Kate Beckinsale Nettovarallisuus

Paljonko Kate Beckinsale on arvoinen?

Kate Beckinsale nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria

Kate Beckinsale nettovarallisuus ja palkka: Kate Beckinsale on englantilainen näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 20 miljoonaa dollaria. Hänen uransa alkoi ensin saada höyryä 2000-luvun alussa. Nykyään hän on erittäin suosittu ja haluttu näyttelijä.

Aikainen elämä : Kate Beckinsale syntyi näyttelijä Judy Loe ja edesmennyt näyttelijä Richard Beckinsale. Useiden pienten tv-roolien jälkeen Kate debytoi näyttelijänään vuonna 1993 julkaistussa Much Ado About Nothing -ohjelmassa, kun hän vielä opiskeli Oxfordin yliopistossa. Seuraavaksi hän esiintyi useissa brittiläisissä pukusuunnitelmissa, kuten Jyllannin prinssi (1994), Cold Comfort Farm (1995), Emma (1996), sekä osallistui lukuisiin lava- ja radiotuotantoihin.

Menestys : Hän aloitti elokuvateosten etsimisen Yhdysvalloissa 1990-luvun lopulla, ja esiintyessään pienessä määrin draamoja hän sai merkittäviä rooleja elokuvissa, kuten Pearl Harbour 2001 ja romanttinen komedia Serendipity (myös 2001). Hänen menestyksensä kasvoi hänen esityksissään elämäkerrassa The Aviator (2004) ja komediassa Click (2006). Seuraavaksi hän jatkoi toimintaelokuvissa, kuten Underworld (2003), Van Helsing (2004), Underworld: Evolution (2006), Whiteout (2009) sekä Contraband, Underworld: Awakening ja Total Recall (kaikki vuonna 2012) ). Näiden roolien ansiosta Kate vakiinnutti itsensä merkittäväksi toimintakangelaiseksi, vaikka esiintyi satunnaisesti pienemmissä dramaattisissa projekteissa.

Vuonna 2016 Beckinsale koki uran renessanssin julkaisemalla Love & Friendship -tapahtuman, joka tapasi kahden yhteistyökumppaninsa elokuvassa Last Days of Disco - Whit Stillman ja Chloe Sevigny. Sitten, myöhemmin sinä vuonna, hän seurasi sitä uudella erällä pitkäaikaisessa Underworld-franchising-ohjelmassa - Underworld: Blood Wars.

Näyttelijöiden lisäksi hän toimi mallina tulostus- ja TV-kampanjoissa Absolut Vodka, Lux Shampoo, Gap Denim ja Diet Coke.

Henkilökohtainen elämä : Kate oli naimisissa Underwold-ohjaajan / käsikirjoittajan / tuottajan Len Wisemanin kanssa vuosina 2004--2016. Osana avioeroa Kate teki perhekodinsa Hollywood Hillsissä Wisemaniin. Kate pystyi pitämään toisen omaisuuden korujen ja muiden henkilökohtaisten esineiden lisäksi. Kumpikaan osapuoli ei maksa puolisotukea, ja molemmat osapuolet säilyttävät kaikki tulevat tulot.

Katella on tytär, jolla on edellinen suhde näyttelijä Michael Sheeniin.

Kate Beckinsale Nettovarallisuus

Kate Beckinsale

Nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 26. heinäkuuta 1973 (47 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 6 tuumaa (1,7 m)
Ammatti: Näyttelijä, malli
Kansalaisuus: Yhdistynyt kuningaskunta

Kate Beckinsalen tulos

  • Pearl Harbour 50000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu