Karlie Redd Nettovarallisuus

Paljonko Karlie Redd Worth on?

Karlie Reddin nettovarallisuus: 1,2 miljoonaa dollaria

Karlie Reddin nettovarallisuus: Karlie Redd on amerikkalainen räppäri, tanssija, malli ja todellisuuden tähti, jonka nettovarallisuus on 1,2 miljoonaa dollaria. Karlie Redd tunnetaan parhaiten yhdestä VH1-todellisuuden näyttelijöistä Rakkaus ja hiphop: Atlanta . Hän on ollut pääosan jäsen näyttelyn ensi-iltansa jälkeen kesäkuussa 2012.

Karlie on myös esiintynyt näyttelyssä Scream Queens 2 , ja on lahjakas tanssija ja kansimalli, jolla on useita aikakauslehtien kannet. Hän syntyi New Yorkissa, mutta vietti suuren osan lapsuudestaan ​​Trinidadissa. 16-vuotiaana hän oli varannut yli 40 keikkaa mallina painettuna ja televisiossa. Hän muutti teini-ikäisenä takaisin New Yorkiin ja osallistui AFI & Los Angeles -elokuvakouluun ja valmistui ohjauksesta ja tuotannosta. Tanssijana hän kiersi myös arvostetun Alvin Ailey -tanssiryhmä . Tähän uraansa mennessä Redd on työskennellyt mm. Sean Kingstonin, Tyrese Gibsonin, Jamie Foxxin ja Claudette Ortizin kanssa.

Karlie Redd sai näkyvyyden musiikkimaailmassa allekirjoitettuaan Birdmanin Käteisen rahan hallinta.

Hän sai lisää suosiota esiintyessään VH1: ssä Rakkaus ja hiphop: Atlanta. Näyttelyssä hän on treffannut muita tähtiä Benzino ja Yung Joc. L & HH: n työstään hän ansaitsee 40 000 dollaria jaksoa kohden. Ensimmäisten 9 vuoden aikana, jolloin näyttely oli, hän esiintyi 22 jaksossa. Se tuottaa noin 880 000 dollaria tuloja ennen veroja.

Hän on myös toistuva näyttelijöiden jäsen Pyhät ja syntiset josta hän ansaitsee 10000 dollaria jaksoa kohden. Tämän kirjoituksen jälkeen on ollut 10 jaksoa.

(Kuva: Emma McIntyre / Getty Images MTV: lle)

Vuonna 2014 hänellä oli rooli Chris Rock -elokuvassa Viisi parasta . Samana vuonna hänellä oli johtava rooli itsenäisessä elokuvassa, 30 päivää Atlantassa .

Muut hankkeet : Vuonna 2012 Karlie perusti Redd Remy Hairline -nimisen yrityksen.

Vuonna 2015 hän avasi Atlantassa putiikkikaupan nimeltä Merci Boutique.

Elokuussa 2019 Karlie sai 300 000 dollarin ennakon aikuisyritykseltä Doc Johnsonilta seksilelujen valmistamiseksi.

Hän ansaitsee lisätuloja Vain fanit -tililtä.

Karlie Redd Nettovarallisuus

Karlie Redd

Nettovarallisuus: 1,2 miljoonaa dollaria
Sukupuoli: Nainen
Ammatti: Laulaja, malli, tanssija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu