Kate Gosselin nettovarallisuus

Paljonko Kate Gosselin on arvoinen?

Kate Gosselin nettovarallisuus: 500 tuhatta dollaria

Kate Gosselinin nettovarallisuus ja palkka: Kate Gosselin on amerikkalainen todellisuustähdetähti, jonka nettovarallisuus on 500 tuhatta dollaria. Kahdeksan lapsen, joukon seksisovelluksia ja kaksosia, Kate Gosselin näytteli todellisuussarjoissa Jon ja Kate Plus 8, jotka esitettiin vuosina 2007-2009. Esitys asetettiin tauolle sen jälkeen, kun Kate ja hänen aviomiehensä Jon erosivat.

Aikainen elämä: Kate Gosselin syntyi 28. maaliskuuta 1975 Philadelphiassa Charlene ja Kenton Kreider. Hänen isänsä oli pastori. Katen vanhemmilla oli viisi lasta - Kendra, Christen, Kate, Clarissa ja Kevin. Kate suoritti hoitotutkinto-ohjelman läheisessä terveyskeskuksessa Pennsylvaniassa. Kate työskenteli työ- ja toimitushoitajana tapatessaan nykyisen aviomiehensä.

Henkilökohtainen elämä: Kate tapasi Jon Gosselin töissä. He liittyivät yrityksen piknikille syksyllä 1997. Vielä kaksi vuotta myöhemmin he menivät naimisiin. Polysystisen munasarjojensa vuoksi Kate joutui läpikäymään hedelmällisyyshoitoja raskaaksi tulemiseksi. 8. lokakuuta 2000 Kate synnytti kaksosetytöt Caran ja Madelynin 35. raskausviikolla. Hänelle tehtiin enemmän hedelmällisyyshoitoja ja hän tuli raskaaksi seksipleteillä. Aaden, Collin, Joel, Alexis, Hannah ja Leah syntyivät 10. toukokuuta 2003. Seksuaalit olivat 10 viikkoa ennenaikaisia.

Toukokuussa 2020 Gosselin-sukupuoliohjelmat täyttivät 16-vuotiaat.

Reality TV Stardom: Kate, hänen aviomiehensä Jon ja heidän kahdeksan lastaan ​​olivat esillä NBC: n kotiinkuljetussarjassa, joka kuvasi heidän Pennsylvanian kodinsa kunnostamista yhtäkkiä paljon suuremman perheen majoittamiseksi. Syyskuussa 2005 Gosselin-perhe oli esillä myös Discovery Health -ohjelmassa Surviving Sextuplets and Twins -esityksessä. Vuonna 2006 perhe esiteltiin jälleen Discovery Health -sivustolla Sextuplets and Twins: One Year Later -esityksessä. Verkosto allekirjoitti Katen ja Jon Gosselinin ja heidän lapsensa tekemään todellisuuden. Jon & Kate Plus 8 debytoi huhtikuussa 2007. Kahden ensimmäisen kauden aikana esitys ilmestyi Discovery Health Networkissa ennen siirtymistä TLC: hen.

Avioero Jonista ja jatkuvat huoltajuuskysymykset: Samana päivänä, kun Jon & Kate Plus 8: n lähetetty jakso ilmoitti erosta, entinen pari oli tosiasiallisesti asianajajiensa kanssa viimeistelemässä avioeroa. He tulivat siihen tulokseen, että kaikki heidän kahdeksan lastaan ​​jäävät kotiinsa ja Jon ja Kate liikkuvat edestakaisin huoltajasopimuksen mukaisesti. Molemmat sanoivat, että näyttely jatkuu, mutta 23. kesäkuuta 2009, TLC ilmoitti, että Jon & Kate Plus 8 oli menossa määrittelemättömään taukoon heti.

Poliisi saapui Gosselinin kotiin elokuussa 2009, kun Jon ja Kate joutuivat kiivaaseen taisteluun. Jon oli kotona lasten kanssa suunnitellun vanhempainvierailuaikansa aikana, kun Kate puhkesi kotiin vihainen, koska väitetysti hän ei pitänyt Jonin valitsemasta lastenhoitajasta. Tässä tapahtumassa ei nostettu maksuja. Jon ja Kate Gosselinin avioero oli lopullinen 16. joulukuuta 2009. Katelle myönnettiin perhekoti Pennsylvaniassa ja kaikkien kahdeksan avioerossa olevan lapsen huoltajuus.

Elokuussa 2016 Kate ilmoitti asettaneensa erityistarpeita omaavan Collinin sairaalahoitoon. Vuotta myöhemmin poliisi kutsuttiin hammaslääkärin vastaanotolle, kun Jon ja Kate riitelivät Hannahista siitä, kuka veisi hänet kotiin hammaslääkärin vastaanotolta. Ketään ei pidätetty, Hannah meni kotiin Jonin kanssa, ja Katea pyydettiin käymään piirioikeuden toimistossa saadakseen paremman käsityksen entisen parin huoltajasopimuksesta.

Tuomari myönsi Hannalle huoltajuuden Jonille huhtikuussa 2018. Kate valitti tästä päätöksestä. Tuomari hylkäsi Katen valituksen. Lokakuun lopussa 2018 Jon ja hänen asianajajansa tekivät papereita saadakseen Collinin laillisen huoltajuuden. Kate ja hänen asianajajansa eivät ilmestyneet joulukuun 2018 pidätyskuulemisessa, ja Jon voitti tämän seurauksena Collinin huoltajuuden. Kate ja hänen entinen aviomiehensä kommunikoivat vain asianajajiensa välityksellä. Tämän kirjoituksen jälkeen Kate ei yritä saada Hannahin ja Collinin huoltajuutta takaisin entiseltä aviomieheltään. Collin ja Hannah asuvat isänsä ja hänen kuuden vuoden tyttöystävänsä Colleen Conradin kanssa. Lisäksi Collin ja Hannah ovat vieraantuneet sisaruksistaan, jotka asuvat Katen kanssa, ja päinvastoin.

(Kuva: Angela Weiss / Getty Images)

Avioeron jälkeinen ura: Avioeronsa jälkeen Kate ja hänen lapsensa esiteltiin myöhemmin erikoissarjassa nimeltä Kate Plus 8. Näyttely peruttiin viidennen kauden aikana. Gosselin kilpaili Dancing With The Starsin 10. kaudella keväällä 2010. Hän oli pariksi ammattitanssija Tony Dovolanin kanssa. Hänet pudotettiin kilpailusta viidennellä viikolla. Hän esiintyi myös NBC-sarjassa Celebrity Apprentice Donald Trumpin kanssa.

Vuonna 2013 Gosselin ja hänen lapsensa olivat Celebrity Wife Swap -jaksossa. Tässä jaksossa Kate vaihtoi paikkaa entisen Playboy Playmate Kendra Wilkinsonin kanssa.

Vuonna 2019 TLC esitteli Kate Plus Date -tapahtuman, jossa Gosselin, joka oli tuolloin ollut sinkku jo vuosikymmenen ajan, käytti asiantuntija-avunantajien apua matkallaan löytääksesi rakkauden. Näyttelyssä oli vain yksi kausi.

Kate julkaisi myös neljä kirjaa. Gosselin kirjoitti kirjat Useita siunauksia vuonna 2008, Kahdeksan pientä kasvoa vuonna 2009, Haluan vain sinun tietävän vuonna 2010 ja Rakkaus on sekoituksessa vuonna 2014.

Kate Gosselin -palkka: Kate Plus 8: lla Gosselin teki 250 000 dollaria jaksoa kohden. Kate, yhdessä entisen aviomiehensä Jonin kanssa, ansaitsi 25–40 000 dollaria puhetehtävistä ja kirkkomatkoista, mukaan lukien käteistä, joka annettiin heille kirkon kokoelmalevyiltä ja veloitettiin faneilta heidän perheensä valokuvista ja nimikirjoituksista. Hänen kerrottiin myös keränneen 500 000 dollaria esiintymisistään Tanssii tähtien kanssa.

Kiinteistöt: Nykyään Kate Gosselin asuu edelleen Pennsylvanian kodissa, joka on esillä Jon & Kate Plus 8 -messuilla. Hän asuu kuuden (neljän, kun Cara ja Mady ovat yliopistossa) kahdeksasta lapsestaan ​​viiden makuuhuoneen kodissa, jonka hän ja silloinen aviomies Jon Gosselin ostivat. Keski-Pennsylvaniassa yli 10 vuotta sitten. 24 hehtaarin kiinteistössä on 6000 neliön jalka koti. Kodin arvo on 1,1 miljoonaa dollaria.

Kate Gosselin nettovarallisuus

Kate Gosselin

Nettovarallisuus: 500 dollaria tuhatta
Syntymäaika: 28. maaliskuuta 1975 (46 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 4 tuumaa (1,63 m)
Ammatti: Sairaanhoitaja kätilö, kirjailija, näyttelijä, TV-persoona
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Kate Gosselinin tulos

  • Jon & Kate Plus 8 250 000 dollaria / jakso
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu