Kat Von D Nettovarallisuus

Paljonko Kat Von D Worth maksaa?

Kat Von D nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria

Kat Von D Nettovarallisuus: Kat Von D on meksikolaissyntyinen, argentiinalais-amerikkalainen tositähti, yrittäjä ja tatuoija, jonka nettovarallisuus on 20 miljoonaa dollaria. Kat Von D on laajalti tunnistettavissa oleva hahmo esiintymisensä ansiosta Miami Ink ja LA Ink . Vuosien varrella Von D haarautui merkittävästi perustamalla oman kosmetiikkayrityksen ja useita muita menestyviä yrityshankkeita.

Aikainen elämä: Katherine Von Drachenberg syntyi 8. maaliskuuta 1982 Montemoreloksessa, Nueva Leonissa, Meksikossa. Argentiinassa syntyneet seitsemännen päivän adventistit ovat kasvattaneet häntä kahden sisaruksen rinnalla. Neljän vuoden iässä Katherine muutti vanhempiensa kanssa Kalifornian Coltoniin.

Hänestä tuli nopeasti intohimo musiikista, ja vaikka hänet koulutettiin klassiseen pianoon jo 6-vuotiaana, hän lopulta kiihtyi kohti bändejä, kuten Ramones, Misfits ja muita punk-yhtyeitä. 14-vuotiaana hän sai ensimmäisen tatuointinsa. Kaksi vuotta myöhemmin hän keskeytti koulun jatkaakseen kokopäiväistä uraa tatuoijana. Kat Von D: llä on saksalainen, italialainen ja espanjalainen perintö.

Ura: Useita vuosia tatuoijataiteilijan uransa aloittamisen jälkeen Kat Von D esiintyi ensimmäisen kauden aikana Miami Ink vuonna 2005. Hänelle annettiin tilaisuus sen jälkeen, kun toinen pääosin jäsen loukkaantui hänen käsivarteensa ja sai tuotantohenkilöstön korvaamaan hänet Von D: llä. Lopulta hän palasi näyttelyyn kokopäiväisenä näyttelijänä ja vietti yhteensä kolme vuodenaikaa. näytä. Riidan jälkeen tatuointikaupan osakasomistajan Ami Jamesin kanssa Kat Von D päätti lopettaa.

Kun hän oli eronnut Miami Ink , Kat Von D: lle annettiin tilaisuus pääosissa omassa tosi-TV-ohjelmassaan THE Muste. Esitys keskittyi hänen pyrkimyksiinsä johtaa omaa Hollywood-pohjaista tatuointikauppaa nimeltä High Voltage Tattoo. LA Ink tuli melko suosittu, ja Kat Von D saavutti uuden ennätyksen kuvaamisen aikana, kun hän tarjosi 400 henkilölle tatuointeja 24 tunnin kuluessa. Viime kädessä Von D päätti olla jatkamatta näyttelyä, ja se peruutettiin sen neljännen kauden jälkeen vuonna 2011.

Näiden todellisuusohjelmien ulkopuolella Kat Von D on esiintynyt esimerkiksi TV-ohjelmissa Pimp My Ride, MADtv, rakastan Jenniä ja Elämä kappaleina . Hän esiintyi myös elokuvissa, kuten Verenvuoto ja Lemmy ennen kuin hän toimi dokumentin kertojana Valta.

Kirjat: Vuonna 2009 Kat Von D saavutti kuuden sijan New Yorkin ajat Bestselleri-luettelo, kun hän julkaisi ensimmäisen kirjansa, Korkean jännitteen tatuointi . Kirja antoi lisätietoja Kat Von D: n elämästä ja urasta. Hänen toinen kirja, kuvitettu päiväkirja nimeltä Tatuoinnin aikakirjat , meni vielä paremmin bestseller-listalla ja saavutti kolmannen sijan.

Musiikki: Kat Von D: llä on myös pieni, mutta merkittävä ura musiikissa. Vuonna 2012 hän toimitti päälaulun goottilaiselle The 69 Eyes -bändille heidän kappaleelleen 'Rosary Blue'. Hän teki yhteistyötä myös sellaisten ryhmien kanssa kuin Gunship ja IAMX.

Liiketoiminta: Kat Von D lanseerasi ensimmäisen meikkisarjansa Sephoralle vuonna 2008. Tämä sai alkunsa pitkästä liikesuhteesta, jonka avulla Kat Von D pystyi julkaisemaan uusia kosmetiikkalinjoja vuosittain. Lisäksi Kat Von D perusti oman kauneusbrändinsä, jonka hän nimitti itsensä mukaan. Hänen kauneustuotteet ovat aina vegaanisia ja julmia. Vuonna 2020 hän myi kauneusbrändinsä LVMH-ryhmittymälle.

Lisäksi Kat Von D loi Musink Tattoo -kongressi- ja musiikkifestivaalin vuonna 2008. Musink on kaiken ikäinen tatuointifestivaali, jossa esiintyy eläviä musiikkiesityksiä. Kat Von D: n muihin liikeyrityksiin kuuluu vegaaninen kenkävalikoima.

(Kuva: Jack Taylor / Getty Images Kat Von D Beautyille)

Ihmissuhteet: Vuonna 2003 Kat Von D meni naimisiin Oliver Peckin kanssa - toisen tatuoijan kanssa. Heidän avioeronsa saatiin päätökseen vuonna 2007. Kat Von D aloitti sitten romanttisen suhteen laulaja Roy Orbisonin poikaan Alex Orbisoniin. Suuri osa heidän suhteestaan ​​dokumentoitiin jaksoissa LA Ink , vaikka suhde päättyi vuoteen 2008 mennessä.

Kat Von D treffasi Motley Crue -bassisti Nikki Sixxiä kahden vuoden ajan ennen kuin aloitti usein kiistanalaisen suhteen Jesse Jamesin kanssa. Hän ja West Coast Choppersin omistaja lopulta kutsuivat asiat lopulta vuonna 2011 huolimatta siitä, että he olivat sitoutuneet useita kertoja. Vuonna 2012 hän aloitti suhteen Joel Zimmermanin kanssa, joka tunnetaan paremmin hänen näyttämönimellään Deadmau5. He myös kihlasivat yhdessä vaiheessa, vaikka Von D jälleen kerran lopetti suhde ennen avioliiton solmimista.

Vuonna 2018 Kat Von D meni naimisiin muusikon ja Prayers-yhtyeen jäsenen Rafael Reyesin kanssa, joka yleensä tunnustetaan Cholo Goth -lajin luomisesta. Myös vuonna 2018 pariskunnalla oli ensimmäinen lapsi.

Kiinteistöt: Vuonna 2011 Kat Von D osti goottilaisen kartanon Los Angelesista 2,175 miljoonalla dollarilla. Kiinteistössä on 4 148 neliömetriä asuintilaa, aidatulla ajotieltä, majatalosta ja 1920-luvulta peräisin olevasta `` linnamaisesta '' rakennuksesta.

Kat Von D sopeutti myöhemmin sisustuksen maunsa mukaiseksi, lisäämällä pelottavia maalauksia, outoja eläinten hahmoja ja sulatettuja kynttilöitä, jotka tippuivat lattialle ja takkaan. Kaksi vuotta myöhemmin vuonna 2013 ilmoitettiin, että Von D myi tätä kotia 2,5 miljoonan dollarin hintaan. Hän ei löytänyt ostajaa, mikä osoittautui hyväksi, koska hän listasi sen uudelleen heinäkuussa 2020 3,4 miljoonalla dollarilla.

Vuonna 2016 Kat Von D osti toisen kodin Los Angelesista, tällä kertaa Hancock Parkista. 11 makuuhuoneen kodilla on melko historia, kuten se kerran esitettiin elokuvassa Halvempi tusinalla . Kodin alkuperäinen rakennus on peräisin 1890-luvulta, ja vasta vuonna 1915 kartano otettiin taloon ja muutettiin nykyiseen sijaintiinsa. 27 000 neliömetrin tontilla ja yli 12 000 neliömetrin asuintilalla koti luokitellaan ehdottomasti kartanoksi.

Se tarjoaa myös sellaisia ​​epäkeskeisiä sisustusominaisuuksia, joita Kat Von D: n kaltainen nainen arvostaa - plus uima-allas takapihalla hyväksi. Kat Von D hankki kiinteistön melko varkain, koska hän maksoi 6,5 miljoonaa dollaria alkuperäisen 8,195 miljoonan dollarin kyselyhinnan sijaan.

Kat Von D Nettovarallisuus

Kat Von D

Nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 8. maaliskuuta 1982 (39 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 9 tuumaa (1,76 m)
Ammatti: TV-persoonallisuus, tatuoija, esittäjä, television tuottaja, malli, näyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu