Kareem Abdul-Jabbar Nettovarallisuus

Paljonko Kareem Abdul-Jabbar on arvoinen?

Kareem Abdul-Jabbar nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria

Kareem Abdul-Jabbar Nettovarallisuus: Kareem Abdul-Jabbar on entinen amerikkalainen ammattikoripalloilija, jonka nettovarallisuus on 20 miljoonaa dollaria. Kareem Abdul-Jabbar voitti useita palkintoja ja kunnianosoituksia NBA-uransa aikana, ja hän voitti myös NBA-mestaruuden 6 kertaa. Jotkut pitävät häntä kaikkien aikojen suurimpana koripallopelaajana. Koripallon ulkopuolella Kareem Abdul-Jabbar on toiminut näyttelijänä. Hän on myös vakiinnuttanut asemansa myydyin kirjailija.

Aikainen elämä: Kareem Abdul-Jabbar syntyi Ferdinand Lewis Alcindor Jr. Hän syntyi 16. huhtikuuta 1947 New Yorkissa ja oli epätavallisen suuri ja raskas pikkulapsena. Kahdeksanteen luokkaan mennessä hän oli 6'8. Koko nuoruutensa ajan Kareem Abdul-Jabbar pelasi koripalloa ja menestyi urheilussa koonsa vuoksi. 12-vuotiaana Kareem Abdul-Jabbar pystyi harhauttamaan.

Kun Kareem Abdul-Jabbar alkoi käydä lukiota, hänen koripallolahjansa tulivat ilmeisiksi. Hänen koulutiiminsä voitti New Yorkin mestaruuskilpailut monta kertaa, ja hän vaikutti suuresti tähän onnistuneeseen juoksuun. Koska Kareem Abdul-Jabbar osallistui Power Memorial Academy -opistoon, hän ansaitsi lempinimen 'torni vallasta'. Lopulta Kareem Abdul-Jabbar rikkoi monia ennätyksiä lukion koripallouransa aikana.

College-koripallo: Kareem Abdul-Jabbar aloitti pelaamalla UCLA: n fuksi joukkueessa, vaikka hän siirtyi nopeasti yliopiston koripalloon. Mediajulkaisut, kuten Urheilu kuvitettu osoitti Kareem Abdul-Jabbaria tulevana tähtinä. Tänä aikana Kareem Abdul-Jabbar vaikutti merkittävästi joukkueen suorituskykyyn, joka sisälsi kolmen vuoden juoksun vain kahdella häviöllä. Hän aiheutti myös dunkin kieltämisen yliopiston koripallossa, koska hän oli niin taitava tämän pisteytysmenetelmän suhteen.

Vuonna 1968 hän boikotoi Yhdysvaltain olympiajoukkueita eikä yrittänyt liittyä joukkueeseensa. Hän kääntyi islamiin myös tänä aikana ja otti islamilaisen nimen. Myöhemmin vuonna 1968 Kareem Abdul-Jabbar osallistui niin sanottuun 'vuosisadan peliin'. UCLA Bruinsin ja Houston Cougarsin välinen ottelu televisioitiin kansallisesti ensimmäistä kertaa yliopistokoripallon historiassa, ja yli 50000 fania seurasi peliä suorana. Kareem Abdul-Jabbarin joukkue hävisi pelin, vaikka myöhemmin kukisti Houstonin NCAA-turnauksen aikana.

NBA-ura: Milwaukee Bucks loi Kareem Abdul-Jabbarin vuonna 1969 1,4 miljoonalla dollarilla. Ensimmäisen vuoden aikana NBA: ssa Bucks saavutti toisen sijan itäisessä divisioonassa. Kareem Abdul-Jabbarista tuli myös liigan toiseksi paras maalintekijä. Seuraavana vuonna Bucks voitti mestaruuden ja Kareem Abdul-Jabbarista tuli paras maalintekijä. Kun hän voitti mestaruuden vuonna 1971, Kareem Abdul-Jabbar hyväksyi virallisesti islamilaisen nimensä. Lopulta hän pyysi siirtoa vuonna 1974.

Vuonna 1975 Kareem Abdul-Jabbar siirtyi Lakersille. Hän aloitti vahvasti korkeilla pisteillä per peli keskiarvolla. Vaikka joukkue pelasi hyvin, heidät pudotettiin edelleen pudotuspeleissä jokaisen kuluvan kauden aikana. Tulevaisuus näytti kuitenkin paljon kirkkaammalta sen jälkeen, kun Lakers osti Magic Johnsonin vuonna 1979. Tämä tasoitti tietä hallitsevalle juoksulle 80-luvulla. Magic Johnsonin ja Kareem Abdul-Jabbarin kokemuksen avulla LA Lakers meni vaikuttavalle juoksulle 'dynastiansa' aikana ja voitti viisi mestaruutta.

80-luvun alussa ja puolivälissä Kareem Abdul-Jabbarin ura alkoi hiipua. Hän oli tulossa 40-luvun alkupuolelle, ja hänen ruumiinsa oli vaikeuksia esiintyä fyysisesti vaativan roolinsa vuoksi joukkueessa. Paljon aikaisemmin Kareem Abdul-Jabbar oli aloittanut joogan ylläpitääkseen joustavuutta ja voimaa. Hän myös kohosi yrittäen pitää itsensä keskiasennossa. Lisäksi hän oli tullut tunnetuksi suojalasien käytöstä. Tämä johtui siitä, että hänen sarveiskalvonsa olivat alttiita naarmuille ja iskuille. Hän kehitti myös silmäsairauden tänä aikana.

Vuonna 1989 Kareem Abdul-Jabbar ilmoitti jäävänsä eläkkeelle kauden lopussa. Hänen vaikutuksensa koripallomaailmaan oli niin suuri, että hänen eläkkeeltään tuli merkittävä tapahtuma urheilussa. Fanit antoivat hänelle erilaisia ​​lahjoja - aina Afganistanin matosta jahdiin. Hän sai myös suosionosoituksia peleissä. Hänen uransa kesti 20 vuotta, ja eläkkeelle siirtymisajankohtana hänellä oli ennätys useimmista yksittäisen pelaajan koskaan pelaamista peleistä.

Rachel Murray / Getty Images

Valmennus: NBA-uransa jälkeen Kareem Abdul-Jabbar oletti, että hänen urapolunsa johtaisi luonnollisesti valmennukseen. Hänen maineensa loi kuitenkin mahdollisuuksien puutteen. Kareem Abdul-Jabbar oli hyvin hiljainen eikä puhunut lehdistölle. Jotkut olivat kuvanneet häntä introvertiksi. Tästä huolimatta Kareem Abdul-Jabbarilla oli joitain mahdollisuuksia osallistua valmennusprosessiin.

Hän työskenteli avustajana ja mentorina Los Angeles Clippersissä ja Seattlen Supersonicsissa. Hänen yksi päävalmentajatyönsä oli nyt lakkautetussa Yhdysvaltain koripalloliigassa Oklahoma Stormissa. Hän voitti mestaruuden joukkueen kanssa, mutta se ei johtanut hänen nimitykseen Columbian yliopiston uudeksi valmentajaksi, kuten hän toivoi. Lopulta hän työskenteli partiolaisena New York Knicksissä. Yksi hänen uransa kohokohdista oli työskennellä Lakersin erikoisvalmentajana vuosina 2005--2011.

Näyttelijä: Los Angelesissa ollessaan Kareem Abdul-Jabbar esiintyi monissa elokuvissa ja TV-ohjelmissa, enimmäkseen cameo-rooleissa, joissa hän soitti itse. Merkittäviä esimerkkejä ovat elokuvat Lentokone! ja Bruce Leen Kuoleman peli . Hän on esiintynyt myös erilaisissa TV-ohjelmissa, kuten Bel-Airin tuore prinssi , Pensaikot ja Colbertin raportti. Vuonna 2018 ilmoitettiin, että Kareem Abdul-Jabbar oli yksi näyttelyn kirjoittajista Veronica Mars .

Henkilökohtainen elämä: Kareem Abdul-Jabbar on julkaissut monia kirjoja, mukaan lukien kirjoja, jotka kuvaavat hänen pelaamisuraansa, ja kirjoja, jotka koskevat esimerkiksi mustaa historiaa ja oikeuksia. Naimisiin Habiba Abdul-Jabbarin kanssa hänellä oli kolme lasta, ennen kuin hän erosi hänestä vuonna 1978. Hänellä on kaksi muuta lasta.

Kareem Abdul-Jabbar Nettovarallisuus

Kareem Abdul-Jabbar

Nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 16. huhtikuuta 1947 (73 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 7 jalkaa 1 tuumaa (2,18 m)
Ammatti: Koripallopelaaja, näyttelijä, kirjailija, koripallovalmentaja, käsikirjoittaja, elokuvatuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Kareem Abdul-Jabbarin tulos

Napsauta laajentaaksesi
  • Los Angeles Lakers (1988-89) 3 000 000 dollaria
  • Los Angeles Lakers (1987-88) 2 000 000 dollaria
  • Los Angeles Lakers (1985-86) 2 030 000 dollaria
  • Lentokone! 35 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu