elokuvan nimeltä Tunes perustuen tähän lähtökohtaan. Robert Kardashian oli sitten yhteydessä vanhaan ystäväänsä yliopistosta OJ Simpsoniin perustamaan pakastettua jogurttiyritystä Juice, Inc. He lopulta perustivat musiikkivideotuotantoyrityksen nimeltä Concert Cinema. Tänä aikana Kardashianin perhe ja Simpson-perhe tulivat erittäin läheisiksi, ja kahden kotitalouden välille syntyi uskollisuuden tunne. OJ oli niin lähellä Robert Kardashiania, että hän toimi parhaana miehenä viimeksi mainitun häät. Sitten, vuonna 1994, Simpson väitetysti murhasi entisen vaimonsa Nicole Brown Simpsonin ja hänen ystävänsä Ron Goldman ja Simpson kääntyivät vanhan yliopistokaverinsa puoleen edustusta varten murhassa. Robert kuoli 30. syyskuuta 2003.

Kris Jenner nettovarallisuus: 170 miljoonaa dollaria
Vuonna 2007 Kris Jennerillä oli idea. Hän tapasi Ryan Seacrestin ja esitti hänelle idean todellisuusnäyttelystä, jossa Kris ja hänen lapsensa esiintyisivät. Hän muovasi tyttöjä uudelleen julkkisvaikuttajiksi. Kris sai idean näyttelystä tuottajalta Deena Katzilta, joka oli ystävällinen Jennerin ja hänen lastensa kanssa ja näki viihde-arvon näyttelyssä, joka keskittyi hänen eksentriseen klaaniinsa. Seacrestillä oli oma tuotantoyhtiö, joka lähetti operaattorin vangitsemaan perheen heidän luonnollisessa elinympäristössään. Hän tarkasteli kuvamateriaalia ja päätti siirtyä eteenpäin projektin kanssa pitäen mielessä suositun MTV-sarjan Osbournes-inspiraation. Sieltä syntyi 'Keeping Up with Kardashians'. Näyttely noudettiin E! viihdeverkkoa, ja Jenner eteni tuottajana. Esitys korostaa draamaa, joka tulee sekoitetun julkkisperheen ja monien saman ikäisten lasten kanssa. Se keskittyy myös Kardashianin ja Jennerin lasten liikeyrityksiin ja henkilökohtaiseen elämään. 14. lokakuuta 2007 debyytti 'Keeping Up with Kardashians' on tullut yhdeksi pisimmistä amerikkalaisista tositelevisiosarjoista. Kris toimii tyttärensä erilaisten ponnistelujen johtajana ja on sekä Kylie Cosmeticsin (10%) että KKW Beautyin (8%) omistaja. Jenner myi puolet omistuksestaan ​​Kylie Cosmeticsissa marraskuussa 2019 arvoltaan 30 miljoonaa dollaria. Hänen 8 prosentin osuutensa KKW: ssä on 80 miljoonaa dollaria.

Kourtney Kardashianin nettovarallisuus : 45 miljoonaa dollaria
Kourtney Kardashian on Kris Jennerin ja Robert Kardashianin vanhin lapsi. Hän esiintyi vuoden 2005 tosi-tv-sarjassa Filthy Rich: Cattle Drive, josta hän ansaitsi rahaa hyväntekeväisyyteen George Foreman III: n ja Brittny Gastineaun rinnalla. Kourtney alkoi seurustella Scott Disick vuonna 2006. He tapasivat ystävä Joe Francis'n talojuhlissa Meksikossa. Pariskunnalla on ollut uudestaan, uudestaan ​​suhde, kaikki näyttelyn kuvaamisen ajan. Kourtney synnytti ensimmäisen poikansa, Mason Dash Disickin, 14. joulukuuta 2009. Masonin syntymä kuvattiin ja esitettiin elokuvan 'Keeping Up with Kardashians' 4. kaudella. 8. heinäkuuta 2012 Kourtney synnytti toisen lapsensa, tyttären Penelope Scotland Disickin ja 14. joulukuuta 2014 kolmannen lapsensa, pojan, Reign Aston Disickin, Masonin 5. syntymäpäivänä. Vuonna 2015 pari ilmoitti eroavansa.

(Kuva: ANGELA WEISS / AFP) (Kuva: ANGELA WEISS / AFP Getty Imagesin kautta)

Kim Kardashian Westin nettovarallisuus : 900 miljoonaa dollaria
Vuonna 2003 Kim Kardashian teki seksinauhan silloisen poikaystävänsä Ray J: n kanssa. Vuonna 2007 tämä seksiteippi, nimeltään Kim Kardashian Superstar, vuotoi, mikä johti hänen (ja hänen perheensä) maineeseen. Myöhemmin vuonna 2007 Kourtney, hänen äitinsä Kris, hänen isäpuolensa Bruce (tunnetaan nyt nimellä Caitlyn) ja hänen sisaruksensa Kim, Khloé, Rob, Kendall ja Kylie palkattiin kaikki tähdittämään E! todellisuussarja 'Kardashianien kanssa pysyminen'. Aloitimme ensimmäisen kerran Kimin nettovarallisuuden seuraamisen lokakuussa 2009. Sitten arvioimme hänen varallisuutensa 10 miljoonaksi dollariksi. Vuonna 2011 hänen varallisuutensa oli kasvanut 20 miljoonaan dollariin. Kaksi vuotta myöhemmin, vuoden 2013 alussa, hänen arvo oli 40 miljoonaa dollaria. Vuosien 2013 ja 2018 välillä Kimin rikkaus vain kasvoi. Hän oli 85 miljoonan dollarin arvoinen vuonna 2015 ja 150 miljoonaa dollaria vuonna 2017. Huhtikuusta 2020 Kim Kardashianin nettovarallisuus on 350 miljoonaa dollaria. Nostimme Kimin nettovarallisuuden 900 miljoonaan dollariin 29. kesäkuuta 2020, kun ilmoitettiin, että Coty Inc. oli hankkinut 20%: n osuuden KKW-kauneudesta 200 miljoonalla dollarilla. Tämä kauppa antoi brändille arvon miljardi dollaria. Kim säilytti 72%: n osuuden sopimuksen jälkeen, jonka arvo on 720 miljoonaa dollaria.

Kim on tietysti naimisissa Kanye Westin kanssa ja heillä on neljä lasta: North, Saint, Chicago ja Psalm.

Khloe Kardashianin nettovarallisuus : 50 miljoonaa dollaria
Vuonna 2007 Khloesta ja hänen perheestään tuli todellisuuden televisiosarjan 'Keeping Up with Kardashians' keskipiste. Se seuraa Kardashian-perheen draamaa, hyväksikäyttöjä ja ammatillista toimintaa. Sarjan menestys on johtanut spin-off-yhtiöihin, mukaan lukien Kourtney ja Khloé Take Miami, jotka dokumentoivat Kourtneyn ja Khloen muuton Floridaan avaamaan yhden DASH-vaatekaupastaan, sekä Khloé & Lamar. 'Kourtney & Khloe Take the Hamptons' seurasi Khloe, Kourtney ja Scott Disick muuttaessaan Hamptonsiin avaamaan New York DASH -kaupan ja ponnahdusikkunan. Se kesti yhden kauden ja kymmenen jaksoa. Khloe kilpaili myös julkkisoppisopimuskoulussa vuonna 2009.

Khloe Kardashianilla on tytär True koripalloilijan Tristan Thompsonin kanssa.

Rob Kardashian Jr. nettovarallisuus : 10 miljoonaa dollaria
Rob Kardashian on lahjakkuusagentti, joka oli olennainen osa pop-ryhmän BG5 muodostumista ja menestystä. Ryhmä, jota alun perin johti hänen äitinsä Kris, on esiintynyt televisiossa elokuvassa Keeping up with The Kardashians. Vuonna 2012 Kardashian toimi yhtenä Miss USA: n viimeisistä tuomareista. Myös vuonna 2012 Kardashian osallistui Foxin treffipelinäyttelyyn The Choice.

Todellisuussarjan spin-off 'Rob & Chyna' kantaesitettiin syyskuussa 2016. Se seurasi Rob Jr: n suhdetta malliin Blac Chynaan valmistautuessaan ensimmäiseen vauvaansa. Oli kuusi tunnin mittaisia ​​jaksoja ja erityinen esitys heidän tyttärensä Dreamin syntymästä, ja näyttely päättyi joulukuussa. Rob Kardashian on esiintynyt myös suositussa TV-pelinäytöksessä 'Dancing with the Stars' show'n 13. kauden aikana. Hän oli pariksi Cheryl Burken kanssa ja päätyi siihen pidemmälle kuin hänen sisarensa Kim Kardashian teki esiintyessään näyttelyn kaudella seitsemän. Kardashian oli lähellä pudotusta neljännellä viikolla, mutta päätyi parhaiten tanssijaksi ja pääsi finaaliin Burken kanssa. Cheryl ja Rob päätyivät toiseksi.

Caitlyn Jenner nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria
Bruce Jenner, joka tunnetaan nyt nimellä Caitlyn Jenner, on olympiakultamitalisti, yritysten edustaja ja todellisuuden televisiotähti. Caitlyn Jenner tunnetaan parhaiten siitä, että hän on ääni transsukupuolisille yhteisölle vietettyään elämänsä 65 ensimmäistä vuotta entisenä olympiakultamitalin voittaneena kymmenenpuolistajana Bruce Jenner. Brucena hän oli naimisissa Kris Jennerin kanssa vuosina 1991--2015 ja hänellä on kaksi lasta: Kendall Jenner ja Kylie Jenner.

Kendall Jennerin nettovarallisuus: 45 miljoonaa dollaria
Perheen todellisuustelevisiosarjojen ulkopuolella Kendall Jenner on erittäin kysytty malli, joka allekirjoitti sopimuksen Wilhelmina Modelsin kanssa 14-vuotiaana. Huhtikuussa 2010 Jenner esiintyi Teen Vogue -elokuvassa ja syyskuussa 2011 hän käveli suunnittelija Sherri Hillin aikana Mercedes-Benz-muotiviikko. Hän allekirjoitti The Society Managementin marraskuussa 2013. Yhteiskunnan hallinnassa Jenner on käynyt sellaisten tunnettujen tuotemerkkien parissa kuin Marc Jacobs, Givenchy, Chanel, Donna Karan, Diane von Fürstenberg, Tommy Hilfiger, Fendi, Bottega Veneta, Pucci, Dolce & Gabbana, Balmain, Victoria's Secret, H&M, Oscar de la Renta, Vera Wang, Givenchy, Miu Miu ja Dior. Merkittyjä julkaisuja, joihin hän on ilmestynyt, kuuluvat muun muassa Vanity Fair, Harper's Bazaar, GQ ja erilaiset kansainväliset Vogue-lehdet.

Kylie Jennerin nettovarallisuus : 700 miljoonaa dollaria
Aloitimme Kylien varallisuuden seuraamisen ensimmäisen kerran marraskuussa 2011. Tuolloin arvioimme, että silloisen 14-vuotiaan nettovarallisuus oli 300 tuhatta dollaria. Kesäkuussa 2013 nostimme arviomme 2 miljoonaan dollariin. Vuoden 2014 puoliväliin mennessä hänen nettovarallisuus oli kaksinkertaistunut 4 miljoonaan dollariin. Hän ylitti ensimmäisen kerran 10 miljoonaa dollaria heinäkuussa 2016. Kylien nettovarallisuus alkoi nousta nousuun vuoden 2017 puolivälissä. Kesäkuussa 2017 sidottiin hänen nettovarallisuus 50 miljoonaan dollariin. Heinäkuussa 2018 nostimme tämän määrän 200 miljoonaan dollariin. Vuoden 2019 puolivälistä lähtien arvioimme hänen omaisuutensa 300-400 miljoonaan dollariin, josta suuri osa on paperirikkautta Kylie Cosmeticsin arvoon perustuen. Valtaosa hänen nettovarallisuudestaan ​​tulee hänen yrityksestä Kylie Cosmetics. Marraskuussa 2019 Kylie myi 51% yrityksestään Coty Inc: lle 600 miljoonalla dollarilla. Koko yrityksen arvo 1,2 miljardia dollaria. Toukokuussa 2020 tämä arvo on laskenut merkittävästi. Kylie ansaitsi ehdottomasti noin 340 miljoonaa dollaria verojen jälkeen myynnistä, mutta hänen jäljellä olevan 45 prosentin osuuden brändistä arvo on laskenut merkittävästi.

Kylieellä on tytär Stormi ja räppäri Travis Scott.

Kardashian-perheen nettovarallisuus

Kardashianin perhe

Nettovarallisuus: 2 miljardia dollaria
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu